Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim görümcükte öyle, gideriz misafir gibiin otururum

Bu bence bi işaret yakında sende hamiş olabilirsin onun habercisi bu bence
Bugün aldım karşıma konuştum kızım dedim senin yaptığını görümce yapmaz, anan burda ne çileler çeksin sen çık gel gebeyim de patini sürü dedim bakalım inşallah

Aaaa inanmıyorumm
Kız senden doğurgan çıktı anne olamadan nene oluyosunnn gözünaydınnn ♥♥
Sorma bacım sorma Bana inat yapıyor resmen şimdi yatmış yanıma göbeğini açıyor Hayvan iki gündür kusuyor, memintolar şiş hafifte karnı var iki de bir uyuyo bi göstereyim dedim sonuca bak

Bugün aldım karşıma konuştum kızım dedim senin yaptığını görümce yapmaz, anan burda ne çileler çeksin sen çık gel gebeyim de patini sürü dedim bakalım inşallah

Canım yaa ne hoş ne tatlı konuşmuşsun :) ama bebek beklerken hayvanların işaret verdiği oluyor bunu yaşayanları gördüm :) yani hamiş olarak yada yumurta bırakarak işaret veryorlar

Canım yaa ne hoş ne tatlı konuşmuşsun :) ama bebek beklerken hayvanların işaret verdiği oluyor bunu yaşayanları gördüm :) yani hamiş olarak yada yumurta bırakarak işaret veryorlar

Yaa canım benim sen ne kadar pozitif bir insansın, inşallahhh

Evet bazen çwvremdekiler polyanna olma derler ama pozitif olmak güzel şey :)

Bi testlerim pozitif olmadı gitti
Üzülme kuzum, bak benim de testlerim negatif. Rabbim en hayırlı zamanda verecek evladımızı bize merak etme. Biz hakkımızda hayırlı olan zamanı bilemeyiz ki sabret, dua et inşallah bizde görücez çift çizgi

İnşallah canım inanıyorum artık dua ederken burda bpekleyen bütün kardeşlerimi kalbimden geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…