- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Canım ümidini kaybetme daha adetin geçmedi ki belli olmaz herkesin bünyesi bir değil pozitif düşünelim pozitif olsun ❣ bak geçen aylarda hep sıfırın altında çıkmış1,5 yazıyor sonuçç
hakkında hayırlısı olsun canım... inşallah bir dahaki aya Allahım ne zaman nasip ettiysebeta hcg 1,5 yazıyor
İnşallah canım çok sağol :) ❣Ya düşünme kendini dinleme hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım dört gözle bekliyoruz artık senden gelen güzel haberiYaaa inşallah kuzum çok heveslendim inşallah vardır
ben en iyisi depresyona giriyim ya geçip yatıyım bi sedyede
Ben tırsıyorum kan testini sabah yaptırıcam, gitmeden idrar testi yapıcam duruma göre kan vericem
İdrarı yapıcam kesin, testimde yok eve giderken alayım bari eczaneden. Pazartesi de olur yarın da olur, çok kararsızımPazartesiyi mi beklesen acaba kan için ?yarın idrarı yap ama
Oh be sonunda, pazartesi tekrar bak adet gelmediği sürece hep umut varBen pazartesi tekrardan yapicam kan testini karar verdim çünkü geçen ay 0,1 çıkmıştı 1,5 az da olsa ümit var gibi daha çok yeni de olabilir ve biz sürekli ilişki yaşıyoruz hangisi tutacak belli olmaz ki o :) benim gibi pozitifini de göremezsinizpolyana ece
Sonuçta benim yumurtlama günüm 19 mart ti o gün birşey olduysa 10 gün geçmiş oluyor ve nette okuduğum kadarıyla 12 gün de hcg de belli oluyormuş ama şöyle de birşey var idrar da geçte olsa çıkması hcg de böyle bir değer çıkması kafamı karıştırdıOh be sonunda, pazartesi tekrar bak adet gelmediği sürece hep umut var
Kuzum sen bunları düşünüp kafanı bulandırma, ne hamileyim de ne de değilim de pazartesi bir daha değer baktır. Valla insan düşününce deli oluyorSonuçta benim yumurtlama günüm 19 mart ti o gün birşey olduysa 10 gün geçmiş oluyor ve nette okuduğum kadarıyla 12 gün de hcg de belli oluyormuş ama şöyle de birşey var idrar da geçte olsa çıkması hcg de böyle bir değer çıkması kafamı karıştırdı
Bence pazartesi üçümüz birden yaptıralımİdrarı yapıcam kesin, testimde yok eve giderken alayım bari eczaneden. Pazartesi de olur yarın da olur, çok kararsızım
bence de gayet iyi görülüyor burdan kuzumArtık baka baka çizgisiz yerde bile çizgigörmeye başladım sonra bi baktım hepsi çizgili sonra bi daha baktım hiç bişey yok tertemz artık devre dışıyımkarnıma bir ağrı girdi oldum olacam ucunda duruyor sanki göğüslerim sızlıyor ara ara birde sol kasığımdan bacağama şiddetli sancı girdi gece 3 kere :) yani artık çıkması lazımdı çok naz yaptı çook
bence de gayet iyi görülüyor burdan kuzum
normal canım benim de öyle olmuştu hamilelikte olabiliyor bi kaç gün veya sürekliKızlar af edersiniz tuhaf bi akıntım var ıslaklık hissettim baktım şimdi katı kıvamda bembeyaz kokusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?