- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Benim evladım geç döllendi belki teyzesi, sana yetişti belki bende aralıkta doğcam dedi. Sipsi bi gebe kalsın hemen peşinden geliyom dedi. Ofiste olmasam deli gibi güle güle gezicem her yeriKuzummkimyasal olup olmadıgını bilemeyız şuan benım kimyasal geçirdiğim ay bat 5 varken çıktı hatırlıyosan çizgi , bat gününe kadar çizgim koyulaşmadı .. sonra regl gelince heee kimyasal dedik ..
dış gebelikte aklına gelcek son sey oldun .. onunda ortaya çıkması 6-7. Haftayı buluyır ..
güzel düşünelim ♥
Bişey diğemiyorum kive bende hiçbir agrı sızı şişkinlik falan hiçbirşey yok normalde adet e bu kadar yakın zamanda agrı sızı mutlaka olurdu hele ki gögüs hassasiyeti baş agrısı ama tık yok bende ufak ufak kasık batmaları dışındaH E
Yoksa da yok bacım ya ne edek, belirsizlikten iyi valla. Var mı yok mu çizgilere bakmaktan şaşı oldukya yoksavarsa var onda sıkıntı yokta yoksa kısmı problem
Gönlünüzü ferah tutunya yoksavarsa var onda sıkıntı yokta yoksa kısmı problem
veriyim mi bugünBişey diğemiyorum ki
Sadece kan kan kan ver dıyorum
Belirtiler hep değişiyor çünkü ilk gebeliğimde hiç ağrım sızım olmadı .
2. Gebelimde regl olcak gbi ağrım oldu
tamam yaparız beraberVar kız evde geçen ay almıştım 25 liyarısı duruyo
İnşallah kuxumm gönülden istiyorum inan kiBenim evladım geç döllendi belki teyzesi, sana yetişti belki bende aralıkta doğcam dedi. Sipsi bi gebe kalsın hemen peşinden geliyom dedi. Ofiste olmasam deli gibi güle güle gezicem her yeri
Ver ver ver ververiyim mi bugün
hadi kalk gidelim o zaman hastaneye izin al sende aynı anda gidelim madem aynı anda gördük herşeyiYoksa da yok bacım ya ne edek, belirsizlikten iyi valla. Var mı yok mu çizgilere bakmaktan şaşı olduk
İnşallah canım sen şimdi yarın da yap bakalım ama stres yapma çok iki türlüye de kendini alıştır yinede üzülüyoruz sonra işte çok kaptırınca .. bende dün aşırı bacak bel ağrısı yaşadım bugün günüm. Öğleden sonra gelir kendileri ..Yaa inşallah mariam hem çok heyecanlıyım hem de silik diye aşırı korkuyorum
Kız benimkiler mi izin vericek canlarını verirler daha iyihadi kalk gidelim o zaman hastaneye izin al sende aynı anda gidelim madem aynı anda gördük herşeyisonucu da beraber görelim
Burada resmen ben varım diyorana yüregi dayanmıyor pazar günü yapacagım elimde ki son testimi yine dayanamadım gittim yaptım
2 gün geç başlim baritamam yaparız beraber
kanda da ben varım dermi senceeBurada resmen ben varım diyor❣
İlk önce kan da çıkıyor kuzum sonra idrara geçiyorKız benimkiler mi izin vericek canlarını verirler daha iyiAkşam iş çıkışı mı versem ya adamı kandırırım annemlerde yemek yiyelim oraya geç diye. Benim korkumda daha bugün ilk kez çıktı çizgi o da gölge gibi kanda çıkar mı diye
ben de görüyorum canım varsa düşük de olsa çıkar kan ver kafan rahat devam etKızlar internetim yok işe gidene kadar gitmeden atayım dedim adetim hala gelmedi test yaptım, bilirsiniz ben kör gibiyimdir, sanki gölge görür gibiyim delirdim herhal @morcivertkediH E @dombili_xl @nedemistimkibenn
tamam bn salı başlıyorumm2 gün geç başlim bari
canım bebiş ben burdayım diyor anası git kan ver rahatlaana yüregi dayanmıyor pazar günü yapacagım elimde ki son testimi yine dayanamadım gittim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?