Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bebeğim çizgi var ama regl üstünden 2 gün geçti baya gölge gibi daha koyu çıkması lazım sanki
İyi düşüüün kuzum Regli geçti çizgi var arayıp bulamadığımız şey Geç döllenmiştir.. sipsi önceden haber verdi geliyorlar diyee ayyy

İyi düşüüün kuzum Regli geçti çizgi var arayıp bulamadığımız şey ☺ Geç döllenmiştir.. sipsi önceden haber verdi geliyorlar diyee ayyy
Ayyy canım kızım benim, kara kızım anasına patisini sürüdü de hemen ertesi gün çift çizgi mi verdi eve gidince kızıma somonlu yaş mama vereyim bari

bat 3 gün var vee bugün idrarda silik. Kandada beta 42,4 çıktı
Nasipse ptesi tekrarlıcam değerlerim yükselir umarım kızlar 2019 anne adayıyım sanırımm
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn

Benide alır mısın bat 6 nisan :)

Kızlar günaydın bu ovu testlerini saat kaçta yapiyonuz
günaydın canım ben 2 gün öncesine kadar gün içinde aklıma ne zaman gelirse öyle yapıyordum ama öyle degilmiş 2 3 saat sıvı tüketmeden bekleyip ondan sonra yapman lazım sabah ilk idrar da olmayacak

günaydın canım ben 2 gün öncesine kadar gün içinde aklıma ne zaman gelirse öyle yapıyordum ama öyle degilmiş 2 3 saat sıvı tüketmeden bekleyip ondan sonra yapman lazım sabah ilk idrar da olmayacak
Bende ikinci idrarla yapıyorum saat 9 gibi sürekli koyu çıkıyor onun etkisi olurmuki diye sordum teşekkürler canım cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…