- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
tamam kuzum bu plan mantıklıG gamzeli_bebis Dağ başında çalışıyom gülüm hastaneye gitmeye kalksam yol 40 dk sürerBen diyorum ki eşime diyeyim annemlere gidelim akşam yemeğe ben ondan önce varıyorum klinikte annemlerin orda 2 dk kanı vereyim, oh yemekte yapmam yerim orda
ohhh misss inşallah güzel haberler alırsın etiketlemeyi unutma canımmm
Canım yaptım şimdi bekliyorumhormonlardan diyoruz biz bunlara hadi annecik test bekliyoruz ama gözyaşı değil aaa
ayy unuturmuyum hiç canım, siz iyi ki varsınız sizsiz olmazohhh misss inşallah güzel haberler alırsın etiketlemeyi unutma canımmm
5 dakika ya hastanedeyim taksiye bindim helikopter olsa ona bile binerdimincir yiyodum okurken boğulcaktım
tutmuyoz koş
Yaa ben molaya çıkıyorum internetim yok beni etiketle gelince bende bakayımCanım yaptım şimdi bekliyorumbişey çıkmadı henüz
canımmmayy unuturmuyum hiç canım, siz iyi ki varsınız sizsiz olmaz
Anam benim mola saatimi buldunuz sende beni etiketle kaçıramammm5 dakika ya hastanedeyim taksiye bindim helikopter olsa ona bile binerdim
Şuan geldim giriş yaptırıyorum çok heyecanliyimAnam benim mola saatimi buldunuz sende beni etiketle kaçıramammm
hadi güzel haberlerle gel hep beraber sevinelim.Şuan geldim giriş yaptırıyorum çok heyecanliyim
Der ama bence bakma hiç çok erken yaa .. bekle kesnlikle alabilirsen kaset test al boşuna kana para verme az çıkacak bir de atres olucaksın ne gerek var. Kaset al regle kadar koyulaşmaya bakarız burdan elçin de öyle yaptı bak. Sonra kopkoyu olunca da kanda baktırırsın 2 gün sonrada testi tekrarlarsın ❣kanda da ben varım dermi sencee
Ay gitmişsin bileŞuan geldim giriş yaptırıyorum çok heyecanliyim
Gitti bileDer ama bence bakma hiç çok erken yaa .. bekle kesnlikle alabilirsen kaset test al boşuna kana para verme az çıkacak bir de atres olucaksın ne gerek var. Kaset al regle kadar koyulaşmaya bakarız burdan elçin de öyle yaptı bak. Sonra kopkoyu olunca da kanda baktırırsın 2 gün sonrada testi tekrarlarsın ❣
Yaa ben molaya çıkıyorum internetim yok beni etiketle gelince bende bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?