- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Dünden daha belirgin morci testi uzağıma koyunca bile hiç kendimi yormadan görebiliyorum, pembe çizgi artık çok heyecanlıyım bütün gece uyumadım sabahta erkenden kalktımsüper kuzum
ayy sağlıkla artsın insallah yaaa
Kızzz darısı başına
Hemşerim seninde güzel haberlerini bekliyoruuzBende şimdi uyandım yeni daha yataktan bile kalkmadan size baktım
Şimdi test alayımmm yattıgım yerden gelsin pazartesi bende başlıyorum gelir gelmez testlere
ya senin heyecanını sevsinlerDünden daha belirgin morci testi uzağıma koyunca bile hiç kendimi yormadan görebiliyorum, pembe çizgi artık çok heyecanlıyım bütün gece uyumadım sabahta erkenden kalktım
Hemşerim seninde güzel haberlerini bekliyoruuzinşallah
Cok tesekkürler İnşallah kızlr yaaa bakalımmmm :)Kızzz darısı başınaDua et bana nolur yarın yine kan vericem
Yahu yanımda olsan nasıl sarılcamya senin heyecanını sevsinler ❤
daha belirgin tabi ki, değer belki de 20 oldu bile
önce sağlık canım yapacak bir şey yok maalesef..Çok geçmiş olsun canım.. Ben de ilaçlarıma devam ediyorum. Bu ay bir yıllık ilaç kullandım zaten.. İlişki de yasak epeydir. Birkaç gün sonra ilaçlar bitince serbest olacak inşallah..
ayyyyyyy ben bile gördüm var var varKızlar günaydın heyecandan uyuyamadımidrar yaptım hala silik ama dünkünden daha belirgin
bence akşam ver garanti olsun. tam 48 saat olsun yani. nasıl enerji saçıyosun yaYahu yanımda olsan nasıl sarılcamAşkım ne diyeceğim ben cuma akşamı 6da verdim kan pazar akşam mı vercem sabah mı?
Cidden sarılmış olabilirimbence akşam ver garanti olsun. tam 48 saat olsun yani. nasıl enerji saçıyosun ya ❤ sarıldığını hissettim ben :)
artacak annesi sen rahat olCidden sarılmış olabilirimHatta bi daha sarılayım Yarın akşam 6'da kan veriyorum o zaman nolur artsın nolurrr
Cok aşırı hissettik tatliisKızlar ben çıkıyorum annem kahvaltıya bekliyor hızlı bir duş almam lazım, hepinizi çok seviyorum sadece morciye değil hepinize sımsıkı sarılıyorum
Kızlar ben çıkıyorum annem kahvaltıya bekliyor hızlı bir duş almam lazım, hepinizi çok seviyorum sadece morciye değil hepinize sımsıkı sarılıyorum
GeliyoooorrrrKızlar günaydın heyecandan uyuyamadımidrar yaptım hala silik ama dünkünden daha belirgin
Canim pik sanki aksam tkrar yap bence catlarsa kacirmayasinKizlar pikmi daha varmi sizceEki Görüntüle 2252304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?