- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ben hala şoktayım canımın içiiRed Phoenix yaaa ben bu haberi nasıl kacirdiimm uyuyodum o an ya.tavuk gibi aman başım yastık görmesin anında gidiyorum.cook mutlu olduumm aha da geliyor bebiş insallaahh değerinin katlayacagina inanıyorum tatlisiim..ay ne güzel süreci birlikte yasicaazz
Kız Allah seni napmasıngünaydınn kızlarr forum un tavuğu geldii
yok ya valla kesin kararlıyım bu çocuk 1.5 degerden 150000 e kadar yükselecek onun için çektiklerime bakKız Allah seni napmasın
Tahmin edebiliyorum mutluluğunu tatlisiimBen hala şoktayım canımın içiiDeğeri 9 görünce ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum düştü resmen ve eveeet dünden daha belirgin uYKuCu KoaLa değerini ilk öğrendiğinde 5miş yükselmiş benim de yükselir inşallah Nasıl mutluyum nasıl
Evet daha belirginKızlar günaydın heyecandan uyuyamadımidrar yaptım hala silik ama dünkünden daha belirgin
Kuzum adetim 1 gün geçmişken bile çizgi çıkmadı 3 gecikince silik çıktı umudunu kaybetme sakın daha varmışKızlar günaydın sabah yaptım beliren bise olmadı yanlış alarm tahmin ettiğimiz gibi hakkınızı helal edindaha 6 günüm var hergun yapacam
Seninde güzel haberin hayırlı olsun canimmKizlar bugun hastaneye gittim ve cinsiyeti ogrendimAllahin izniyle kizim olucakmis
Ayyyyy amiiiin aynı ay doğururuz inşallahhhhyok ya valla kesin kararlıyım bu çocuk 1.5 degerden 150000 e kadar yükselecek onun için çektiklerime bak
Valla anneme kahvaltıya gidicem kahvaltı bile hazırlamıcamEvet daha belirginsakınn bişi yapma yat hep
seni bilmem ben doğurucamAyyyyy amiiiin aynı ay doğururuz inşallahhhh
Gözüm seni çok aradı yalan değil ama yeğenimizin uykusu gelmiş kurban olurum onaTahmin edebiliyorum mutluluğunu tatlisiimkendi adıma üzüldüm ,o ilk anda burada değildim diye ama çok şükür mutluluğun yetti bana değer articakta inanıyorum,zaten teste göre koyulaşma var kii
Hahahahahaseni bilmem ben doğurucamkesin kararlıyım olmadı yumurta çıkarırım ama elim boş dönmem yani
Söyleme hemenn kuzum onlar daha başka bi panik oluyorlarValla anneme kahvaltıya gidicem kahvaltı bile hazırlamıcam
Yok kuzum kalp atışı duyulana kadar büyüklere söylemicezSöyleme hemenn kuzum onlar daha başka bi panik oluyorlar
Çok tatlısın yaaaGözüm seni çok aradı yalan değil ama yeğenimizin uykusu gelmiş kurban olurum onaHiç üzülme kaçırdım diye 9 ay bu şekil heyecanlı olucam zaten
süper kuzumKızlar günaydın heyecandan uyuyamadımidrar yaptım hala silik ama dünkünden daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?