- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Evet kuzum 5.5 'di 49.67 öyle öyle yükseldi şükürBaktımuYKuCu KoaLa olması lazım yanlış hatirlamiyorsam 5.5 demişti galiba
Evet kuzum 5.5 sonra 49.67 öyle öyle yükseldi şükürBaktımuYKuCu KoaLa olması lazım yanlış hatirlamiyorsam 5.5 demişti galiba
Ay bayıldım çarlistonla sipsiBir de çarliston var, dürzü çarliston. Kaşla göz arası kızın kanına girmiş
Korku başka bişi tabi. Benim eşimde evlenmeden önce evde köpek olmaz bla bla derdi 4 aydır köpeğimiz var nurtopu gibi
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım çokca testin bol bol yap artık ilk yaptığında çıkar inşallahta gerek kalmaz diğerlerini yapmana
Evet kuzum 5.5 sonra 49.67 öyle öyle yükseldi şükür
Kızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhalmorcivertkedi H E dombili_xl nedemistimkibenn
görüyorum sanki bi çizgi. ya ama sen ovu kullandın niye böyle oluyo geç döllenme ihtimali yok gibiKızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhalmorcivertkedi H E dombili_xl nedemistimkibenn
Ben de gördüm sanki canım yaKızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhalmorcivertkedi H E dombili_xl nedemistimkibenn
Morci bu ne ola ki? İyice kafam karıştıgörüyorum sanki bi çizgi. ya ama sen ovu kullandın niye böyle oluyo geç döllenme ihtimali yok gibi
Ayyy belki iki kere yumurtladım ikincisinde tuttu yaaa inşallah aşkım amiiiinBen de gördüm sanki canım yaikinci ve üçüncü resimlerde bilhassa..belki pik olduktan sonra tekrar bir yumurta oluşmuştur ondan boyledir"olamaz mı, olabiliiir" inşallah olsun da tatlisim
Ne olacak bu halimiz acaba delirdik iyiceBende görüyorum canım dün benimki gibi işteyada artık t çizgisine bağışıklık kazandı gaözlerimiz :) ama ahşap yerin üzerinde çektiğin de daha belli hayırlısı inşaAllah vardırr
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah hamilesindir inşallahNe olacak bu halimiz acaba delirdik iyice
Yaa inşallah kuzum benim, inşallahAllahım hayırlara çıkarsın inşallah hamilesindir inşallah
Bence çok yakında hayırlı güzel haberler alıcaz canım belki bu ay belki bi daha ki ay ama çok yakın hissediyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?