Bende gördüm şimdi fotoyu canım :)) hadi hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gel ben de göremem normalde ama seninkini resmen gördümArtık testim de çizgiyi görebiliyorum bende fotoğrafsız kuruyunca foto da gördüğüm yer belli olmuş çok hafif tabi :) kan verince direk yazıcam
Valla ben doğuma kadar öyleydimAy demeee daha devam mı bu hal ben diyodum 1 aya geçer
Yandıj yaa insan içinde ağlamasam bari . Olur olmaz şeylere gözüm doluyor çünkü .
Valla artık olsa da rahatlasak şu testlerle falan uğraşmasak keşkee ... dr lara gerek kalmadan tek tek kalalım inşallah hamile ❣❣ay ne biliyim yaa benmkide sigara fln içiyo sormaaaa
bakalım hayırlısı artık bu ayda olmazsaa sperm testi yaptırcak.
tabi yaptırmak isterse beyimizin kiyfi
benim bi tane eniştem var herşeye ağlıyo.Valla ben doğuma kadar öyleydimdoğumda patlama yaşadım ❣ ağlama krizine girdim sakinleştiriciyle sustum yani valla doğumdan sonra ds lohusa vs devam etti ama hiç geçmiyor benden şimdi nette falan çocuklarla ilgili kötü haber duyayım hastalık duyayım şükredip dua ediyorum kimseye vermesin Rabbim diye oturup ağlıyorum o annesinin yarine koyuyorum kendimi falan hiç bitmşyo bende yani
Canım erken yapmışsın bence testi. Sana diyorum ama bende meraktan yaptım. Bat yarın 5 günden beri ovü testi yapıyorum, koyulaşıyor. Bakalım yarın ne olacak?bata 3-4 gün var.kocaman tek çizgi.zaten hiç belirtimde yok.değişceğini sanmıyorum.bu ay dktr kontrolündeydim.tahliller güzel çktı.ymrta takibi yapıldı.vitamin eksikliğinden birsürü ilaç kullandm.bide letu die klomen benzeri bi ilaç kullandm.cmrtsi 26.günüm dktr kontrlü var sanırım betaya bakck.16 ay oldu çok yıprattım kendimi.her ay farklk umutlar ve birdünya masraf cabası.
Enişten destek mi alsa acababenim bi tane eniştem var herşeye ağlıyo.
mesela bi gün at yarışı izlerken ağlıyomuş halam noldu demiş atlar yoruluyo demişşş
öylede temiz kalpli sende öylesin demekki vicdanlıı
bende duygusalımdır yaşlı insanlara çocuklara dayanamam zor durumdaysa.
ama at yarışınaada ağlamam mesela
eniştem hamilede bizdenmi gizliyo yoksaEnişten destek mi alsa acaba
Bende oğluma hamileyken regl olmayı bekliyordum ağrılarımdan ama olmadım. İdrarda da geç çıktı hamileliğim bide 3 gün geçmiş siz kesin hamilesiniz inşallah...Doğru diyosun canım inşallah kan verince direk yazıcam ama karnım çok ağrıyor adet olmayı bekliyorum artık
Her bünyede farklı oluyor canım..Kızlar merhaba bu ay 18 martta çatlatma iğnesi oldum üç tane yumurta vardı çatlamış sonra iki tane daha büyümüş dedi doktor onlarda çatlar dedi şimdi Beklemedeyim bat 6 Nisan doktor 5 inde sabah test yap dedi belirti olarakta feci bir göğüs hassasiyeti var bekarken adetten önce olurdu ama evliyken hiç olmadı. Ayrıca çok koyulaşması yok ama meme ucunun çapında büyüme var. İğnenin etkisi bitmemiş olabilir mi 2 gündür başladı iğneyi olalı 12 gün oldu hamile olabilir miyim??
Doktorda tam bat günü yap dedi zaten canım inşallah ilk denemede başarılı olurum ama kendimi olumsuz hazırladık üzülmemek adına :)Her bünyede farklı oluyor canım..
ama iğne belirtilerin hepsini yaptırıyor.. 14/15 e kdar beklesen iyi olur.. ayrıca testlerde pozitif çıkıyor. Hayal kırıklığı olmasın
Enişte bildiğimiz eniştemieniştem hamilede bizdenmi gizliyo yoksa
En güzeli.. psikoloji önemliDoktorda tam bat günü yap dedi zaten canım inşallah ilk denemede başarılı olurum ama kendimi olumsuz hazırladık üzülmemek adına :)
Yatmaktan gına geldiikız valal normal enişte işte
Yattığım yerden ne yemek yapsam, acaba yapmasam mı diye düşünürkene görümcem geldi, bir tencere bişi getirmiş söylemeyeyim gebelerimizin canı çeker. Allahım benden mesudu yokkeşke bende yatabilsem şuan bizim mesai henüz bitmedi
ohh ne güzelyemek derdide yok yat dinlenYattığım yerden ne yemek yapsam, acaba yapmasam mı diye düşünürkene görümcem geldi, bir tencere bişi getirmiş söylemeyeyim gebelerimizin canı çeker. Allahım benden mesudu yok
köpüşün cinsi neee :)Yatmaktan gına geldiiköpekte tepemde yemekte yapmadım adam da gelir 1-2 saate
ovü bende de koyulaşıyor gün geçtikçe ama hcg de hala birşeyler göremedikkKızlar benimde bat yarın. 5 gündür de ovülasyon testi yapıyorum evde vardı. Gebe olanlarda koyulaştığını duydum. Bende de koyulaşıyor. Bakalım ovülasyon testi deneyimim olumlu mu olacak. Hayal mi çıkacak yarın göreceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?