- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Evet canım 14 gün sonra ben başladım 4 gündür içiyorum soğan kürünü canımYumurtladıktan 14 gün sonra mı adet görüyoruz ?benim ovülasyon testi almam şart çünkü eğer öyleyse ayın 16 sında yumurtlamışım nerdeyse karmakarışık
Adetim hemen bitse soğan suyu kürü yapıcam inşallah aranızda yapan varmı ?
Aa canım gerçekten mi çıkmadı mı hayırlısı ya inşallah adet görmezsin de hamiş haberi verirsin idrarı çok damlatmamaya dikkat et canım oda dağıtıp çizgi çıkartabiliyoBiliyorum ama adet belirtilerim başladı bile ama tabi her sabah yine devam edicem yapmayadünkü o mutluluk baya götürür beni
Evet canım 14 gün sonra ben başladım 4 gündür içiyorum soğan kürünü canım ☺
Aynen kuzum hiç stres yapma çarşamba 2800 kusurlerdeydiBen hala şoktayım canımın içiiDeğeri 9 görünce ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum düştü resmen ve eveeet dünden daha belirgin uYKuCu KoaLa değerini ilk öğrendiğinde 5miş yükselmiş benim de yükselir inşallah Nasıl mutluyum nasıl
Adet bitiminden iki gün sonra başla canım her gün sabah akşam aç karna taze olarak yapılıyor sabah aç karna bi bardak akşamda bi bardak içiliyor 15 gün içiliyor 10 gün içip sonra diğer kalan 5 günü de adete 5 gün kala tekrardan başlanılıyor umarım açıklayıcı oldumSüpersin canım maşallahben ne zaman başlayayım adet bitince mi başlanıyor direk
Canım bak burda yazılıyor bende buna göre yaptımSüpersin canım maşallahben ne zaman başlayayım adet bitince mi başlanıyor direk
Adet bitiminden iki gün sonra başla canım her gün sabah akşam aç karna taze olarak yapılıyor sabah aç karna bi bardak akşamda bi bardak içiliyor 15 gün içiliyor 10 gün içip sonra diğer kalan 5 günü de adete 5 gün kala tekrardan başlanılıyor umarım açıklayıcı oldum ☺
Canım bak burda yazılıyor bende buna göre yaptım
Adet bitiminden iki gün sonra başla canım her gün sabah akşam aç karna taze olarak yapılıyor sabah aç karna bi bardak akşamda bi bardak içiliyor 15 gün içiliyor 10 gün içip sonra diğer kalan 5 günü de adete 5 gün kala tekrardan başlanılıyor umarım açıklayıcı oldum
Aslında düzenli de sayılır düzensizde iki gün falan oynama oluyor ☺ 30 29 günde bir oluyorum bu ikinci kezdir ovu testiyle takip ediyorum geçen ay tam yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti adet oldum 7 aydır istiyoruz canım ☺Senin adet döngün kaç gün canım ? Bide düzensizliğin falan varmı ? :) bide kaç zamandır bebek istiyosunuz
Canlarım Allah razı olsun çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda size inşallah
Benimde 7 gün sürüyor ya adetim kendimi aylarca adetli hissediyorum resmenÇok sağol canım bende haftaya başlarım inşallah benim adetim 7 gün sürüyor artık bi daha ki pazartesi gününe anca başlarım
14 gün diyeceğime 24 gün yazılmış düzelttim amaAslında düzenli de sayılır düzensizde iki gün falan oynama oluyor ☺ 30 29 günde bir oluyorum bu ikinci kezdir ovu testiyle takip ediyorum geçen ay tam yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti adet oldum 7 aydır istiyoruz canım ☺
Aslında düzenli de sayılır düzensizde iki gün falan oynama oluyor ☺ 30 29 günde bir oluyorum bu ikinci kezdir ovu testiyle takip ediyorum geçen ay tam yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti adet oldum 7 aydır istiyoruz canım ☺
Benimde 7 gün sürüyor ya adetim kendimi aylarca adetli hissediyorum resmen
Canım benim 14 gün geçti ya yanlışlıkla 24 yazılmış benim tam gününde olmuş oldum yani bak soğan kürü adet düzensizliği için çok iyiymiş mutlaka dene ve ardından testere dişli aslan pençesi içebilirsinCanım bu ay benimde tahmini yumurtlama süremin üzerinden tam 24 gün geçti oldum
Niye bizim böyle oldu
Bende bu ay yumurtlama tetsi alıcam inşallah
14 gün diyeceğime 24 gün yazılmış düzelttim ama
Ben bu soğan kürünü iltihap falan varsa söksün diye yapıyorum afedersin böyle sapsarı akıntı geliyorAynen canım hiç sorma
Canım takvime bakma sen onlar doğruyu göstermez pek sen en iyisi ovu testi kullan ben geçen ay baktım takvime göre 4 gün geç yumurtlama oldu ve ona göre de düzenli 14 gün sonra adetimi gördümŞimdi gördüm canım ben şu adet takvimlerinden indirmiştim orada ki yumurtlama tarihimin üzerinden tam 24 gün geçmiş acaba kist falan mı oluştu bendesoğan kürünü de uygulayayım düzelmezsem doktora giderim
Ben bu soğan kürünü iltihap falan varsa söksün diye yapıyorum afedersin böyle sapsarı akıntı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?