- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Benim görümcükte öyle, gideriz misafir gibiin otururumMaiallahhh canım Allah bozmasın ya ben çok seviyorum böyle gelinli görğmceli kaynanalı güzel anlaşanları. Ölümlü dünya sonuçta, hırs nefret hep bir yarış kıskanç içinde olanları anlamak istemiyorum. Bazısı da öyle işte eski kafa hep gelin yapsın gelin oturmasın, ona gidelim hep onda yiyip içelim ama hiç onlar çağırmasın kötü günde hepsi yok olsun.. şanslısın o yüzden aman maşallah canım onların yaptıkları iyilikleri de asla unutmazsın sen ne güzel bak ❣
Hayırlısı olsun canım senin idrarda çıktı mı çift çizgiAminn inşallahh ama emin olmadan sevinmek istemem
Evet 2 -3gün
@Akbltt de 256 çıkmış ama nasıl olıyor
Anlayamadım
Bugün aldım karşıma konuştum kızım dedim senin yaptığını görümce yapmaz, anan burda ne çileler çeksin sen çık gel gebeyim de patini sürü dedim bakalım inşallahBu bence bi işaret yakında sende hamiş olabilirsin onun habercisi bu bence
İnşallah bulursunuz yuvaŞaka gibi nispet yapar gibi benden önce hamile kaldı zilliSağolasın gülüm, birkaç ay sonra bir de bebişlere yuva bulacaz şimdi başımıza gelene bak
Sorma bacım sormaAaaa inanmıyorumm
Kız senden doğurgan çıktıanne olamadan nene oluyosunnn gözünaydınnn ♥♥
5 gün kala normal testte çıkar mı kiÖyle zaten dedim koyulasmaya devam ederse pazar günü test yaparım adet günüyle 5 gün kalmış oluyor bakalım
Bugün aldım karşıma konuştum kızım dedim senin yaptığını görümce yapmaz, anan burda ne çileler çeksin sen çık gel gebeyim de patini sürü dedim bakalım inşallah
Canım yaa ne hoş ne tatlı konuşmuşsun :) ama bebek beklerken hayvanların işaret verdiği oluyor bunu yaşayanları gördüm :) yani hamiş olarak yada yumurta bırakarak işaret veryorlar
Yaa canım benim sen ne kadar pozitif bir insansın, inşallahhh
Üzülme kuzum, bak benim de testlerim negatif. Rabbim en hayırlı zamanda verecek evladımızı bize merak etme. Biz hakkımızda hayırlı olan zamanı bilemeyiz ki sabret, dua et inşallah bizde görücez çift çizgiEvet bazen çwvremdekiler polyanna olma derler ama pozitif olmak güzel şey :)
Bi testlerim pozitif olmadı gitti
Regliö geçti dersen yaparlar canımKızlar ben biraz heyecanlıyım yarın sağlık ocağına gidip şansımı denicem
Doktora ne diyim ? Kan testi yapar dimi
Maşallah maşallah aman aralarınızı bozmayın sakın canımBenim görümcükte öyle, gideriz misafir gibiin otururum
Regl geçti sadece de detaylı bilgi.verme canım. yine negatif çıkarsa üzülme sakın amaKızlar ben biraz heyecanlıyım yarın sağlık ocağına gidip şansımı denicem
5 gün kala normal testte çıkar mı ki
Üzülme kuzum, bak benim de testlerim negatif. Rabbim en hayırlı zamanda verecek evladımızı bize merak etme. Biz hakkımızda hayırlı olan zamanı bilemeyiz ki sabret, dua et inşallah bizde görücez çift çizgi
Kızlar etrafınızda yavru kedi isteyen olursa birkaç ay sonra verebilirim aman diyeyim aklınızda bulunsun, hain kedi ya kara kara düşünüyorum
Regliö geçti dersen yaparlar canım
Kızlar ben biraz heyecanlıyım yarın sağlık ocağına gidip şansımı denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?