aynen ben test falan yapmadıgım için bilmiyom yumurtlama gününü.Sen fark etmedin de yumurtlamayı belkimde olmuşturinşallah olmuştur ummadığın anda gelirrrr
Yok be kuzum, 26sında 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı, dün sabah normal kaset test yaptım yine çıkmadı
evettt kırmızıları görmedikçe umut vardırYok be kuzum, 26sında 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı, dün sabah normal kaset test yaptım yine çıkmadıkızlar yarın bi tane daha yap adet gelmediyse diyolar
Öyle tabi kuzum da çıkmıyor baksanaevettt kırmızıları görmedikçe umut vardır
bir gün bizde göreceğiz o çizgiyi inşallah hemde en koyusundanÖyle tabi kuzum da çıkmıyor baksana
Amiiiin kuzum benim çokça aminbir gün bizde göreceğiz o çizgiyi inşallah hemde en koyusundan
İnşallah hadi bakalımaynen ben test falan yapmadıgım için bilmiyom yumurtlama gününü.
persembe cuma uzayan yumurtlama akıntısı dedkleri şeyden geldi.
persem cuma ilişki oldu.
pazar yumurtlama gösteriyodu
yani cuma cumartesi pazar 3 ünden birinde yımırtladım ben
cumartesi olsa üstünden 5 gün geçti pazar olsa 4 gün geçti
bakalımmm inşallah buluşmuştur spermle yumurtaa
Ben tıkınıyorumkızlar bugun suskunsunuz hepiniz yaaa noldu bize
Canım 3 gün geçtiCanım kaç gün var bata senin.başka açılardanda çekip atabilsen.sanki var gibi
Gonulmeyvesi kuzum bilen bilir ben bu topiğin en kör hatunuyum, testteki ikinci çizgi kıpkırmızı olacak da anca öyle görücem o derece ama umutlandırmak gibi olmasın senin testte gölge görüyorum. Bozma bu kadar psikolojini bi koşu kan versene orda değer düşük olsa bile çıkar
Ben pertim yatıyom valla.. 4 sınav yaptım bugün 3ünü okudum, başım kazan gibi..kızlar bugun suskunsunuz hepiniz yaaa noldu bize
Kuzum ben hep yakalıyorum yumurtlamayıkızlar ben bu yuumrtlamadan sonra 14 gün olayını bi türlü anlayamadım.
ben geçen ay 2gün geç adet oldum.
14 geriye saydıgımda tam o gün bizim 2kere ilişkimiz olmuştu gün içinde.
ben o gün yumurtladıysam niye yakalayamadımmm bebişi
karışık işlerrrr acaba gerçekten tam 14. gün adetmi olunuyor
Aynen bak benimde dün yaptım negatifkuzum bnce bizim belirtilerin bi coğu psikolojik ne biliyim ya takmamak lazımda takıyoruz işte:)
benmde kasıklarımda bi sağ bi sol batıp duuruyo önemsememeye çalışıyorumm geçen aylardada oldu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?