daha dün yaptım birşey çıkmadıı ki 3 4 gün önce yaptıklarımda bile çıkıyordu 2 3 saat sonra falanHCG yaptın mı yakınlarda
Yaa inşallah canım arkadaşım, kanda veremiyorum. Adetim gelene kadar test yapcam sabahları gelmezse pazartesi ya da salı kan veririm herhaldeCiis kendini dinleme tatlisiiminşallah çizgi sebepsiz değildir,dualarım seninle,mutlu olalım inşallah
Gelmesin gelmesiinnnYaa inşallah canım arkadaşım, kanda veremiyorum. Adetim gelene kadar test yapcam sabahları gelmezse pazartesi ya da salı kan veririm herhalde
Hayatımda ilk defa silikte olsa bi çizgi gördüm, çok mutluyumGelmesin gelmesiinnnay inşallah tatlisiim güzel haberlerin için sabirsizlandim simdiden
Daha 5 gün var ama dimi bugun.ben 3 kala gördüm..6 gün kala belki bende de bir şey yoktudaha dün yaptım birşey çıkmadıı ki 3 4 gün önce yaptıklarımda bile çıkıyordu 2 3 saat sonra falan
Daha 5 gün var ama dimi bugun.ben 3 kala gördüm..6 gün kala belki bende de bir şey yoktuumudu kesmeyelim lh güzel çünkü..
aminnn canım benim inşallahAllah hepinizden razı olsun kızlar olmayanlara nasip etsin rabbim
olanlarında kucağına sağ salim aldırsın
Kız sen çok yaşa emivalla hcg de silikte olsa pembe çizgiyi görmeden lh ın koyu çıkmasına tam sevinemiyorum yaaya da ben her gün yumurtluyorum tavuk gibi
Anamm kız görüyorum yaaaaKızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhal @morcivertkediH E @dombili_xl nedemistimkibenn
ayyy gerçekten var Elçin yaaaAnamm kız görüyorum yaaaa ♥
Allahım inşallahhh olsun yaaaa
Kuzum bende görüyorum ama adet geçtiği içinde kafam karıştıKızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhal @morcivertkediH E @dombili_xl nedemistimkibenn
Yaa inşallah mariam hem çok heyecanlıyım hem de silik diye aşırı korkuyorumKuzum bende görüyorum ama adet geçtiği içinde kafam karıştıyarın sabah yaptığında inşallah gittikçe koyulaşır geç döllenmedir canım ❣
Benide alır mısın bat 6 nisan :)
Kuzum ovularının resmi duruyo mu ?ayyy gerçekten var Elçin yaaaNiye bu kadar silik kötü bir şey değil dimi napim ben şimdi ay çok heyecanlıyım
Duruyor aşkım femometerdeAaa senı burda görmek ne güzel hoş geldin :)
Tabıı oc ye geçince eklerim ugur getirsin :)
İlk bebeğin mi ??
Kuzum ovularının resmi duruyo mu ?
At bakem bi bişeye bakcam kuzumDuruyor aşkım femometerde
At bakem bi bişeye bakcam kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?