diyene bak kendin sabredebiliyorsun sanki :) istemiyorum öyle şimdiden annesini oyalamasın varsa ben varım desin göstersin kendinitestin silik çıkması çok normal biraz sabret istersen...
İnşallah vardır varsa da hayırlısı olsun canım. Ben şimdi wc geldim maalesef benim kırmızılar geldi. Birdahaki maçlara bakıcaz artık.diyene bak kendin sabredebiliyorsun sanki :) istemiyorum öyle şimdiden annesini oyalamasın varsa ben varım desin göstersin kendini
Çalışırken zorcok iyi yaaa çok sadık oluyorlar ben cok seviyorumda bi türlü cesaret edemiyorum eve almaya
Aynen köpekler kedi gibi değil psikolojileri bozukur .Çalışırken zor
Evet.. en fazla 7-8 saat yanlız kalıyor.. ağlıyor çok kapılarda camlarda bekliyorAynen köpekler kedi gibi değil psikolojileri bozukur .
Ben oyuzden kedi aldım :)
Oy kıyamam yaaa benımkilerin karnı tok olsun yeterEvet.. en fazla 7-8 saat yanlız kalıyor.. ağlıyor çok kapılarda camlarda bekliyor ☺
Yookk nerde, sürekli dibimde.. uyurken bile kalkayım hemen uyanıyo ben nereye o oraya pıtı pıtı yürüyorOy kıyamam yaaa benımkilerin karnı tok olsun yeterbide arada gelip sevdirsin tamamdır
Yoksa varmıssınnn yokmussuunnn tııınnn
Aslan parçasıbenim oğlum atacan ama asla tavsiye etmem büyük sorumluluk sabah işe gitmeden gezdir akşam iş çıkışı direk eve git koştur koştur onu gezdir bırak 1 haftalık tatili 1 günlük gezmeye gidemiyorsun ama seni görünce koşup sarılması herşeye degiyor :)
benden bile büyük yaAslan parçasıbenimkine göre biraz büyük
Benım oğlanda öyleYookk nerde, sürekli dibimde.. uyurken bile kalkayım hemen uyanıyo ben nereye o oraya pıtı pıtı yürüyor ☺
ama ben bugün yaptırdım 20 çıktı5 ve üstü
Testler pozitif ama kan da ... bilemedim5 ve üzeri :)
Kim dedi gebe değilsinKızlar beta 10 ve üstü mi hamilelik
ama ben bugün yaptırdım 20 çıktı
Ama gebe değilim
Nasıl oluyor
Erkek kediler daha sırnaşık oluyor..Benım oğlanda öyle
Totoşumdan ayrılmaz hemen karnıma yatar
Ama kız kayıp kesin oetegın üstünde yatıyodur
Küm gebe değilsin dedi ?Kızlar beta 10 ve üstü mi hamilelik
ama ben bugün yaptırdım 20 çıktı
Ama gebe değilim
Nasıl oluyor
Eğitimli mi ? zabdetmesi zor.. sahsen ben çok zorlanıyorum ..sokakta gezerken büyük köpekli gördük mübenden bile büyük yatosun besliyorum ben
Merak ettim neden myle dedi acaba :/Aynı şeyi sormuşuz
BelkideMerak ettim neden myle dedi acaba :/
Regl mi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?