valla hcg de silikte olsa pembe çizgiyi görmeden lh ın koyu çıkmasına tam sevinemiyorum yaaya da ben her gün yumurtluyorum tavuk gibi
Evettt işlek tamam kızlar şimdi sırada 1.3 saat beklemek var :)
Sakın bize saat 1 buçukta kızlar sonucu aldım kızlar şmidi bakıyorum of çok düşük gibi şeyler yazma yani ' az sonra az sonra ' yapma bu sefer gısmıklarım seni13.30 da sonuca bakıcam negatif çıkarsa beni bulamazsınız buralarda
karar değişikliğine giittik yani hadi bakalımBende regl geldi gekecek. Dr a gitmemeye karar verdim verdim bu 1 2 ay inofolic kullanıcam dr a sormuştum içebilirsin demişti geçen ay hiçbi yerde bulamadım içmedim. Herşeyde bir hayır vardır belkide bugün gidip çarşıdaki eczanelere bakıcam bulucam içicembu ay full pozitif enerji ile ve olacak diye düşünüp deneyeceğim eşime keçiboynuzu kürü devam..
Kendime inofolik ve çörekotu kürü yapıcam..
Ben ağıstos da yapmıştım çörekotu tek ilişki ile tutmuştu ama kimyasal dı ..
Full teşkilatla hazırlanıyprum bu nisan ayına
Zaten çin takvimide nisan mayısı kız gösteriyorbelkide zamanı bu zamandır artık
kuzum olmazsan yarın tekrarla bakalımMorci bu ne ola ki? İyice kafam karıştı
valla ben önce kan sonucumu göreyim ona göre yorum yapıcam sana kendim ümitlendim senide ümitlendirmiyimBende yumurtluyom heralde devamlıdoğrusu 20 mart gerisi ne anlam veremedim
hahahhahaahhaha ama ne yapıyım bi yandan yapıyorum bi yandan size cevap yazıyorum o sırada heyecan tavan yapıyor olabilirSakın bize saat 1 buçukta kızlar sonucu aldım kızlar şmidi bakıyorum of çok düşük gibi şeyler yazma yani ' az sonra az sonra ' yapma bu sefer gısmıklarım seni
şak diye yaz
önden uyarıyorum
tamam canım bekliyoruz güzel sonuçlar yaz bize inşallahhahahhahaahhaha ama ne yapıyım bi yandan yapıyorum bi yandan size cevap yazıyorum o sırada heyecan tavan yapıyor olabilirama uyarını dikkate alıcam ve ilk önce sonuca bakıp çıkan sonucu direk yazıcam
Canım bi tane bayanın 3 ay boyunca testte çıkmayıp sadece kanda çıkıyormuş olabilir yani silik çıkması da bence de vardıramiiiiiiiinnNolur
şunun şurasında 1 saat kaldııtamam canım bekliyoruz güzel sonuçlar yaz bize inşallah
bal gibide çizgi varArtık baka baka çizgisiz yerde bile çizgigörmeye başladım sonra bi baktım hepsi çizgili sonra bi daha baktım hiç bişey yok tertemz artık devre dışıyımkarnıma bir ağrı girdi oldum olacam ucunda duruyor sanki göğüslerim sızlıyor ara ara birde sol kasığımdan bacağama şiddetli sancı girdi gece 3 kere :) yani artık çıkması lazımdı çok naz yaptı çook
güneşli yerde çekilende göremedim ama gölgede çekilende bir gölgelik var sanki :) ne kadar sonra ki hali bunlar buaradaArtık baka baka çizgisiz yerde bile çizgigörmeye başladım sonra bi baktım hepsi çizgili sonra bi daha baktım hiç bişey yok tertemz artık devre dışıyımkarnıma bir ağrı girdi oldum olacam ucunda duruyor sanki göğüslerim sızlıyor ara ara birde sol kasığımdan bacağama şiddetli sancı girdi gece 3 kere :) yani artık çıkması lazımdı çok naz yaptı çook
valla ben önce kan sonucumu göreyim ona göre yorum yapıcam sana kendim ümitlendim senide ümitlendirmiyim
Kız vallaha mıbal gibide çizgi var
güneşli yerde çekilende göremedim ama gölgede çekilende bir gölgelik var sanki :) ne kadar sonra ki hali bunlar buarada
ya bn özlelikle ikinci resimde bi gölgelik görüyorum ama sen kan versen emin olcazzzz bazen testler 2 -3 hcg de bile gölgelik yapabiliyorrrr :)Kız vallaha mıinşallah yaa a şimdi oldum sandım regl bildiğin akıyor bi şeyler gidiyorum akıntım bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?