Yok aşkım ondan değil değer baya düşük çıkıcak galiba, amaaaan çıksın daİlk önce kan da çıkıyor kuzum sonra idrara geçiyor
Tuba'm canım, yarın kan vericem sabah inşallah çok heyecanlıyımben de görüyorum canım varsa düşük de olsa çıkar kan ver kafan rahat devam et
tabisi de der kanda olmayan idrara nasıl geçsin kikanda da ben varım dermi sencee
Sağol kuzum benim inşallah sonuçlarımız güzel çıkarda darısı başına diyebilelimOh ohhh gebeler çoğalıyor hayırlısı olsun kizlar kan testinizi sabirsizlikla bekliyorumRed Phoenix 1609ece
Bu arada hepinize gunaydın hayırlı cumalar kızlar
Ben laboquick kullanıyorum kuzum bunu bilmiyorum dene bi istersenKızlar böyle bi test ilk defa aldım daha önce deneyeniniz varmı ? Ben hiç duymadım da görmedim de
Tuba'm canım, yarın kan vericem sabah inşallah çok heyecanlıyım
Aynen kuzum annemlerin orda bir klinik var hep oraya giderim, yarın eşime kahvaltısını yaptırıp çıkarım inşallahAyy hadi inşallah :) yarın özele mi.gidiceksin canım
Ben laboquick kullanıyorum kuzum bunu bilmiyorum dene bi istersen
sıvı alımın ne durumda kuzucum?Dün bende ondan almıştım bunu sağlık ocağından dönerken başka bi eczaneden aldım :) ayyy denesem miii
çok normal canım heyecanınTuba'm canım, yarın kan vericem sabah inşallah çok heyecanlıyım
ama hemen birşey göremedim ya ondan korkuyorumm yarım saat 1 saat sonra kurumaya başlayınca görmeye başladım hoş ben hayalet çizgi görenlerden de degilim anca böyle olunca görüyorumcanım bebiş ben burdayım diyor anası git kan ver rahatla
Amiiiin, kan sonucum bi çıksın hepinize darısı başınıza diyebileyim onu da diyemiyorum şimdiçok normal canım heyecanıninşallah güzel haberler verecek sana ve bize kan sonucu
sıvı alımın ne durumda kuzucum?
Bir şey olmaz herhalde ya aman nolcak sabah bi tane daha yaparsınŞuan çay içiyorum en son sabah namazından sonra girmiştim wc ye :) çok aşırı değil bir bardak kadar da su içtim
bende aynısını kullanıyorum gel bak beni dinle cenazem var de izin al çıkBen laboquick kullanıyorum kuzum bunu bilmiyorum dene bi istersen
ana yüregi dayanmıyor pazar günü yapacagım elimde ki son testimi yine dayanamadım gittim yaptım
bence de sıkıntı olmaz yapabilirsin yap görelim hep birlikte bebişi annesiŞuan çay içiyorum en son sabah namazından sonra girmiştim wc ye :) çok aşırı değil bir bardak kadar da su içtim
Kız zaten küçücük ofis, hemen gelirler kim ölmüş diyebende aynısını kullanıyorum gel bak beni dinle cenazem var de izin al çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?