- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Ay keşke bizim topikten biri istese vallahi gözüm arkada kalmazdı, olsun kuzum sende dışardaki kuzuları beslersinBen çok isterim ama eşim istemiyor
Hepimiz öyleyiz inan ki kuzum, rabbim içimizi biliyor. Sen gönlünü ferah tut, umutsuzluğa kapılma bu ay yoksa başka aylar varİnşallah canım inanıyorumartık dua ederken burda bpekleyen bütün kardeşlerimi kalbimden geçiriyorum ❣
Regl geçti sadece de detaylı bilgi.verme canım. yine negatif çıkarsa üzülme sakın ama
Selam canım, bizim de Saldıray yer onları Alkah muhafazaAy keşke bizim topikten biri istese vallahi gözüm arkada kalmazdı, olsun kuzum sende dışardaki kuzuları beslersin
Hepimiz öyleyiz inan ki kuzum, rabbim içimizi biliyor. Sen gönlünü ferah tut, umutsuzluğa kapılma bu ay yoksa başka aylar var
Ay keşke bizim topikten biri istese vallahi gözüm arkada kalmazdı, olsun kuzum sende dışardaki kuzuları beslersin
Geciktim deyince yapıyorlar cnm aciklama yapmana gerek yok
Saldıray'a kurban olurum ben, güzel şeySelam canım, bizim de Saldıray yer onları Alkah muhafazaİnşallah çok iyi yuvalar bulurlar
Köpüş besle sende, hepsi çok güzel hepsiiiDoğru düzgün kedi bile görmüyorumkopusler çok var burda mübarek grup grup dolaşıyorlar yabancı köpekleri mahalleye sokmuyorlar kediciklerde yok fazla çok nadir görürüm
Biz de sizi öpüyoruz, doğumu yapsın da bi hayırlı olsuna geliriz oğlanın sünnetini de kaçırdıkSaldıray'a kurban olurum ben, güzel şeyOnu öp benim için İnşallah kuzum ya bende şimdi kara kara onu düşünüyorum nolcak bebeler diye. Maddi olarakta yetişmemiz imkansız yeni ev borcuna girdik, sütten kesilsinler hemencik güzel yuvalar bakıcam onlara
Çıkın çıkın gelin, bahçemde var mis gibi otururuz valla ayy heyecanlandımmBiz de sizi öpüyoruz, doğumu yapsın da bi hayırlı olsuna geliriz oğlanın sünnetini de kaçırdık
Köpüş besle sende, hepsi çok güzel hepsiii
Valla çeyreğimizi alır geliriz artıkÇıkın çıkın gelin, bahçemde var mis gibi otururuz valla ayy heyecanlandımm
Canım muhtemelen sen hamilesin bu değerler kişiye göre değişiyo benim arkadaşımında değeri 8 di bende bu değeri duyunca benimki saçma gelmişti. Burda önemli olan her 2 günde bir 2 kat artması. Benimki kimyasal mıydı düşükmüydü dr. Bile anlayamadı çünkü yaklaşık 1 ay değerlere bakıldı bi iniyodu bi çıkıyodu değerlerAminn inşallahh ama emin olmadan sevinmek istemem
Evet 2 -3gün
Cansinsenn de 256 çıkmış ama nasıl olıyor
Anlayamadım
HahahahaÇok istedim ama çalışan insanım araştırdım evde yalnız kalamıyorlar kendilerini terkedilmiş hissedip piskolojileri bozuluyormuş kıyamadım ya bide esim biraz ötlek arsada golden var 2 aylık ondan bile kaçıyor ya isirirsa diye kedi diyorum gece çıkar karşıma keeewww yapar bana diyor
Tabi kolay mı kız doğum yapıcak, plansız mlansız gebe sonuçtaValla çeyreğimizi alır geliriz artıkhayırlı olsuna
Ahaha keeeww iyimişÇok istedim ama çalışan insanım araştırdım evde yalnız kalamıyorlar kendilerini terkedilmiş hissedip piskolojileri bozuluyormuş kıyamadım ya bide esim biraz ötlek arsada golden var 2 aylık ondan bile kaçıyor ya isirirsa diye kedi diyorum gece çıkar karşıma keeewww yapar bana diyor
En aşağı 4-5 doğuruyo vallahi işim zor bacımTabi kolay mı kız doğum yapıcak, plansız mlansız gebe sonuçta
veteriner 3 gibi dedi ama sürpriz 4te olabilir dedi, yaktın beni sipsiEn aşağı 4-5 doğuruyo vallahi işim zor bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?