Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 3 aydır deniyoruz ancak henüz sonuç alamadık. Yarın adet günüm normalde bugün kasıklarımda çok hafif adet sancısına benzeyen ağrım var ama arada bir geçiyor. Adet mi oldum diye baktım ancak günlük pedin üzerinde 1 damla pembemsi kahverengimsi bir leke vardı. Peçeteye herhangi bir leke gelmedi. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile kalma olasılığım nedir acaba aynı durumu yaşayanlar var kı nasıl bir ağrı ve lekelenme yaşadınız

valla hcg de silikte olsa pembe çizgiyi görmeden lh ın koyu çıkmasına tam sevinemiyorum yaa ya da ben her gün yumurtluyorum tavuk gibi

Bende yumurtluyom heralde devamlı doğrusu 20 mart gerisi ne anlam veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20190329-121922.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 29
Evettt işlek tamam kızlar şimdi sırada 1.3 saat beklemek var :)
13.30 da sonuca bakıcam negatif çıkarsa beni bulamazsınız buralarda
Sakın bize saat 1 buçukta kızlar sonucu aldım kızlar şmidi bakıyorum of çok düşük gibi şeyler yazma yani ' az sonra az sonra ' yapma bu sefer gısmıklarım seni
şak diye yaz
önden uyarıyorum

karar değişikliğine giittik yani hadi bakalım
benmde nisan mayıs kız diyorrr marta erkek diyodu bakalımmmm ne zaman olcak ve tutcakmı çin takvimi
bende kızada erkeğede razıyım sağlıklı olsunda :)
ama tabi gönlümdekini Allah biliyor inşallah nasip eder sağlıklı bi şekilde

Sakın bize saat 1 buçukta kızlar sonucu aldım kızlar şmidi bakıyorum of çok düşük gibi şeyler yazma yani ' az sonra az sonra ' yapma bu sefer gısmıklarım seni
şak diye yaz
önden uyarıyorum
hahahhahaahhaha ama ne yapıyım bi yandan yapıyorum bi yandan size cevap yazıyorum o sırada heyecan tavan yapıyor olabilir ama uyarını dikkate alıcam ve ilk önce sonuca bakıp çıkan sonucu direk yazıcam

Artık baka baka çizgisiz yerde bile çizgigörmeye başladım sonra bi baktım hepsi çizgili sonra bi daha baktım hiç bişey yok tertemz artık devre dışıyım karnıma bir ağrı girdi oldum olacam ucunda duruyor sanki göğüslerim sızlıyor ara ara birde sol kasığımdan bacağama şiddetli sancı girdi gece 3 kere :) yani artık çıkması lazımdı çok naz yaptı çook

Eklentiler

• 2019-03-29 12.23.17.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 2019-03-29 12.25.00.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 53
bal gibide çizgi var

Son düzenleme:
güneşli yerde çekilende göremedim ama gölgede çekilende bir gölgelik var sanki :) ne kadar sonra ki hali bunlar buarada

valla ben önce kan sonucumu göreyim ona göre yorum yapıcam sana kendim ümitlendim senide ümitlendirmiyim

Yok ümitlenmem çünkü dün bi arkadaş yazdı 5 gündür ovi testleri koyuydu adet oldu yarın test yapmaya başlarım zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm

Kız vallaha mı inşallah yaa a şimdi oldum sandım regl bildiğin akıyor bi şeyler gidiyorum akıntım bile yok
ya bn özlelikle ikinci resimde bi gölgelik görüyorum ama sen kan versen emin olcazzzz bazen testler 2 -3 hcg de bile gölgelik yapabiliyorrrr :)
keşke bugun verebilseydin kan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…