Kalk kız ben bile yemek yaptım bugunYatmaktan gına geldiiköpekte tepemde yemekte yapmadım adam da gelir 1-2 saate
batın ne zamandı canımovü bende de koyulaşıyor gün geçtikçe ama hcg de hala birşeyler göremedikkhayal meyal birşeyler var ama silikte olsa birşey yok
2/3 nisan da olmam lazımbatın ne zamandı canım
Amann benım için no problem çünkü nereye baksam yemek varYattığım yerden ne yemek yapsam, acaba yapmasam mı diye düşünürkene görümcem geldi, bir tencere bişi getirmiş söylemeyeyim gebelerimizin canı çeker. Allahım benden mesudu yok
planım varr öyle demeeeKalk kız ben bile yemek yaptım bugun
Ooo makarnaaa hmm dün eşim yaptı çok severim her türlüsünüplanım varr öyle demeee ☺ Makarna yapacağım
kız o kadar hırpalama yorma kendini D:planım varr öyle demeee ☺ Makarna yapacağım
Malteseköpüşün cinsi neee :)
valla kahvaltılık yesin boşver
yaaaaaaaa ben onu yerimmmmmmmmm kaça aldın zor oluyomu evdeMaltese
O bile yorucukız o kadar hırpalama yorma kendini D:
makarnayla
testin silik çıkması çok normal biraz sabret istersen...2/3 nisan da olmam lazım
Wc için gezdirmen gerekiyomu yoksa çiş pedlerine falan mı yapıyo canım ??O bile yorucudün annem wc ye kalkcam ona bile söylendi
Bize çok uyguna geldi kuzum 1800 verdik ama bakamamışlar evde bütün malzemelerinide verdi yanında çit şampuan vs 1000 tl gibi düşünyaaaaaaaa ben onu yerimmmmmmmmm kaça aldın zor oluyomu evde
Balkona alıştırdım ben pedi de var orda 1-2 havlıyo kapısında açıyorum yapıyo geliyorWc için gezdirmen gerekiyomu yoksa çiş pedlerine falan mı yapıyo canım ??
cok iyi yaaa çok sadık oluyorlar ben cok seviyorumda bi türlü cesaret edemiyorum eve almayaBize çok uyguna geldi kuzum 1800 verdik ama bakamamışlar evde bütün malzemelerinide verdi yanında çit şampuan vs 1000 tl gibi düşün☺
Bazen delirtiyo tabi ama kolay ya tüy dökmüyor bizimki en önemlisi o
5 ve üstüKızlar beta 10 ve üstü mi hamilelik
Maşallah akıllı bıdığaBalkona alıştırdım ben pedi de var orda 1-2 havlıyo kapısında açıyorum yapıyo geliyordışarı çıktığında da sokakta yapıyo
5 ve üzeri :)Kızlar beta 10 ve üstü mi hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?