Kuzum testlerine söyle bi baktıgımda hiç bir testini pik göremiyorum .İşte kuzum
Eee yanı daha bu çocuk napsın anaaaaaaa benn bırdaaayyımmmm diyoana yüregi dayanmıyor pazar günü yapacagım elimde ki son testimi yine dayanamadım gittim yaptım
ya ben ilk dakikalarda göremedim yada yarım saat falan geçti öyle biraz kuruyunca farkettimEee yanı daha bu çocuk napsın anaaaaaaa benn bırdaaayyımmmm diyo ♥♥♥♥
Aşkısı 11 marta pik 12'de de silindi demiştik ay ben pik bile olamamışım mı gerçektenKuzum testlerine söyle bi baktıgımda hiç bir testini pik göremiyorum .
Birbirine benzeyen çok çizgi var benım umudum acaba sen pik oldu diye bıraktınta sonra pik oldu ilişkiyi bırakmadıgın içinde yumurtan dölendi..
inşallah öyledir ♥
Allahım bolur öyle olsun
Kuzumun bebeişi benım gibi aralık doğumlu olsun ♥
Kan vermen sıkıntı mı ? Keşke bugun kan versen sonra da pazartesi versen artısa baksak ?ya ben ilk dakikalarda göremedim yada yarım saat falan geçti öyle biraz kuruyunca farkettimayy hadi inşallah yaa
Kuzum kan vermen kesin sonuc olur .Aşkısı 11 marta pik 12'de de silindi demiştik ay ben pik bile olamamışım mı gerçekten
Yok ilişkiyi bırakmadık düne kadarElçin ben ne edem her sabah test mi yapsam direkt kan mı versem yoksa umudumu keseyim mi şaşırdım
Bugün veremem kuzum eşim erken gelicek, onu heveslendirmek istemiyorum yarın o işe gidince bende kliniğe giderim direkt, kanda çıkar mı yarın yoksa az daha mı bekleyelim?Kuzum kan vermen kesin sonuc olur .
Aslında ben o gunde dedim tam koyulaşma göremedim acaba dedim bazılarınkı pik oomuyırmus ya acaba öyle bişey mi oldu dedim .
Ama şimdi bakıyorum testin böyle çıkınca öyle bir ihtimal var
Bugun verebilcen mi kan yoksa yarın mı verebilirsin ?
Yarın verirsen pazarteside artısa bakarız ?
Kız inşallahhhhh
ay bilmem kiii ya kötü çıkarsaa pazartesi zaten vermeyi düşünüyordum ne yapıyımm ?Kan vermen sıkıntı mı ? Keşke bugun kan versen sonra da pazartesi versen artısa baksak ?
En düşük değerlede olsa, 11-12 bile olda çıkar bence sonrada yükselirKız inşallahhhhhBen taktım şimdi bugün ya da yarın kan versem çıkar mı çizgi gölge şeklinde ya daha
ay bilmem kiii ya kötü çıkarsaa pazartesi zaten vermeyi düşünüyordum ne yapıyımm ?
ikinizde kan verseniz çıkar kızlarrrr 20li -30 lu bi değer çıkar diye düşünüyorum :)Kız inşallahhhhhBen taktım şimdi bugün ya da yarın kan versem çıkar mı çizgi gölge şeklinde ya daha
bende az önce n11 den test bakıyordum yeni ayın testleri gelsin diyebende bu akşam nette test siparişi vercem iş yerine gelsin diye.
pazartesi gelir büyük ihtimal bende salı bata 5 kala bismillah der başalrım D:
Kışkırtma benii gamzeliiiiibende bu akşam nette test siparişi vercem iş yerine gelsin diye.
pazartesi gelir büyük ihtimal bende salı bata 5 kala bismillah der başalrım D:
bndede her seferinde yatsam bile çıkıyor :) herkeste cıkıyor yani sıkıntı olmazKızlar bişi soracam dün eşimle birliktelikten sonra meninin bir kısmı çıktı dışarı acaba engeller mi ki spermlerin ulaşmasını
Yaaa ağzından bal damlıyor, benim evladım geç döllendi geç sipsi patiyi sürüsün anca öyle çıkarım dediEn düşük değerlede olsa, 11-12 bile olda çıkar bence sonrada yükselir
Yarın kan vereyim bari, ay çok korkuyorum dış gebelik, kimyasal falan.ikinizde kan verseniz çıkar kızlarrrr 20li -30 lu bi değer çıkar diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?