Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben o çizgileri gördükçe insan mutlu oluyor hele ki piki gördüğün zaman dha çok mutlu oluyor insan resmen hamile olmuş gibi hissediyon

İnşallah delirip hepsini birden bitirmem
Yok canım ilk idrarla yapmıyorsun ve sıvı almayarak yapcan bi 3 4 saat sanırım sıvı tüketimi yapmadan yapılıyor zaten test gelince içince kullanma klavuzu oluyor

Tamam canım ordan da bakarım :)

Bide böyle topluca almak ne kadar uyguna geliyormuş yaa eczanelrden aldığım testleri toplasam kaç para eder bu ay 5 gebelik testi yaptım yuh bana ama gecikti napayım :) 32 tl ödemişim

Aynen eczanede 5 ovu testi 20 mi 30 mu nedir yani çok pahalı bende gebelik testi çok olanından verdim 6 tane var yanında geçen aydan kalan 5 tane falan ovu testimde duruyordu

Aynen eczanede 5 ovu testi 20 mi 30 mu nedir yani çok pahalı bende gebelik testi çok olanından verdim 6 tane var yanında geçen aydan kalan 5 tane falan ovu testimde duruyordu

iyi yapmışsın canım bide bu ovü testlri tek kutu olarak gözüküyor ama içinde mi 30 tanesi de

Kaç günde bi adet oluyorsun canım

Ocakta 31. gün
Şubatta 30. gün
Martta 29. gün oldum canm. Adetim kısa sürdüğü için de erkenden başladım çünkü uzun zamandır tam olarak pik göremiyordum.

Canım yaa bencede gayet mantıklı bende bi tane gördüm şimdi ama 20 ovü 2 gebelik bi tanede erken 30 tl diyor sen hangi siteden alıyorsun

N11 den almışım canm. Bak link atayım

Ocakta 31. gün
Şubatta 30. gün
Martta 29. gün oldum canm. Adetim kısa sürdüğü için de erkenden başladım çünkü uzun zamandır tam olarak pik göremiyordum.
Gittikçe erken olmaya başlamışsın canım akıntından fark edemiyor musun yumurtlamanın yaklaştığını canım

Gittikçe erken olmaya başlamışsın canım akıntından fark edemiyor musun yumurtlamanın yaklaştığını canım

Evet erkene gelmeye başladı hep bakalım bu ay nasıl olcak. Yokk canm hiç anlamıyorum ben akıntım bazen hic olmuyor bile yani farketmiyorum o yüzden ovu iyi oluyo benim için.

Aksam siliklesirsemi catlamis olcak
Canım bence devam et.
Bak Red Phoenix te de tam pik olmadan kızı durdurduk .
Bazı insanlarda evet bu kadar koyulaşma oluryormus ama bence devam et .
Tam pik olmasını bekleyelım .
İlişkiyi adet gününe kadar kesme .
2 günde bir muhakkak devam et ..
bu çok önemli

Elinde zaten test yokmu kuzum yap hergun gitsin yanlış alarm cıktı ne edek

sanırım aynı anda sipariş verdik benim gibi tavuğu 20 li kesmez diye ben biraz fazla aldım hamileyim ama yine de gebelik testi de alıyım dedim
Bu 3 gunu degerlendirim diyorum bende canim gecen ayda piki gorup yapmistm olmamisti

Evet erkene gelmeye başladı hep bakalım bu ay nasıl olcak. Yokk canm hiç anlamıyorum ben akıntım bazen hic olmuyor bile yani farketmiyorum o yüzden ovu iyi oluyo benim için.
Anladım canım bende ovu takibi yapıyorum hemde çatladığı gün şiddetli ağrım ve aşırı akıntım oluşuyormuş ovuyla tespit ettim bunu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…