- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Günaydın herkese
Bol çift çizgili bir gün dilerim :)
Hahaha sağol bebeğim başımıza gelenler işte naparsıngünaydınlar ballarım hayırlı cumalar :)
Red Phoenix torunlar hayırlı olsun canım D: mesajları okurken çok güldüm
senin testte bende bi gölgelik görüyorum.Gonulmeyvesi seninkidede görüyorum.
hayırlısı olsun hakkınızdaaa umarım geç döllenmedir ve vardır.
yoksada bisürü ay var önümüzde sıkıntı yok :)
bu testlerde göremedim ben.Uyanık olan varmı acaba ben testle kafayı yedim.gwce gwce çizgimi uyduruom benden başka gören varmı.sabaha tekrarlıcam inş
şuan ne kdr geçti bat ?Hahaha sağol bebeğim başımıza gelenler işte naparsın
Aşkım testte bende görüyorum hatta test yanımda zaman geçtikçe birazcık daha net, nasıl olucak ya her sabah test mi yapayım ben? İki kere mi yumurtladım acep
26-27 ikisinden biri olacaktı 3 ya da 2 geçti kuzum, ay kimyasal mışuan ne kdr geçti bat ?
yap bence bakalım nolcakkkk belkide düşük bi değerle kimyasal falan olcaktır.
belkide geç döllenmedir sağlıklıdırrrr inşallah öyledirrrr :)
ihtimallerden bahsettim sadece kuzumm26-27 ikisinden biri olacaktı 3 ya da 2 geçti kuzum, ay kimyasal mı
Silikte olsa gölge de olsa ilk defa hcg de çift çizgi görüyorum ne kadar güzel bir şeymişihtimallerden bahsettim sadece kuzumm
ama inşalalh sağlıklıdır geç döllenmiştirdee koyulaşır gitgide :)
banada dedi sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var ama polikistik over değilsin testlerin gayet normal demişti :)Silikte olsa gölge de olsa ilk defa hcg de çift çizgi görüyorum ne kadar güzel bir şeymişAcaba diyorum iki kere yumurtladım da ikincide mi tuttu, doktorun dediğine göre bende çok hafif polikistik bir görüntü varmış belki ondan
Kızlar iyi akşamlar anca girebildim, bizim evden de bi mart gebesi çıktı bilginiz olsunBenim kedi hamileymiş, bizim oğlan kısırlaştırmadan önce son şakasını yapmış kendimi beklerken kedi hamile çıktı iyi mi
Valla çok gerildim gamzelim ya ne edicez böyle, çizgi var ama yok adet hala gelmedi belirti yok iki kere mi yumurtladım başka bi şey mi anlamadım adetim gelene kadar her sabah test yapayım bari bizim testçi başı nerdebanada dedi sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var ama polikistik over değilsin testlerin gayet normal demişti :)
Aynen özellikle son resimde daha belirgin geldi bana da yaa inşallahKızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhal @morcivertkediH E dombili_xl @nedemistimkibenn
Aşkım valla bende görüyorum hatta elimi yüzümü yıkadım iki kere uyduruyorum diye, yok yine görüyorum neden böyle gölge gibi ola ki regl de geçtiAynen özellikle son resimde daha belirgin geldi bana da yaa inşallah
gerilme kuzum herşey olacagına varır dicemdeValla çok gerildim gamzelim ya ne edicez böyle, çizgi var ama yok adet hala gelmedi belirti yok iki kere mi yumurtladım başka bi şey mi anlamadım adetim gelene kadar her sabah test yapayım bari bizim testçi başı nerdeH E
İnşallah vardır yaa vakit olursa bi ara kan verirsin olmazsa bugün ya da birkaç gün sonra ne zaman fırsat bulabilirsen canımAşkım valla bende görüyorum hatta elimi yüzümü yıkadım iki kere uyduruyorum diye, yok yine görüyorum neden böyle gölge gibi ola ki regl de geçti
Kuzum daha gölge gibi ya varla yok arası kanda çıkar mı?İnşallah vardır yaa vakit olursa bi ara kan verirsin olmazsa bugün ya da birkaç gün sonra ne zaman fırsat bulabilirsen canım
Aynı ben. Varsa var yoksa yok, arada kalınca bana bi cinnet geliyogerilme kuzum herşey olacagına varır dicemde
bende aynıyım belrisizliği hiç sevmem adet olcaksam olim bebek varsa tamam diyip oturim
bekleyelim bakalım sabırla bi kaç gün inşallh gelmicek kırmızıalr :)
Bilmiyorum ki ben de açıkçası, en iyisi Pazartesi verirsin ama beklemek de zorKuzum daha gölge gibi ya varla yok arası kanda çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?