Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık testim de çizgiyi görebiliyorum bende fotoğrafsız kuruyunca foto da gördüğüm yer belli olmuş çok hafif tabi :) kan verince direk yazıcam
Bende gördüm şimdi fotoyu canım :)) hadi hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gel ben de göremem normalde ama seninkini resmen gördüm

Ay demeee daha devam mı bu hal ben diyodum 1 aya geçer
Yandıj yaa insan içinde ağlamasam bari . Olur olmaz şeylere gözüm doluyor çünkü .
Valla ben doğuma kadar öyleydim doğumda patlama yaşadım ❣ ağlama krizine girdim sakinleştiriciyle sustum yani valla doğumdan sonra ds lohusa vs devam etti ama hiç geçmiyor benden şimdi nette falan çocuklarla ilgili kötü haber duyayım hastalık duyayım şükredip dua ediyorum kimseye vermesin Rabbim diye oturup ağlıyorum o annesinin yarine koyuyorum kendimi falan hiç bitmşyo bende yani

ay ne biliyim yaa benmkide sigara fln içiyo sormaaaa
bakalım hayırlısı artık bu ayda olmazsaa sperm testi yaptırcak.
tabi yaptırmak isterse beyimizin kiyfi
Valla artık olsa da rahatlasak şu testlerle falan uğraşmasak keşkee ... dr lara gerek kalmadan tek tek kalalım inşallah hamile ❣❣

benim bi tane eniştem var herşeye ağlıyo.
mesela bi gün at yarışı izlerken ağlıyomuş halam noldu demiş atlar yoruluyo demişşş
öylede temiz kalpli sende öylesin demekki vicdanlıı
bende duygusalımdır yaşlı insanlara çocuklara dayanamam zor durumdaysa.
ama at yarışınaada ağlamam mesela

Canım erken yapmışsın bence testi. Sana diyorum ama bende meraktan yaptım. Bat yarın 5 günden beri ovü testi yapıyorum, koyulaşıyor. Bakalım yarın ne olacak?

Kızlar merhaba bu ay 18 martta çatlatma iğnesi oldum üç tane yumurta vardı çatlamış sonra iki tane daha büyümüş dedi doktor onlarda çatlar dedi şimdi Beklemedeyim bat 6 Nisan doktor 5 inde sabah test yap dedi belirti olarakta feci bir göğüs hassasiyeti var bekarken adetten önce olurdu ama evliyken hiç olmadı. Ayrıca çok koyulaşması yok ama meme ucunun çapında büyüme var. İğnenin etkisi bitmemiş olabilir mi 2 gündür başladı iğneyi olalı 12 gün oldu hamile olabilir miyim??

Enişten destek mi alsa acaba

Her bünyede farklı oluyor canım..
ama iğne belirtilerin hepsini yaptırıyor.. 14/15 e kdar beklesen iyi olur.. ayrıca testlerde pozitif çıkıyor. Hayal kırıklığı olmasın

Her bünyede farklı oluyor canım..
ama iğne belirtilerin hepsini yaptırıyor.. 14/15 e kdar beklesen iyi olur.. ayrıca testlerde pozitif çıkıyor. Hayal kırıklığı olmasın
Doktorda tam bat günü yap dedi zaten canım inşallah ilk denemede başarılı olurum ama kendimi olumsuz hazırladık üzülmemek adına :)

Kızlar benimde bat yarın. 5 gündür de ovülasyon testi yapıyorum evde vardı. Gebe olanlarda koyulaştığını duydum. Bende de koyulaşıyor. Bakalım ovülasyon testi deneyimim olumlu mu olacak. Hayal mi çıkacak yarın göreceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

ovü bende de koyulaşıyor gün geçtikçe ama hcg de hala birşeyler göremedikk hayal meyal birşeyler var ama silikte olsa birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…