kız senin yanıltır testler iğneden dolayı otur sen oturdugun yerdeKışkırtma benii gamzeliiiii
Sipsi yi misafir edebilirim bikaç günYaaa ağzından bal damlıyor, benim evladım geç döllendi geç sipsi patiyi sürüsün anca öyle çıkarım dedi
Hahahahah benim kediyi bi elden ele dolaştıralım, hamile kalmayan kalmasınSipsi yi misafir edebilirim bikaç gün
korkmaaaaa kimysal bile olsa doktorlar bu güzel bişey dmekki hamile kalıyosun diyo bana öyle dedi :)Yarın kan vereyim bari, ay çok korkuyorum dış gebelik, kimyasal falan.
Çok sıkılıcam bekleme dönemindekız senin yanıltır testler iğneden dolayı otur sen oturdugun yerde
önce bn alim sipsiyi sen uzaksın bn istanbuldayımSipsi yi misafir edebilirim bikaç gün
al benden de o kadarYarın kan vereyim bari, ay çok korkuyorum dış gebelik, kimyasal falan.
Sen işten çıkana kadar ben ulaşırım orayaönce bn alim sipsiyi sen uzaksın bn istanbuldayım
Normal olan bu soerm dışarı çıkar zatenKızlar bişi soracam dün eşimle birliktelikten sonra meninin bir kısmı çıktı dışarı acaba engeller mi ki spermlerin ulaşmasını
verme imkanın varsa ver gitsinnnn valla:)aslında benim bugün hiç hastam yok ama yakın çevremde de özel hastane yok2 dakika gidip beklemeye geçmek hem istiyorum hem sonucundan korkuyorumm ufffff H E G gamzeli_bebis
o zamansa al yapalım ya amaaaan sanki neÇok sıkılıcam bekleme döneminde
Ayyy tosun gibi deyince içim bi hoş oldu, yarına kadar hayal kurmaktan ve stresten zehirlenmezsem öğrencezkorkmaaaaa kimysal bile olsa doktorlar bu güzel bişey dmekki hamile kalıyosun diyo bana öyle dedi :)
ama kimyasal değildir umarım tosun gibi sağlıklı bi bebiştirrr hem anne hem anneanne oolursun
doğru valal yalan değilSen işten çıkana kadar ben ulaşırım orayauçak 50 dk
Kuzummkimyasal olup olmadıgını bilemeyız şuan benım kimyasal geçirdiğim ay bat 5 varken çıktı hatırlıyosan çizgi , bat gününe kadar çizgim koyulaşmadı .. sonra regl gelince heee kimyasal dedik ..Yarın kan vereyim bari, ay çok korkuyorum dış gebelik, kimyasal falan.
Var kız evde geçen ay almıştım 25 lio zamansa al yapalım ya amaaaan sanki ne
Yarın verip kurtulalım bacım, varsa da var sonuçtaal benden de o kadar
ya yoksaYarın verip kurtulalım bacım, varsa da var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?