Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciis kendini dinleme tatlisiim inşallah çizgi sebepsiz değildir,dualarım seninle,mutlu olalım inşallah
Yaa inşallah canım arkadaşım, kanda veremiyorum. Adetim gelene kadar test yapcam sabahları gelmezse pazartesi ya da salı kan veririm herhalde

kızlarr rüya yorumlayabilen var mı aramız da ben bu gece değişik bir rüya gördüm evimde salonda oturuyorum elimde makas saçımın önünden çok kısa kakülden bile kısa olarak 1 tutam kesiyorum sonra üzülüyorum çok kısa oldu falan diye neyse sonra eşimin arkadaşı geliyor bize masa da otururken kendi eşine mektup yada not gibi birşey yazdıgını görüyorum yazık diyorum eşini çok özlemiş falan öyle uyanıyorum en çok etkilendigim saçımı kesmem

Kuzum bende görüyorum ama adet geçtiği içinde kafam karıştı yarın sabah yaptığında inşallah gittikçe koyulaşır geç döllenmedir canım ❣

Kuzum bende görüyorum ama adet geçtiği içinde kafam karıştı yarın sabah yaptığında inşallah gittikçe koyulaşır geç döllenmedir canım ❣
Yaa inşallah mariam hem çok heyecanlıyım hem de silik diye aşırı korkuyorum

Aaa senı burda görmek ne güzel hoş geldin :)
Tabıı oc ye geçince eklerim ugur getirsin :)
İlk bebeğin mi ??

Kuzum ovularının resmi duruyo mu ?
Duruyor aşkım femometerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…