Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemşire
Ama yine d e olmadığı anlamına gelmez bi hafta sora gel dedi
Hemşire mi? Ne okudun sen diye bi soraydın ona neye göre yorumluyormuş. Test sonuçlarında bile yan tarafında şu şu değerlerde bu kadar olur yazıyor. Dr görün bence . Dr değerlendirsin hemşire değil.

Kızlar 3 saat snra filan T nin altında bi çizgi görür gibiyim ama çizgiler birbirine çok uzak gibi.sizcebi umut olablirmi

Eklentiler

• 20190328_180034.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 20190328_175630.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190328_175456.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar beta 10 ve üstü mi hamilelik

ama ben bugün yaptırdım 20 çıktı
Ama gebe değilim
Nasıl oluyor
Bence sen yanlış anlamış olabilirsin canım gebelik var diyebilmemiz için 2 gün sonra 2 katına çıktığını görmemiz gerekiyo çıkarsa gebelik var diyolar genelde var da diyemeyiz yok ta diyolar benim 256 iken aynı cümleyi kurdular ve nitekim o gün adet oldum

Son düzenleme:
Yattığım yerden ne yemek yapsam, acaba yapmasam mı diye düşünürkene görümcem geldi, bir tencere bişi getirmiş söylemeyeyim gebelerimizin canı çeker. Allahım benden mesudu yok
Ayyyy ne güzel görümceee hayallerimdeki görümce bizimkiler habire bizden beklerler kendilerine yapmıyolar bana mı getirecekler

Balkona alıştırdım ben pedi de var orda 1-2 havlıyo kapısında açıyorum yapıyo geliyor dışarı çıktığında da sokakta yapıyo
Ay çok güzel ya bayıldım bende oğlanla eşim çok istiyor ama ben cesaret edemiyorum hem yeni bebek düşünüyoruz bebekten fırsat kalmaz ilgilenemeyiz diye çok üzülürüm sonra. Ama ilerde çok isterim bende inşallah

Kızlar biraz beklemiş hali elektirikler gitti umut varmı acaba yarın yine devam edecem dün hafif silikti bugün daha koyu oldu 5inde bat günü

Eklentiler

• 20190328_203850.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 36
Ayyyy ne güzel görümceee hayallerimdeki görümce bizimkiler habire bizden beklerler kendilerine yapmıyolar bana mı getirecekler
Sağ olsunlar çok iyiler, Allah razı olsun. Grip bile olsam çorbamdan tut tatlıma kadar yapar getirirler, getirmeyin desem de.. Seviyom kız kaynanamı da görümcemi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…