- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Darısı başınaveteriner 3 gibi dedi ama sürpriz 4te olabilir dedi, yaktın beni sipsi
Bir de çarliston var, dürzü çarliston. Kaşla göz arası kızın kanına girmişDarısı başınaayy ismi sipsi mi
Yaratıcı isimlere bayıldımBir de çarliston var, dürzü çarliston. Kaşla göz arası kızın kanına girmiş
Seninki köpüştü dimi beyaz, onu yerimYaratıcı isimlere bayıldımbizimki de kaymak ☺
İvitt ısırmalkkSeninki köpüştü dimi beyaz, onu yerim
HahahahaKediler yalnızlığa karşı sorunsuzlar mesela, daha yalnız daha umursamaz hayvanlar çünkü ama köpek evde biraz daha zor olur sanki hele de büyük köpek. Yalnız kalınca bunalıma giriyorlar
Ahaha keeeww iyimiş
Korku başka bişi tabi. Benim eşimde evlenmeden önce evde köpek olmaz bla bla derdi 4 aydır köpeğimiz var nurtopu gibiYazamıyorum anlıyorsunuz siz eşim o haraketi yaptığında dakkalarca güldüm bu adam nasıl böyle diye
Sağol canım yaa inşallah hayırlısı olsunCanım muhtemelen sen hamilesin bu değerler kişiye göre değişiyo benim arkadaşımında değeri 8 di bende bu değeri duyunca benimki saçma gelmişti. Burda önemli olan her 2 günde bir 2 kat artması. Benimki kimyasal mıydı düşükmüydü dr. Bile anlayamadı çünkü yaklaşık 1 ay değerlere bakıldı bi iniyodu bi çıkıyodu değerler
Evet aminHayırlısı olsun canım senin idrarda çıktı mı çift çizgi
İnşallah yaaaİnşallah tahmin ettiğim kimyasal gebelik değildir canım. 2 gün sonra testi tekrarlarsan iyi olacaktır.. benim ağustosda regli 1 gün geçti 44 çıkmıştı sonra zaten 16 ya düşmüştü 5 gün sonrada kanama başlası rwgl olmuştum. Senin geç döllenme olasığlı varsa ki inşallah olumlu olsun. Yükselebilir ama kimyasal da olabilir maalesef ..
Canm instagramda kedikral diye bir sahiplendirme sayfasi var oraya ilan acabilirsin guzel resimlerini cekip ama 2 aylik olmadan vermeSaldıray'a kurban olurum ben, güzel şeyOnu öp benim için İnşallah kuzum ya bende şimdi kara kara onu düşünüyorum nolcak bebeler diye. Maddi olarakta yetişmemiz imkansız yeni ev borcuna girdik, sütten kesilsinler hemencik güzel yuvalar bakıcam onlara
Aynen kuzum sütten kesilsin bebeler anca o zaman, hemen takibe alayım sayfayı çok sağol vallahiCanm instagramda kedikral diye bir sahiplendirme sayfasi var oraya ilan acabilirsin guzel resimlerini cekip ama 2 aylik olmadan verme
Ben ordan cok sahiplendirdim geride geliyor ama kismetAynen kuzum sütten kesilsin bebeler anca o zaman, hemen takibe alayım sayfayı çok sağol vallahi
Amin canım inşallahSağol canım yaa inşallah hayırlısı olsun
Allah sana da tez zamanda kısmet etsin
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım çokca testin bol bol yap artık ilk yaptığında çıkar inşallahta gerek kalmaz diğerlerini yapmanaBilmiyorum ki denicem varsa çıkar heralde çok test var adet olana kadar yaparım akıntim hiç kesilmedi genitalimde ağrı gibi şeyler oluyor adet olursam baktırcam inşallah enfeksiyon değildir
Evet kuzum 5.5 'di 49.67 öyle öyle yükseldi şükürBaktımuYKuCu KoaLa olması lazım yanlış hatirlamiyorsam 5.5 demişti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?