kan sonucunu almadan düşürdün enerjimi yaa bu şimdi mi söylenir bileydim gitmezdimYok ümitlenmem çünkü dün bi arkadaş yazdı 5 gündür ovi testleri koyuydu adet oldu yarın test yapmaya başlarım zateninşallah güzel sonuçlar alırsın cnm
ya bn özlelikle ikinci resimde bi gölgelik görüyorum ama sen kan versen emin olcazzzz bazen testler 2 -3 hcg de bile gölgelik yapabiliyorrrr :)
keşke bugun verebilseydin kan :)
4,5 SENEDİR EVLENDİĞİMDEN BERİ :)Hadi inşallah kalırsın
Ne zamandır istiyorsunuz ☺
Canım dün sadece foto da görebiliyordum ama bugün ışığa tutunca görüyorum çok silik bi çizgiya bn özlelikle ikinci resimde bi gölgelik görüyorum ama sen kan versen emin olcazzzz bazen testler 2 -3 hcg de bile gölgelik yapabiliyorrrr :)
keşke bugun verebilseydin kan :)
siz bir tavuksunuz demektirevet kızlar ortalama 3 saat sonra ki hali şuan da eğer kan testim negatif çıkarsa hepinizin aklında bulunsun sonradan çıkan sonuç nanayovü testleri de hep pik gösteriyorsa hep yumurtluyorsunuz demektir
evet kızlar ortalama 3 saat sonra ki hali şuan da eğer kan testim negatif çıkarsa hepinizin aklında bulunsun sonradan çıkan sonuç nanayovü testleri de hep pik gösteriyorsa hep yumurtluyorsunuz demektir
siz bir tavuksunuz demektir
resimde gözükmemiş tam diğer yöne cevirip çeksene
senin için efekt yaptımsiz bir tavuksunuz demektir
resimde gözükmemiş tam diğer yöne cevirip çeksene
bakalım allahım inşallah utandırmazz yarım saat kaldı sonucu görmeye :)Umudumuz sensin hadi be kızım hadiii
Beta hCG niz 26.3 desin doktor yada daha üstüüüaminnn inşallah
beyazsa genelde çizginin yeri oluyorTatlım ben ışığa tutunca çizgi beyazımsı gözüküyor sence buda ümit vadediyor muu
çok meraktayım kaç çıkcak değer acabaa inşalalh vardır alalhım yaasenin için efekt yaptımya ben pozisyonu tam ayarlayamıyorum bizim klinik bembeyaz full ışık gölge bir yer bulup çekene kadar canım çıkıyor
bu şimdi mi gösterilir bunlara ragmen sen regl olduysan ben bırak gebe olmayı g bile degilimmmbeyazsa genelde çizginin yeri oluyor
hafif pembelik olması gerekiyor bildiğim kadarıyla
bence sen kan vermeden hiç birimiz ümitlenmiyelim senide ümitlendirmeyelim.
bu işler hiç belli olmuyor.
benim yaptıgım bi test vardı başka aylarda nerdeyse kırmızı gibiydi ve adet oldum.
hatta testi ekliyim durr konu açmıştım var orda.
bak testlerim böyleydi ve ben adet oldum inanabiliyomsun :)
geçen yaz haziranda.
Selam canim.beyazsa genelde çizginin yeri oluyor
benim yaptıgım bi test vardı başka aylarda nerdeyse kırmızı gibiydi ve adet oldum.
geçen yaz haziranda.
beyazsa genelde çizginin yeri oluyor
geçen yaz haziranda.
bu şimdi mi gösterilir bunlara ragmen sen regl olduysan ben bırak gebe olmayı g bile degilimmm
valla kan sonucuna bile bekleme hevesim kaçtı yatıp uyumayı düşünüyorum sonuç kesin negatif zaten hiçbir belirtimde yok boşuna uçtukkAynen öyle biz boşuna havaya girdik
valla kan sonucuna bile bekleme hevesim kaçtı yatıp uyumayı düşünüyorum sonuç kesin negatif zaten hiçbir belirtimde yok boşuna uçtukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?