- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Şimdi baktım beyaz çizgi var ama kuruma şeysi galiba bu testi ilk defa yapıyorum diğerlerinde hiç çıkmıyordu devam edicem yarın iki tane farklı yapicam
Öyle zaten testleri çöpe bile atmiyorum
Sürekli canim ekşi seyler istiyor acaba hamile belirtilermi bunlar
2.5 senelik evliyim hic korunmadim birtürlü hamile olmuyorum doktor a gittim doktor diyor hersey normal dualarinizı bekliyorum
İçimi rahatlattın kuzum ben başta 9 görünce korktum baya seninki 5'ten yükselmiş çok şükürAynen kuzum hiç stres yapma çarşamba 2800 kusurlerdeydi
Yanımdan ayrılmıyor anlıyor herhalde yavrum yanıma yatıp karnını sevdiriyor sonrada patisini benim karnıma koyuyorResmî açmadan vile görüyorum inşallah katlanarak artacak değerlerin analı kızlı hamiş hamiş gezeceniz
Nisanin 10 da olacam
Kızlar ayıptır söylemesi 3 gündür nasıl bir gazım var, karnım hep şiş gazman gibi geziyorum evdeO beyaz akıntı da devam hala
Bugün adet günüm ama olmadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Güvenilir mi bu testler
Valla ben bunu 3 gündür regl sancısı sanıyordumAhh tatlım ben adet oldum hala gazım var bide ben kitleniyorum eşimin yanında da yapamadığım içinn çok zoorr gaz
Adetim bir gün geçince erken gebelik yaptım çıkmadı, dün kasette çıktı kuzumBugün adet günüm ama olmadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Güvenilir mi bu testler
Valla ben bunu 3 gündür regl sancısı sanıyordumgaz sancısıymış, sağ bacağımla sağ kasığımda ağrıyor özellikle akşamları, valla ben yapıyom evde İçimde mi kalsın benim evladım pırt yapmak istiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?