Hep boyle cok test alanlari gorunce icimden sey diyorumKızlar işlem tamam
20 li yeter sanırım
O zaman en içten aminnnnnnHep boyle cok test alanlari gorunce icimden sey diyoruminsallah hamile kalirsinda hepsi çöp olur
Amiinn ❤❤O zaman en içten aminnnnnn
Bende bundan almıştımKızlar işlem tamam
20 li yeter sanırım
sanırım aynı anda sipariş verdikKızlar işlem tamam
20 li yeter sanırım
Günaydın kızlarrrrbirkaç gündür çok hastayım giremiyorum kanımda enfeksiyon çıktı dr ilaç başladı.. bu aydan da ümidim kalmadı
Daha zaman var insallah vardir canim Rabbim daha fazla bekletmezsin insallah
Kızlar günaydın heyecandan uyuyamadımidrar yaptım hala silik ama dünkünden daha belirgin
Aksam siliklesirsemi catlamis olcakCanim pik sanki aksam tkrar yap bence catlarsa kacirmayasin
Aynen siliklesmeye baslayinca catlamis demekAksam siliklesirsemi catlamis olcak
Kuzum adetim 1 gün geçmişken bile çizgi çıkmadı 3 gecikince silik çıktı umudunu kaybetme sakın daha varmış
Aksam siliklesirsemi catlamis olcak
Varmı ya
Ben bile görüyosam bence varSağlıkla ilerlesin inşAllah kuzum
Kızlar işlem tamam
20 li yeter sanırım
Buda çok iyimiş ben bundan sipariş vereyim o zamansanırım aynı anda sipariş verdikbenim gibi tavuğu 20 li kesmez diye ben biraz fazla aldım hamileyim ama yine de gebelik testi de alıyım dedim
Biliyorum ama adet belirtilerim başladı bile ama tabi her sabah yine devam edicem yapmayadünkü o mutluluk baya götürür beni
Kızlar ben çıkıyorum annem kahvaltıya bekliyor hızlı bir duş almam lazım, hepinizi çok seviyorum sadece morciye değil hepinize sımsıkı sarılıyorum
[/
Canım benim yaa mutluluğunu derinden hissediyoruz bugün çizgin çok belirgin inşallah sağlıklı artışlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?