Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
256 iken idrar testinde ikinci çizgin var mıydı peki?

Kızlar iyi akşamlar anca girebildim, bizim evden de bi mart gebesi çıktı bilginiz olsun Benim kedi hamileymiş, bizim oğlan kısırlaştırmadan önce son şakasını yapmış kendimi beklerken kedi hamile çıktı iyi mi

Sağ olsunlar çok iyiler, Allah razı olsun. Grip bile olsam çorbamdan tut tatlıma kadar yapar getirirler, getirmeyin desem de.. Seviyom kız kaynanamı da görümcemi de
Maiallahhh canım Allah bozmasın ya ben çok seviyorum böyle gelinli görğmceli kaynanalı güzel anlaşanları. Ölümlü dünya sonuçta, hırs nefret hep bir yarış kıskanç içinde olanları anlamak istemiyorum. Bazısı da öyle işte eski kafa hep gelin yapsın gelin oturmasın, ona gidelim hep onda yiyip içelim ama hiç onlar çağırmasın kötü günde hepsi yok olsun.. şanslısın o yüzden aman maşallah canım onların yaptıkları iyilikleri de asla unutmazsın sen ne güzel bak ❣

Ayyyy ben bi an bir sevindim sen sandım hahha neyse yinede sevindim hadi anane oluyosun

Batı 2 gün geçti
İnşallah tahmin ettiğim kimyasal gebelik değildir canım. 2 gün sonra testi tekrarlarsan iyi olacaktır.. benim ağustosda regli 1 gün geçti 44 çıkmıştı sonra zaten 16 ya düşmüştü 5 gün sonrada kanama başlası rwgl olmuştum. Senin geç döllenme olasığlı varsa ki inşallah olumlu olsun. Yükselebilir ama kimyasal da olabilir maalesef ..

Son gol olmuş bence o şakadan ziyade haydiii torunlar hayır ola

Bu bence bi işaret yakında sende hamiş olabilirsin onun habercisi bu bence

Aaaa inanmıyorumm
Kız senden doğurgan çıktı anne olamadan nene oluyosunnn gözünaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…