Dur sen 6 ay daha ağlayacaksın herşeyeHer an gelebilir dikkat edin
2 gün önce elimdeki meyva tabağını duvara fırlattım
Adam şoooksebebide tlefonun sesini kıs dedim 1 sn ye geçmedi dellendim
Allahtan onunda tersine gelmedi gelse valla kıyamet kopardı evde sarıldı özür diledi sonra bi güzel dalga geçti
Şuanda da tv de ne görsem ağlıyorum
Geçen cuma hercai yi izlerken ağlamaktan helak oldum
Bugunde müge anlıda bi kız kaçmış annesinin haykırışına katıla katıla ağladım
Allahtan bunları elim görmüyor yoksa rezil olurum
Adaçayı papatya çayı içebilirsin rahatlatır canım. Sıcak duş al bir de ayaklarını kalın sıcak tut. Nasıl olsa eminsin artık içebilirsin bence. Hayırlısı böyleymiş bizim için bu ay ..Yaptım şimdi hiç bişey çıkmadı
Adet söktürücü ne içsem acaba fikri olan varmı
Adaçayı papatya çayı içebilirsin rahatlatır canım. Sıcak duş al bir de ayaklarını kalın sıcak tut. Nasıl olsa eminsin artık içebilirsin bence. Hayırlısı böyleymiş bizim için bu ay ..
Ben tıkınıyorum
ye canım sen zaten zayıfsın bide bebiş var hakkındır yemekBide eşime şunu bunu al dıyomverdıgım 5 kilo alıncak
yarına itelemeeee yarın cumaaa yoğun olup daralma haftanın son günüÇalışıyorum bende yine kafam kadar dosyalar var önümde, yarına mı itelesem
keşke bende yatabilsem şuan bizim mesai henüz bitmediBen pertim yatıyom valla.. 4 sınav yaptım bugün 3ünü okudum, başım kazan gibi..
hayırlı olsun sağ salim kucagınıza alın inşallahbat 3 gün var vee bugün idrarda silik. Kandada beta 42,4 çıktı
Nasipse ptesi tekrarlıcam değerlerim yükselir umarım kızlar 2019 anne adayıyım sanırımm
Ay demeee daha devam mı bu hal ben diyodum 1 aya geçerDur sen 6 ay daha ağlayacaksın herşeyegebelik = sümüklülük dönemi
Aa maşallah ne mutlu ne mutlu çokk sevindim inşallah sağkıklı artışlar olsunn hayırlı olsun gözünüz aydııınnbat 3 gün var vee bugün idrarda silik. Kandada beta 42,4 çıktı
Nasipse ptesi tekrarlıcam değerlerim yükselir umarım kızlar 2019 anne adayıyım sanırımm
İnanılmıxak bişey ama rahmımın üstü şiştiye canım sen zaten zayıfsın bide bebiş var hakkındır yemekafiyet olsunnnn
bizde aç aç gezelim
Allah'ım aynısından amiiinyarına itelemeeee yarın cumaaa yoğun olup daralma haftanın son günükız bende bi o kadar boşum arada çalışıyorum çoğunlukla kadınlar kulubu- trendyol-face -makyaj videoları falan takılıyorum
Hadi hayırlı olsunbat 3 gün var vee bugün idrarda silik. Kandada beta 42,4 çıktı
ay ne biliyim yaa benmkide sigara fln içiyo sormaaaaKuzum ben hep yakalıyorum yumurtlamayıolmayınca olmuyor işte zamanı var demekki canım hep öyle düşünüyorum. Yoksa benim belli hep o gün sık ilişki denedim öncesi sonrası denedim yok olmadı bu ay da dr un dediği gğnleri gün aşırı denedim yine olmadı. Ama bence benim eş de az da olsa sıkıntı olabilir çok stresli işi yoğun hareketsiz bir de hep oturuyor. Şimdi bu keçiboybuzu kürü fayda edecek diye de düşünüyorum ben. Oğlumda 2 ay içmişti 2.ayda gün aşırı yine gününü tutturarak olmuştu aslında ikimzde düşünmeden ilişkiye girsek tutar ben 3 kere dahil tek ilişki ile hamile kaldım hep regl gecikince test yaptım aaa gecikmişim dedim şimdi eşimde çok takıyo ben günü söylemiyorum ama o hep soruyo yumurtlama günğ ne zaman oldumu acaba yumurtlama, nşallah tutar artık falan ben düşünmüyorum ama o çok düşünüyor. Napalım hayırlısı artık .. benden çok o istiyor ben acele etmem 1 sene daha olmasa aslında ama onun 40 a geldi yaşı geçiyor ..
aynen öyle yaaa ben kimyasal yaşadıgım bi ay tam bat günü testim baya kırmızı çıkmıştı . psikolojik olarak markette midem bulanıyodu falan. kan verdim 7 çıktı ben şokAynen bak benimde dün yaptım negatifkafamdan attım ya nasıl olsa yok cuma regl olcam diye kafamda bitirdim ya ne aprı kaldıı ne batmaa ne akıntı neden hepsi 1 günde bitti çünkü Pdikolojik.. dr bile dedi ya hiçbieşyin yok ağrıalrının sebebi psikolojik bütün vücut etkileniyo işte
amin kuzum inşalalh yaaa bizim içinde ağlarsın sen yakında test negatif çıktı diyeİnanılmıxak bişey ama rahmımın üstü şişti
Normalde göbeğim vardır bizde genetik göbek40 kiloda oldan göbek vardır bizde .
Ama kilot çizgimin orası şişmiş bakıp bakıp ağlıcak geliyo ♥
Ay rabbım sizlerede nasip etsin nolurr ya çok güzel ve özel duygular ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?