Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtladıktan 14 gün sonra mı adet görüyoruz ? benim ovülasyon testi almam şart çünkü eğer öyleyse ayın 16 sında yumurtlamışım nerdeyse karmakarışık

Adetim hemen bitse soğan suyu kürü yapıcam inşallah aranızda yapan varmı ?

Evet canım 14 gün sonra ben başladım 4 gündür içiyorum soğan kürünü canım

Biliyorum ama adet belirtilerim başladı bile ama tabi her sabah yine devam edicem yapmaya dünkü o mutluluk baya götürür beni
Aa canım gerçekten mi çıkmadı mı hayırlısı ya inşallah adet görmezsin de hamiş haberi verirsin idrarı çok damlatmamaya dikkat et canım oda dağıtıp çizgi çıkartabiliyo

Aynen kuzum hiç stres yapma çarşamba 2800 kusurlerdeydi

Süpersin canım maşallah ben ne zaman başlayayım adet bitince mi başlanıyor direk
Adet bitiminden iki gün sonra başla canım her gün sabah akşam aç karna taze olarak yapılıyor sabah aç karna bi bardak akşamda bi bardak içiliyor 15 gün içiliyor 10 gün içip sonra diğer kalan 5 günü de adete 5 gün kala tekrardan başlanılıyor umarım açıklayıcı oldum

Canım bak burda yazılıyor bende buna göre yaptım

Çok sağol canım bende haftaya başlarım inşallah benim adetim 7 gün sürüyor artık bi daha ki pazartesi gününe anca başlarım

Senin adet döngün kaç gün canım ? Bide düzensizliğin falan varmı ? :) bide kaç zamandır bebek istiyosunuz

Senin adet döngün kaç gün canım ? Bide düzensizliğin falan varmı ? :) bide kaç zamandır bebek istiyosunuz
Aslında düzenli de sayılır düzensizde iki gün falan oynama oluyor ☺ 30 29 günde bir oluyorum bu ikinci kezdir ovu testiyle takip ediyorum geçen ay tam yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti adet oldum 7 aydır istiyoruz canım ☺

14 gün diyeceğime 24 gün yazılmış düzelttim ama

Canım bu ay benimde tahmini yumurtlama süremin üzerinden tam 24 gün geçti oldum
Niye bizim böyle oldu
Bende bu ay yumurtlama tetsi alıcam inşallah

Canım bu ay benimde tahmini yumurtlama süremin üzerinden tam 24 gün geçti oldum
Niye bizim böyle oldu
Bende bu ay yumurtlama tetsi alıcam inşallah
Canım benim 14 gün geçti ya yanlışlıkla 24 yazılmış benim tam gününde olmuş oldum yani bak soğan kürü adet düzensizliği için çok iyiymiş mutlaka dene ve ardından testere dişli aslan pençesi içebilirsin

Canım takvime bakma sen onlar doğruyu göstermez pek sen en iyisi ovu testi kullan ben geçen ay baktım takvime göre 4 gün geç yumurtlama oldu ve ona göre de düzenli 14 gün sonra adetimi gördüm

Ben bu soğan kürünü iltihap falan varsa söksün diye yapıyorum afedersin böyle sapsarı akıntı geliyor

Ben bekarken yaptım iki kez çok faydasını görmüştüm 2 yıl öncede adet düsensizliği yaşamıştım :) evlendiğim ilk aylar çok düzenliydi son 3 aydır gecikiyor yani korunmayı bıraktığımızdan beri ve dikkay ettim hep iki iki artıyor ilk ay 27 geçen ay 29 bu ay 33.günüm de oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…