Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar ballarım hayırlı cumalar :)
Red Phoenix torunlar hayırlı olsun canım D: mesajları okurken çok güldüm
senin testte bende bi gölgelik görüyorum. Gonulmeyvesi seninkidede görüyorum.
hayırlısı olsun hakkınızdaaa umarım geç döllenmedir ve vardır.
yoksada bisürü ay var önümüzde sıkıntı yok :)

Hahaha sağol bebeğim başımıza gelenler işte naparsın

Aşkım testte bende görüyorum hatta test yanımda zaman geçtikçe birazcık daha net, nasıl olucak ya her sabah test mi yapayım ben? İki kere mi yumurtladım acep

Uyanık olan varmı acaba ben testle kafayı yedim.gwce gwce çizgimi uyduruom benden başka gören varmı.sabaha tekrarlıcam inş
bu testlerde göremedim ben.
bunlar dün attıgınız testlermiydi ? dün sanki görmüştüm bi gölgelik sizin testinizde
inşallah vardır ama bu attıklarıınızda göremedim bişey

şuan ne kdr geçti bat ?
yap bence bakalım nolcakkkk belkide düşük bi değerle kimyasal falan olcaktır.
belkide geç döllenmedir sağlıklıdırrrr inşallah öyledirrrr :)

şuan ne kdr geçti bat ?
yap bence bakalım nolcakkkk belkide düşük bi değerle kimyasal falan olcaktır.
belkide geç döllenmedir sağlıklıdırrrr inşallah öyledirrrr :)
26-27 ikisinden biri olacaktı 3 ya da 2 geçti kuzum, ay kimyasal mı

ihtimallerden bahsettim sadece kuzumm
ama inşalalh sağlıklıdır geç döllenmiştirdee koyulaşır gitgide :)
Silikte olsa gölge de olsa ilk defa hcg de çift çizgi görüyorum ne kadar güzel bir şeymiş Acaba diyorum iki kere yumurtladım da ikincide mi tuttu, doktorun dediğine göre bende çok hafif polikistik bir görüntü varmış belki ondan

banada dedi sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var ama polikistik over değilsin testlerin gayet normal demişti :)

banada dedi sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var ama polikistik over değilsin testlerin gayet normal demişti :)
Valla çok gerildim gamzelim ya ne edicez böyle, çizgi var ama yok adet hala gelmedi belirti yok iki kere mi yumurtladım başka bi şey mi anlamadım adetim gelene kadar her sabah test yapayım bari bizim testçi başı nerde H E

gerilme kuzum herşey olacagına varır dicemde
bende aynıyım belrisizliği hiç sevmem adet olcaksam olim bebek varsa tamam diyip oturim
bekleyelim bakalım sabırla bi kaç gün inşallh gelmicek kırmızıalr :)

Aşkım valla bende görüyorum hatta elimi yüzümü yıkadım iki kere uyduruyorum diye, yok yine görüyorum neden böyle gölge gibi ola ki regl de geçti
İnşallah vardır yaa vakit olursa bi ara kan verirsin olmazsa bugün ya da birkaç gün sonra ne zaman fırsat bulabilirsen canım

gerilme kuzum herşey olacagına varır dicemde
bende aynıyım belrisizliği hiç sevmem adet olcaksam olim bebek varsa tamam diyip oturim
bekleyelim bakalım sabırla bi kaç gün inşallh gelmicek kırmızıalr :)
Aynı ben. Varsa var yoksa yok, arada kalınca bana bi cinnet geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…