diyeceksin inşallah aminnnAmiiiin, kan sonucum bi çıksın hepinize darısı başınıza diyebileyim onu da diyemiyorum şimdi
bence de sıkıntı olmaz yapabilirsin yap görelim hep birlikte bebişi annesi
Anammm koş koş bana izin verseler 1 dk durmamkızlar tutmayın küçük enişteyiii ben izin alıp gidicem
Duymadım kullanmadım da ama yap bakalım kuzumKızlar böyle bi test ilk defa aldım daha önce deneyeniniz varmı ? Ben hiç duymadım da görmedim de
incir yiyodum okurken boğulcaktımkızlar tutmayın küçük enişteyiii ben izin alıp gidicem
kızz bi saat bi yere gidip gelcem desen sıkıntımı yapıyolar uydur dişçiye gitmem gerek deKız zaten küçücük ofis, hemen gelirler kim ölmüş diyeSabah yapalım
hormonlardan diyoruz biz bunlara hadi annecik test bekliyoruz ama gözyaşı değil aaaYaaaa canım sen öyle diyince bi kötü oldum şimdiianne kelimesi ne kadar güzel ❣
Bi şansımı denerim öğle molasında, kız bunlar çok fena benim geçtiğimiz kasımda bildiğin korneam yırtıldı adamlar bana diyo ki nolmuş yani işe gelkızz bi saat bi yere gidip gelcem desen sıkıntı yapıyolar uydur dişçiye gitmem gerek de
Hoşbuldum canım saol yani olursa kalırsam eğer ilk olcak inşallah Allahtan dileğim :)Aaa senı burda görmek ne güzel hoş geldin :)
Tabıı oc ye geçince eklerim ugur getirsin :)
İlk bebeğin mi ??
Kuzum ovularının resmi duruyo mu ?
kız öğlen molası 1 saatse molada gitBi şansımı denerim öğle molasında, kız bunlar çok fena benim geçtiğimiz kasımda bildiğin korneam yırtıldı adamlar bana diyo ki nolmuş yani işe gel
bende aynısını kullanıyorum gel bak beni dinle cenazem var de izin al çık
yooo yooo yooo cuma cuma mübarek günkızz bi saat bi yere gidip gelcem desen sıkıntımı yapıyolar uydur dişçiye gitmem gerek de
Teşekkür ederim canım benimm hala inanamıyorumm uyuyamadım zaten dünden beri yarın eşime söyleyeceğim çok heyecanlıyımmhayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza aminnn
Hadi inşallah kalırsınHoşbuldum canım saol yani olursa kalırsam eğer ilk olcak inşallah Allahtan dileğim :)
iyi fikir bence de bu daha mantıklı yemekten de kurtulmuş olursunG gamzeli_bebis Dağ başında çalışıyom gülüm hastaneye gitmeye kalksam yol 40 dk sürerBen diyorum ki eşime diyeyim annemlere gidelim akşam yemeğe ben ondan önce varıyorum klinikte annemlerin orda 2 dk kanı vereyim, oh yemekte yapmam yerim orda
Yemeğide düşündü aradaG gamzeli_bebis Dağ başında çalışıyom gülüm hastaneye gitmeye kalksam yol 40 dk sürerBen diyorum ki eşime diyeyim annemlere gidelim akşam yemeğe ben ondan önce varıyorum klinikte annemlerin orda 2 dk kanı vereyim, oh yemekte yapmam yerim orda
Missss :)) inş güzel sonuç alcan
o açıdan bakmadık tabiyooo yooo yooo cuma cuma mübarek günkuzum yalan söyleme hayırlı bi günde hayırlı bişey için yalan katma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?