Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu şimdi mi gösterilir bunlara ragmen sen regl olduysan ben bırak gebe olmayı g bile degilimmm
kızlar moralinizi bozmak için atmadımmmm yahuuu özür dileriim ((
ben kimyasalyaşamış oldum o ay. sizinde öyle olcak diye bişey yokki.
moral bozmayın yahuuuu

kızlar moralinizi bozmak için atmadımmmm yahuuu özür dileriim ((
ben kimyasalyaşamış oldum o ay. sizinde öyle olcak diye bişey yokki.
moral bozmayın yahuuuu
kimyasal da olsa o derece olmadı bende hiç o yüzden hiç ümidim kalmadı benim bu yüzden sana ceza çıkan sonucu az sonra şeklinde söyliycem

hep bu G gamzeli_bebis yüzünden hastaneye gitmeden önce atsaydı ben asla gitmezdim kan vermeyee
İyi ki de atmamışta gitmişsin valla yanımda olsan terlikle dövücem seni, kız az umutlu ol bak bende aynı durumdayım belki hamileyiz aaa

Geçen ay aynı durumu yaşadım adetim 6 gün kadar gecikti . Gebelik testi yaptım negatifti. Önce kahverengi leke ile birliktebir damla kan geldi bu üç gün sürdü sonra regl başladı tam olarak

Benim de bu ay gebelik olmazsa inofolik başlicam

benim muhtemelen sonucum çıkmıştır ben sigara içmeye çıkıyorum sigaradan sonra belki bakarımm moralim bozuldu şimdiden
Bak ben o zıkkımı pazartesi bırakıyorum komple, büyük yemin ettim maaşımla bir dal bile almıcam. hadi onu da bırakalım

kimyasal da olsa o derece olmadı bende hiç o yüzden hiç ümidim kalmadı benim bu yüzden sana ceza çıkan sonucu az sonra şeklinde söyliycem
hep bu G gamzeli_bebis yüzünden hastaneye gitmeden önce atsaydı ben asla gitmezdim kan vermeyee
benim muhtemelen sonucum çıkmıştır ben sigara içmeye çıkıyorum sigaradan sonra belki bakarımm moralim bozuldu şimdiden
böyle ölmem yaaaa füze at füze

Ay şu silik çizgiyi gördüğüm gün olmayayım bari ya azcık mutlu kalayım

Hakkında hayırlısınolsun ama gebelik gözükmüyo bence de. Benim geçen ay böyle tertemiz bi testi

Selam canim.
Bu kadar belirgin cikip adet olman cok ilginc gercekten.
Ilac igne flaan kullabmis miydin o ay?
yok iğne falan hiç bişey kullanmamıştım. topicteki arkadslarım o testi görünce 200-300lerde çıkar hcg demişlerdi.
ertesi gün kan vermiştim 7 çıkmıştı
ondada bi hayr vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…