bende yine sipariş mi versemm2 ay boyunca bitirdiö
Bende son ay adım başı yapıyordum
Süpriz de yapılmazaynen bende mahallede alırken çekiniyorum.
eşim ve ailesi 20 belki 30 senedir orda oturuyolarmış.
hele küçük görümcemin tanımadıgı kimse yok
benim tanımadıgım ama beni tanıyan biri gebelik testi alırken görsee hemen söylerler görümceme kv falan
onlarda bişi var sanar valla
Çocun çeyize yeter gımasallah kızzzzz o kdr testi naptın pekiiii 2. çocuga 3. çocuga bile yeter onlar
Oyy maşallah sana minikk kızTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Yani sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
oyyy masallahhh sağ salim kucagınıza alınn inşallahTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
Daha ne yapayım bilmiyorum 3 doktordan görüş aldım zaten.. Bu bakteri vücuda girdimi çıkışı yok. Ömür boyu riski var. Sürekli kullanmam gereken bir ilaç var işte.. Şimdilik ilk önceliğim vajinal tedavimi olmak.. Sonrasında bakacağım diğer kısma..
41 kere MaşallahTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
İstanbuldayım önceden bende görüyodum ona şaşırdım beklemek aşırı geriyor
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
Bunda var bariz belliGözle görülmeyip fotoda görülmesi mümkün mü ? :)
bende uygulamsını indirdim telefona ama paylaşım yapılmıyor bildirim bile gelmiyor anca içine girince görebiliyorum ama resim atma veya oradan resim bakma olmuyor
Tertemiz
Gölgelik var gibi ya kuzu sen niye kendini böyle yoruyorsun gidip kan testi versene kendine stres yaşatma
Bunda var bariz belli
Tanıştırayım kızçemi teyzeleriBurnumuz azcık büyük çıkmış olabilir ama ekranda küçücüktü benim burnum gibi ucu top yüz hatları da biraz abisi biraz ben. Dudağı aynı abisi ve benimki gibi üstü ince altı kalın . Yani kısacası sanırım kendime benzetebildim, öyle görünüyo
Aynen canım ama baya belli ya gör olduk yeminle artıkEğer hamileysem fotoğraftan öğrenen olarak bi ilk olucam heralde çünkü testi eviriyorum çeviriyorum bişey göremiyorummevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ❤❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?