Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala şoktayım canımın içii Değeri 9 görünce ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum düştü resmen ve eveeet dünden daha belirgin uYKuCu KoaLa değerini ilk öğrendiğinde 5miş yükselmiş benim de yükselir inşallah Nasıl mutluyum nasıl

Tahmin edebiliyorum mutluluğunu tatlisiim kendi adıma üzüldüm ,o ilk anda burada değildim diye ama çok şükür mutluluğun yetti bana değer articakta inanıyorum,zaten teste göre koyulaşma var kii

Kızlar günaydın sabah yaptım beliren bise olmadı yanlış alarm tahmin ettiğimiz gibi hakkınızı helal edin daha 6 günüm var hergun yapacam
Kuzum adetim 1 gün geçmişken bile çizgi çıkmadı 3 gecikince silik çıktı umudunu kaybetme sakın daha varmış

Tahmin edebiliyorum mutluluğunu tatlisiim kendi adıma üzüldüm ,o ilk anda burada değildim diye ama çok şükür mutluluğun yetti bana değer articakta inanıyorum,zaten teste göre koyulaşma var kii
Gözüm seni çok aradı yalan değil ama yeğenimizin uykusu gelmiş kurban olurum ona Hiç üzülme kaçırdım diye 9 ay bu şekil heyecanlı olucam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…