Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın kan vereyim bari, ay çok korkuyorum dış gebelik, kimyasal falan.
korkmaaaaa kimysal bile olsa doktorlar bu güzel bişey dmekki hamile kalıyosun diyo bana öyle dedi :)
ama kimyasal değildir umarım tosun gibi sağlıklı bi bebiştirrr hem anne hem anneanne oolursun

ve bende hiçbir agrı sızı şişkinlik falan hiçbirşey yok normalde adet e bu kadar yakın zamanda agrı sızı mutlaka olurdu hele ki gögüs hassasiyeti baş agrısı ama tık yok bende ufak ufak kasık batmaları dışında H E

korkmaaaaa kimysal bile olsa doktorlar bu güzel bişey dmekki hamile kalıyosun diyo bana öyle dedi :)
ama kimyasal değildir umarım tosun gibi sağlıklı bi bebiştirrr hem anne hem anneanne oolursun
Ayyy tosun gibi deyince içim bi hoş oldu, yarına kadar hayal kurmaktan ve stresten zehirlenmezsem öğrencez

Yarın kan vereyim bari, ay çok korkuyorum dış gebelik, kimyasal falan.
Kuzummkimyasal olup olmadıgını bilemeyız şuan benım kimyasal geçirdiğim ay bat 5 varken çıktı hatırlıyosan çizgi , bat gününe kadar çizgim koyulaşmadı .. sonra regl gelince heee kimyasal dedik ..
dış gebelikte aklına gelcek son sey oldun .. onunda ortaya çıkması 6-7. Haftayı buluyır ..
güzel düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…