- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Bildiğin 5 dimiBurda bi tane üye vardı 5 küsür çıkmıştı sonucu sonra 40mi üstünü ne olmuştu iki gün sonra tekrarla testi cnm inşallah sağlıkla yükselir değerlerin
Batı 2 gün geçtiBata kaç gün var.. gebelik var şu an canım, önemli olan 2 gün sonra 2 kata çıkması..
256 iken idrar testinde ikinci çizgin var mıydı peki?Bence sen yanlış anlamış olabilirsin canım gebelik var diyebilmemiz için 2 gün sonra 2 katına çıktığını görmemiz gerekiyo çıkarsa gebelik var diyolar genelde var da diyemeyiz yok ta diyolar benim 256 iken aynı cümleyi kurdular ve nitekim o gün adet oldum
Aminn inşallahh ama emin olmadan sevinmek istememCanımm hayırlı olsun hamilesin inşaAllah başkaları çok düşük rakamlarla gebelik teşhisi koyuyor 20 baya çok :) 2 gün mü geçmişti senin
Maiallahhh canım Allah bozmasın ya ben çok seviyorum böyle gelinli görğmceli kaynanalı güzel anlaşanları. Ölümlü dünya sonuçta, hırs nefret hep bir yarış kıskanç içinde olanları anlamak istemiyorum. Bazısı da öyle işte eski kafa hep gelin yapsın gelin oturmasın, ona gidelim hep onda yiyip içelim ama hiç onlar çağırmasın kötü günde hepsi yok olsun.. şanslısın o yüzden aman maşallah canım onların yaptıkları iyilikleri de asla unutmazsın sen ne güzel bak ❣Sağ olsunlar çok iyiler, Allah razı olsun. Grip bile olsam çorbamdan tut tatlıma kadar yapar getirirler, getirmeyin desem de.. Seviyom kız kaynanamı da görümcemi de
Ayyyy ben bi an bir sevindim sen sandım hahhaKızlar iyi akşamlar anca girebildim, bizim evden de bi mart gebesi çıktı bilginiz olsunBenim kedi hamileymiş, bizim oğlan kısırlaştırmadan önce son şakasını yapmış kendimi beklerken kedi hamile çıktı iyi mi
Koyulaşıyor sanki canım var gibi sende bişeyler hadi inşallah bata kadar yap böyle bakalım
Bildiğin 5 dimi
Noktası virgülü yok
Sağolasın
İnşallah tahmin ettiğim kimyasal gebelik değildir canım. 2 gün sonra testi tekrarlarsan iyi olacaktır.. benim ağustosda regli 1 gün geçti 44 çıkmıştı sonra zaten 16 ya düşmüştü 5 gün sonrada kanama başlası rwgl olmuştum. Senin geç döllenme olasığlı varsa ki inşallah olumlu olsun. Yükselebilir ama kimyasal da olabilir maalesef ..Batı 2 gün geçti
Valla anne olmadan anneanne oluyorumAyyyy ben bi an bir sevindim sen sandım hahhaneyse yinede sevindim hadi anane oluyosun
İnşallah vardır bişeyler canım daha adetine de çok var bi kaç gün sabretde test yapIste anlam veremiyorum bi silik bi koyu gibi inşallah yarında koyu çıkar bende öyle düşünüyorum ama fos çıkmam inşallah
Hadi belki uğurlu gelir de peşine sende analı kızlı doğurunValla anne olmadan anneanne oluyorumşoka girdik ya napcaz bilmiyorum
Eğer ki patisini sürüdüyse peşinden bende gebeysem onu yaş mamaya boğarımHadi belki uğurlu gelir de peşine sende analı kızlı doğurun
Bildiğin 5 dimi
Noktası virgülü yok
Sağolasın
İnşallah vardır bişeyler canım daha adetine de çok var bi kaç gün sabretde test yap ☺
Son gol olmuş bence o şakadan ziyadeKızlar iyi akşamlar anca girebildim, bizim evden de bi mart gebesi çıktı bilginiz olsunBenim kedi hamileymiş, bizim oğlan kısırlaştırmadan önce son şakasını yapmış kendimi beklerken kedi hamile çıktı iyi mi
Kızlar iyi akşamlar anca girebildim, bizim evden de bi mart gebesi çıktı bilginiz olsunBenim kedi hamileymiş, bizim oğlan kısırlaştırmadan önce son şakasını yapmış kendimi beklerken kedi hamile çıktı iyi mi
Şaka gibi nispet yapar gibi benden önce hamile kaldı zilliSon gol olmuş bence o şakadan ziyadehaydiii torunlar hayır ola
Aaaa inanmıyorummKızlar iyi akşamlar anca girebildim, bizim evden de bi mart gebesi çıktı bilginiz olsunBenim kedi hamileymiş, bizim oğlan kısırlaştırmadan önce son şakasını yapmış kendimi beklerken kedi hamile çıktı iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?