Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum malasef yok sabah yaptım hiç bise çıkmadı kuruma lekesi gibi bise oldu heralde orda anlam veremedim her sabah devam edicem ama anlaşılan bi ayda fos çıktım sende ne var ne yok test ne zaman yapacan

Yaa zaten zor görüyorum silik testleri o da fos çıktı demek insaah test yanıltır da koyulaşma olur canım. 5 6 günüm var ama ovu deneyebilirim gebelik testi için erken olduğunu düşünüyorum. En erken p.tesi günü erken gebelik deneyebilirim çünkü epilasyon randevum var.

Canım korunmayı bıraktıktan sonra da düzensizlik oluyormuş rahim kendini alıştırıyormuş diye duymuştum ama sen yine ihmal etme doktora git görün Allah korusun kötü bişey çıkmasın

Canım korunmayı bıraktıktan sonra da düzensizlik oluyormuş rahim kendini alıştırıyormuş diye duymuştum ama sen yine ihmal etme doktora git görün Allah korusun kötü bişey çıkmasın

İnşallah kendini hazırlıyodur çevremdekilerde korunmayı bırakınca hemen olmaz 3 ay dan sonra olur falan diyorlar ama bence bünyeye göre :) çünkü hemen kalanda oluyor

Hangi marka bende ondan alayım inşallah memnun musun ? Bide tahmini kaç ovü gidiyor ? Bide ovü ne zman yapılmaya başlanıyor ay çok soru sorıyorum ama
Bişey olmaz canım sorabilirsin tabi ☺ ben ilk ay erken başladım 11 inci gün 18 ve 19 uncu gün anca yumurtlama görmüştüm canım zaten akıntıdn da insan anlıyor yaklaştığını bi yandan riske atmamak için yine erken başladım canım 11 inci gün başladım lapoquick kullanıyorum gayet memnun kaldım çünkü bende net gösterdi kişiden kişiye göre değişiyor tabi bana 15 tane bile fazla geldi canım sen yine de çok olanından sipariş et yumurtlamayo görene kadar yapmaya devam edersin

Hangi marka bende ondan alayım inşallah memnun musun ? Bide tahmini kaç ovü gidiyor ? Bide ovü ne zman yapılmaya başlanıyor ay çok soru sorıyorum ama

Gebelik testini hiç çoklu almadım şahsen ovu testibi çoklu alınca yanında zaten gebelik de oluyo ben 30 ovu 2 normal 1 erken gebelik testine 30 tl ödeyerek alıyorum. 2. sefer aldım bu ay ve önceden olan gebelik testlerim duruyo kırmızı kartı erken yedim erken gebelik testi de var 3 tane daha onlari kullanmak bile nasip olmadi

Ben adetin son günü başladım

Bide eğer çalışan bayan değilsen canım sabah idrarını yapıp uyu iki üç saat sonra kalkıp ovu testini yap tabi saat 10 dan sonra ben öyle yaptım hiç bi gün koyu bi gün silik olarak görmedim düzenli olarak yavaş yavş koyuluğunu gördüm ve hergün aynı saatte yaptım ben 12 de yapıyordm geç kalkan biri olduğum için

Tamam canım inşallah ay onu yapmak bile insanın psikolojini güzel etkiler

Canım yaa bencede gayet mantıklı bende bi tane gördüm şimdi ama 20 ovü 2 gebelik bi tanede erken 30 tl diyor sen hangi siteden alıyorsun

Hmm yani bu ilk idrarla yapılmıyor öyle mi ? sabah değil bir sonra ki idrarla mı yapıyoruz ? Benim içinde 10 uygun bi saat dersim var çünkü

Hmm yani bu ilk idrarla yapılmıyor öyle mi ? sabah değil bir sonra ki idrarla mı yapıyoruz ? Benim içinde 10 uygun bi saat dersim var çünkü
Yok canım ilk idrarla yapmıyorsun ve sıvı almayarak yapcan bi 3 4 saat sanırım sıvı tüketimi yapmadan yapılıyor zaten test gelince içince kullanma klavuzu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…