Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.5 senelik evliyim hic korunmadim birtürlü hamile olmuyorum doktor a gittim doktor diyor hersey normal dualarinizı bekliyorum

İnşallah en kısa sürede Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder canım sende bize dua et

Başka belirtin varmı? kaç gün var adetine

Resmî açmadan vile görüyorum inşallah katlanarak artacak değerlerin analı kızlı hamiş hamiş gezeceniz
Yanımdan ayrılmıyor anlıyor herhalde yavrum yanıma yatıp karnını sevdiriyor sonrada patisini benim karnıma koyuyor

Ahh tatlım ben adet oldum hala gazım var bide ben kitleniyorum eşimin yanında da yapamadığım içinn çok zoorr gaz
Valla ben bunu 3 gündür regl sancısı sanıyordum gaz sancısıymış, sağ bacağımla sağ kasığımda ağrıyor özellikle akşamları, valla ben yapıyom evde İçimde mi kalsın benim evladım pırt yapmak istiyor demek ki

Ahh canım en güzelini yapıyorsun ama ben istesemde yapamıyorum psikolojik heralde

Senin evladını severiz biz ne çabuk büyüdü bugün kendini çizgi çizgi gösteriyor maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…