- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
İlle de adet belirtisi değil di mi kuzum?normal canım benim de öyle olmuştu hamilelikte olabiliyor bi kaç gün veya sürekli
Ben görüyom gölge çizgiAz önce çektim beliren bişy yok gibi
Yahu bi şey sorucam, gebelik testim yok eve giderken alıcam eve laboquick in bi tane erken gebelik testi var. Yarın sabah kaset mi yapayım onu mu yapayım?
kız aynı bnm gibisin hemen modun normale dönüyorBen pazartesi tekrardan yapicam kan testini karar verdim çünkü geçen ay 0,1 çıkmıştı 1,5 az da olsa ümit var gibi daha çok yeni de olabilir ve biz sürekli ilişki yaşıyoruz hangisi tutacak belli olmaz ki o :) benim gibi pozitifini de göremezsinizpolyana ece
Ben görüyom gölge çizgi
ben en iyisi depresyona giriyim ya geçip yatıyım bi sedyede
Ben pazartesi tekrardan yapicam kan testini karar verdim çünkü geçen ay 0,1 çıkmıştı 1,5 az da olsa ümit var gibi daha çok yeni de olabilir ve biz sürekli ilişki yaşıyoruz hangisi tutacak belli olmaz ki o :) benim gibi pozitifini de göremezsinizpolyana ece
aminnn inşallah canımAh canım benimm inşallah gözlerine sağlık ne diyimşunu bile diyip umut oluyorsunuz ya Rabbim gönlünüzde ki her hayır duayı kabul etsin ❣
bende adet dönemi akıntı pek olmaz kuru olur geneldeİlle de adet belirtisi değil di mi kuzum?
Benimdee ve şuan öyleyimbende adet dönemi akıntı pek olmaz kuru olur genelde
İnşallah sizin için doğru zaman gelmiştir4,5 SENEDİR EVLENDİĞİMDEN BERİ :)
Hadi ya inşallah öyle olmaz benim yaGeçen ay aynı durumu yaşadım adetim 6 gün kadar gecikti . Gebelik testi yaptım negatifti. Önce kahverengi leke ile birliktebir damla kan geldi bu üç gün sürdü sonra regl başladı tam olarak
kızlar bende daha önce yşamadığım tuhaflıklar var.
sağ ve sol koltuk altından göğüse doğru batmalar oluuor kaç gündür.
ve kasıklarda batmalar.
hadi hayırlısııııı bugun yumurtlamadan sonraki tahimini 5-6 . gün
salı günü anlarız çalışmalarımmı tuttu yoksa üşüttümmü
Hamile olup adet ağrısı çekenler yokmuuu
İnşallah canımm :)Duydum canm öyle olan aynı adet ağrısı cekip ve adet beklerken hamile olduğunu öğrenen. Inşallah sende öyle olursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?