Yok kız benim eşim içiyor nargile, o koydu adını daRed Phoenix nargile falandamı içiyosunuz yoksa kedinin adı sipsi olunca
bende arada içerimde maaalesef :)
Ben o akıntıyı 3 4 gün önce gördüm canım hala olmadım ama bugün umudum sona eriyor sanırım adetim gelmek üzereAy şu silik çizgiyi gördüğüm gün olmayayım bari ya azcık mutlu kalayım
Yahu bizim için bak bekliyoruz ne zamandırvalla içtim geldim hiç bakasım gelmiyor sonucaa
Hayırlısı canım inşallah bir daha ki ayaEvet canım zaten regl olmak üzereyim
tahmin etmiştim sipsinin ordan gelme oldugunuYok kız benim eşim içiyor nargile, o koydu adını da
Ya inşallah gelmez niye öyle diyorsun ya hamileysenBen o akıntıyı 3 4 gün önce gördüm canım hala olmadım ama bugün umudum sona eriyor sanırım adetim gelmek üzere
1,5 yazıyor sonuççYahu bizim için bak bekliyoruz ne zamandır
Hayırlısı canım inşallah bir daha ki aya
O zaman sen ikinciye mi yumurtladın kuzum testlerden öyle anlaşılıyor1,5 yazıyor sonuçç
ne biliyim ben benim doktora göre 2 kez yumurtlama imkansız öyle birşey yokmuşO zaman sen ikinciye mi yumurtladın kuzum testlerden öyle anlaşılıyor
Bana o rakam artar gibi geliyo genelde 0.1 yada 0.001 olması gerekiyo1,5 yazıyor sonuçç
Aa olur mu sende hemşiresin bende, asıl onun dediği imkansızne biliyim ben benim doktora göre 2 kez yumurtlama imkansız öyle birşey yokmuş
valla geçen ayda yaptırmıştım 0,1 0,2 çıkmıştıBana o rakam artar gibi geliyo genelde 0.1 yada 0.001 olması gerekiyo
Karnım çok ağrıyorYa inşallah gelmez niye öyle diyorsun ya hamileysen
Ya düşünme kendini dinleme hayırlısı olsun inşallahKarnım çok ağrıyor
Bence sakın umutsuzluğa kapılma canım var gib testi pazartesi tekrarlatvalla geçen ayda yaptırmıştım 0,1 0,2 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?