Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bn özlelikle ikinci resimde bi gölgelik görüyorum ama sen kan versen emin olcazzzz bazen testler 2 -3 hcg de bile gölgelik yapabiliyorrrr :)
keşke bugun verebilseydin kan :)
Canım dün sadece foto da görebiliyordum ama bugün ışığa tutunca görüyorum çok silik bi çizgi bugünde foto da daha az çıkıyor ama bende kaç aydır yapıyorum bu kadar çabuk ilk kz bi şeyler çıkıyor nasip

evet kızlar ortalama 3 saat sonra ki hali şuan da eğer kan testim negatif çıkarsa hepinizin aklında bulunsun sonradan çıkan sonuç nanay ovü testleri de hep pik gösteriyorsa hep yumurtluyorsunuz demektir hoş şuan resimde birşey gözükmüyor ama çıplak gözle elime bile almadan uzaktan bariz görebiliyorum 2. çizgiyi

Eklentiler

• 20190329_124002.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
evet kızlar ortalama 3 saat sonra ki hali şuan da eğer kan testim negatif çıkarsa hepinizin aklında bulunsun sonradan çıkan sonuç nanay ovü testleri de hep pik gösteriyorsa hep yumurtluyorsunuz demektir
siz bir tavuksunuz demektir
resimde gözükmemiş tam diğer yöne cevirip çeksene

evet kızlar ortalama 3 saat sonra ki hali şuan da eğer kan testim negatif çıkarsa hepinizin aklında bulunsun sonradan çıkan sonuç nanay ovü testleri de hep pik gösteriyorsa hep yumurtluyorsunuz demektir

Umudumuz sensin hadi be kızım hadiii
Beta hCG niz 26.3 desin doktor yada daha üstüüü aminnn inşallah

siz bir tavuksunuz demektir
resimde gözükmemiş tam diğer yöne cevirip çeksene
senin için efekt yaptım ya ben pozisyonu tam ayarlayamıyorum bizim klinik bembeyaz full ışık gölge bir yer bulup çekene kadar canım çıkıyor

Eklentiler

• 20190329_125139.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
Tatlım ben ışığa tutunca çizgi beyazımsı gözüküyor sence buda ümit vadediyor muu
beyazsa genelde çizginin yeri oluyor
hafif pembelik olması gerekiyor bildiğim kadarıyla
bence sen kan vermeden hiç birimiz ümitlenmiyelim senide ümitlendirmeyelim.
bu işler hiç belli olmuyor.
benim yaptıgım bi test vardı başka aylarda nerdeyse kırmızı gibiydi ve adet oldum.
hatta testi ekliyim durr konu açmıştım var orda.
bak testlerim böyleydi ve ben adet oldum inanabiliyomsun :)
geçen yaz haziranda.

Eklentiler

• 6D51DD28-B06E-4DAC-BEF0-FD6CBDD0E473.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
bu şimdi mi gösterilir bunlara ragmen sen regl olduysan ben bırak gebe olmayı g bile degilimmm

Selam canim.
Bu kadar belirgin cikip adet olman cok ilginc gercekten.
Ilac igne flaan kullabmis miydin o ay?

Haklısın canım resmen senin kormızıymış benim hiç öyl çıkmadı. Zaten karnımın ağrısı şiddetlendi oluyorum galiba artık saldım kendimi bu ay çok stres yaptım yoruldum ama rahatım artık olursa olur olmazsa nasip değilmiş

valla kan sonucuna bile bekleme hevesim kaçtı yatıp uyumayı düşünüyorum sonuç kesin negatif zaten hiçbir belirtimde yok boşuna uçtukk

Olsun canım yaa dur bakalım belli olmaz benim içimde bi hisler var yani biri kesin çıkacak hamile ama kimm ??? Yada birden fazla kişi bilmiyorum çok yoğun hissediyorum bu aşamaları yaşamak silik de olsa çizgi görüp heyecanlanmak bile çok güzeldi benim için

Kızlar af edersiniz tuhaf bi akıntım var ıslaklık hissettim baktım şimdi katı kıvamda bembeyaz kokusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…