bu şimdi mi gösterilir bunlara ragmen sen regl olduysan ben bırak gebe olmayı g bile degilimmm
kızlar moralinizi bozmak için atmadımmmm yahuuu özür dileriimHaklısın canım resmen senin kormızıymış benim hiç öyl çıkmadı. Zaten karnımın ağrısı şiddetlendi oluyorum galiba artık saldım kendimi bu ay çok stres yaptım yoruldumama rahatım artık olursa olur olmazsa nasip değilmiş
Canım bi tane bayanın 3 ay boyunca testte çıkmayıp sadece kanda çıkıyormuş olabilir yani silik çıkması da bence de vardır ☺
kimyasal da olsa o derece olmadı bende hiç o yüzden hiç ümidim kalmadı benim bu yüzden sana ceza çıkan sonucu az sonra şeklinde söyliycemkızlar moralinizi bozmak için atmadımmmm yahuuu özür dileriim((
ben kimyasalyaşamış oldum o ay. sizinde öyle olcak diye bişey yokki.
moral bozmayın yahuuuu
Ve uzamayan bi akıntı dimiKızlar af edersiniz tuhaf bi akıntım var ıslaklık hissettim baktım şimdi katı kıvamda bembeyaz kokusuz
İyi ki de atmamışta gitmişsin valla yanımda olsan terlikle dövücem seni, kız az umutlu ol bak bende aynı durumdayım belki hamileyiz aaahep bu G gamzeli_bebis yüzünden hastaneye gitmeden önce atsaydı ben asla gitmezdim kan vermeyee
Geçen ay aynı durumu yaşadım adetim 6 gün kadar gecikti . Gebelik testi yaptım negatifti. Önce kahverengi leke ile birliktebir damla kan geldi bu üç gün sürdü sonra regl başladı tam olarakMerhaba 3 aydır deniyoruz ancak henüz sonuç alamadık. Yarın adet günüm normalde bugün kasıklarımda çok hafif adet sancısına benzeyen ağrım var ama arada bir geçiyor. Adet mi oldum diye baktım ancak günlük pedin üzerinde 1 damla pembemsi kahverengimsi bir leke vardı. Peçeteye herhangi bir leke gelmedi. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile kalma olasılığım nedir acaba aynı durumu yaşayanlar var kı nasıl bir ağrı ve lekelenme yaşadınız
Uzayamaz ki kuzum af edersin pelte gibi katı, adet şeysi mi buVe uzamayan bi akıntı dimibenden de geçen geldi baya yoğun ama şuan kupkuruyum tıpkı her regl öncesinde olduğu gibi
benim muhtemelen sonucum çıkmıştır ben sigara içmeye çıkıyorum sigaradan sonra belki bakarımm moralim bozuldu şimdidenİyi ki de atmamışta gitmişsin valla yanımda olsan terlikle dövücem seni, kız az umutlu ol bak bende aynı durumdayım belki hamileyiz aaa
Benim de bu ay gebelik olmazsa inofolik başlicamBende regl geldi gekecek. Dr a gitmemeye karar verdim verdim bu 1 2 ay inofolic kullanıcam dr a sormuştum içebilirsin demişti geçen ay hiçbi yerde bulamadım içmedim. Herşeyde bir hayır vardır belkide bugün gidip çarşıdaki eczanelere bakıcam bulucam içicembu ay full pozitif enerji ile ve olacak diye düşünüp deneyeceğim eşime keçiboynuzu kürü devam..
Kendime inofolik ve çörekotu kürü yapıcam..
Ben ağıstos da yapmıştım çörekotu tek ilişki ile tutmuştu ama kimyasal dı ..
Full teşkilatla hazırlanıyprum bu nisan ayına
Zaten çin takvimide nisan mayısı kız gösteriyorbelkide zamanı bu zamandır artık
Bak ben o zıkkımı pazartesi bırakıyorum komple, büyük yemin ettim maaşımla bir dal bile almıcam. hadi onu da bırakalımbenim muhtemelen sonucum çıkmıştır ben sigara içmeye çıkıyorum sigaradan sonra belki bakarımm moralim bozuldu şimdiden
Uzayamaz ki kuzum af edersin pelte gibi katı, adet şeysi mi bu
kimyasal da olsa o derece olmadı bende hiç o yüzden hiç ümidim kalmadı benim bu yüzden sana ceza çıkan sonucu az sonra şeklinde söyliycem
hep bu G gamzeli_bebis yüzünden hastaneye gitmeden önce atsaydı ben asla gitmezdim kan vermeyee
böyle ölmem yaaaa füze at füzebenim muhtemelen sonucum çıkmıştır ben sigara içmeye çıkıyorum sigaradan sonra belki bakarımm moralim bozuldu şimdiden
Evet canım benim daha önce hiç olmadı geçen ay da adetim gecikmişti o Zaman sırf bu akıntıdan dolayı ünitlenmiştim katı kıvamlı beyaz krem gibigeçen biri adet habrcisi demişti burda ama inşallah hamilelik belirtisidir canımm
Hakkında hayırlısınolsun ama gebelik gözükmüyo bence de. Benim geçen ay böyle tertemiz bi testiArtık baka baka çizgisiz yerde bile çizgigörmeye başladım sonra bi baktım hepsi çizgili sonra bi daha baktım hiç bişey yok tertemz artık devre dışıyımkarnıma bir ağrı girdi oldum olacam ucunda duruyor sanki göğüslerim sızlıyor ara ara birde sol kasığımdan bacağama şiddetli sancı girdi gece 3 kere :) yani artık çıkması lazımdı çok naz yaptı çook
yok iğne falan hiç bişey kullanmamıştım. topicteki arkadslarım o testi görünce 200-300lerde çıkar hcg demişlerdi.Selam canim.
Bu kadar belirgin cikip adet olman cok ilginc gercekten.
Ilac igne flaan kullabmis miydin o ay?
Bak ben o zıkkımı pazartesi bırakıyorum komple, büyük yemin ettim maaşımla bir dal bile almıcam. hadi onu da bırakalım
Hakkında hayırlısınolsun ama gebelik gözükmüyo bence de. Benim geçen ay böyle tertemiz bi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?