Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum testlerine söyle bi baktıgımda hiç bir testini pik göremiyorum .
Birbirine benzeyen çok çizgi var benım umudum acaba sen pik oldu diye bıraktınta sonra pik oldu ilişkiyi bırakmadıgın içinde yumurtan dölendi..
inşallah öyledir
Allahım bolur öyle olsun
Kuzumun bebeişi benım gibi aralık doğumlu olsun

Aşkısı 11 marta pik 12'de de silindi demiştik ay ben pik bile olamamışım mı gerçekten

Yok ilişkiyi bırakmadık düne kadar Elçin ben ne edem her sabah test mi yapsam direkt kan mı versem yoksa umudumu keseyim mi şaşırdım

Kuzum kan vermen kesin sonuc olur .

Aslında ben o gunde dedim tam koyulaşma göremedim acaba dedim bazılarınkı pik oomuyırmus ya acaba öyle bişey mi oldu dedim .
Ama şimdi bakıyorum testin böyle çıkınca öyle bir ihtimal var

Bugun verebilcen mi kan yoksa yarın mı verebilirsin ?
Yarın verirsen pazarteside artısa bakarız ?

Bugün veremem kuzum eşim erken gelicek, onu heveslendirmek istemiyorum yarın o işe gidince bende kliniğe giderim direkt, kanda çıkar mı yarın yoksa az daha mı bekleyelim?

Ya her türlü ikinci çizgim var, sonu iyi olmasa da gebe kalabiliyom demek ki ben

Kızlar bişi soracam dün eşimle birliktelikten sonra meninin bir kısmı çıktı dışarı acaba engeller mi ki spermlerin ulaşmasını

ay bilmem kiii ya kötü çıkarsaa pazartesi zaten vermeyi düşünüyordum ne yapıyımm ?
Kız inşallahhhhh Ben taktım şimdi bugün ya da yarın kan versem çıkar mı çizgi gölge şeklinde ya daha
ikinizde kan verseniz çıkar kızlarrrr 20li -30 lu bi değer çıkar diye düşünüyorum :)

bende bu akşam nette test siparişi vercem iş yerine gelsin diye.
pazartesi gelir büyük ihtimal bende salı bata 5 kala bismillah der başalrım D:
bende az önce n11 den test bakıyordum yeni ayın testleri gelsin diye sonra elimde ki test dediki daha test senin neyine kendimi daha ne kadar gösterebilirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…