Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inanıyorum artık dua ederken burda bpekleyen bütün kardeşlerimi kalbimden geçiriyorum
Hepimiz öyleyiz inan ki kuzum, rabbim içimizi biliyor. Sen gönlünü ferah tut, umutsuzluğa kapılma bu ay yoksa başka aylar var

Ay keşke bizim topikten biri istese vallahi gözüm arkada kalmazdı, olsun kuzum sende dışardaki kuzuları beslersin

Doğru düzgün kedi bile görmüyorum kopusler çok var burda mübarek grup grup dolaşıyorlar yabancı köpekleri mahalleye sokmuyorlar kediciklerde yok fazla çok nadir görürüm

Selam canım, bizim de Saldıray yer onları Alkah muhafaza İnşallah çok iyi yuvalar bulurlar
Saldıray'a kurban olurum ben, güzel şey Onu öp benim için İnşallah kuzum ya bende şimdi kara kara onu düşünüyorum nolcak bebeler diye. Maddi olarakta yetişmemiz imkansız yeni ev borcuna girdik, sütten kesilsinler hemencik güzel yuvalar bakıcam onlara

Biz de sizi öpüyoruz, doğumu yapsın da bi hayırlı olsuna geliriz oğlanın sünnetini de kaçırdık

Köpüş besle sende, hepsi çok güzel hepsiii

Çok istedim ama çalışan insanım araştırdım evde yalnız kalamıyorlar kendilerini terkedilmiş hissedip piskolojileri bozuluyormuş kıyamadım ya bide esim biraz ötlek arsada golden var 2 aylık ondan bile kaçıyor ya isirirsa diye kedi diyorum gece çıkar karşıma keeewww yapar bana diyor

Aminn inşallahh ama emin olmadan sevinmek istemem
Evet 2 -3gün
Cansinsenn de 256 çıkmış ama nasıl olıyor
Anlayamadım
Canım muhtemelen sen hamilesin bu değerler kişiye göre değişiyo benim arkadaşımında değeri 8 di bende bu değeri duyunca benimki saçma gelmişti. Burda önemli olan her 2 günde bir 2 kat artması. Benimki kimyasal mıydı düşükmüydü dr. Bile anlayamadı çünkü yaklaşık 1 ay değerlere bakıldı bi iniyodu bi çıkıyodu değerler

Hahahaha Kediler yalnızlığa karşı sorunsuzlar mesela, daha yalnız daha umursamaz hayvanlar çünkü ama köpek evde biraz daha zor olur sanki hele de büyük köpek. Yalnız kalınca bunalıma giriyorlar

Ahaha keeeww iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…