Kist veya hormonal bir problem olabilir
Bence çalışmalara başlaKızlar kırmızı kart yememe 5 6 gün var ovu denedim bakar mısınız :)
Aynen öyle kuzum yükselecek rahat ol oldu sonunda sevin üç havalara at çığlığını yes beeeeİçimi rahatlattın kuzum ben başta 9 görünce korktum baya seninki 5'ten yükselmiş çok şükür
Sen gidene çalış.. bak içine doğdu kızınNe çalışması kız regle 5 6 gün kaldı
Koyulaşmasi giderek artarsa güzel haberin belirtisi olabilirKızlar kırmızı kart yememe 5 6 gün var ovu denedim bakar mısınız :)
Mart çıkmadan hamişler artıcak galibaKoyulaşmasi giderek artarsa güzel haberin belirtisi olabilirşimdiki hali iyi bence:)
İnsallaahMart çıkmadan hamişler artıcak galiba
Sen gidene çalış.. bak içine doğdu kızın
Koyulaşmasi giderek artarsa güzel haberin belirtisi olabilirşimdiki hali iyi bence:)
İvitFolik asidi doktor yazmadan da alabiliyor muyuz?
Başka ne dedi canım? Ayrıntılı ultrasonda buna netlik kazandırıp sıkı takip yapıyorlar benim bildiğim.. şu an değil belki 4.aydan sonra olabilir. Eşimin arkadaşının eşinde vardı ilk kez duymuştum bende, ayrıntılıdan sonra kesinleşti hep dikkat etti yürüyüş bile yasaklanmıştı ona mesela çok ağrısı kanaması falan olduğu için yasaklanmıştı herşey doğuma kadar yattı doğurdu ama geçen ay.. tek sıkıntısı hep diblendi yattı diye biliyorum ben bebek gayet sağlıklı ama sonraki gebelikte önlem alacağzı demişlerErkekler kizlardan daha hareketliler birazda yaramazlar galiba. Canim sana birsey sorucam bugun doktor bana amniyotik band var dedi bebek icin riakliymis bu konuda bir bilgin varmi? Sakin kalmaya calisiyorum ama olmuyor moralim cok bozuk
Evet alabilirsin cnmFolik asidi doktor yazmadan da alabiliyor muyuz?
İvit ☺
Evet alabilirsin cnm
Drlar öneriyor kuzum hiç sıkıntı olmuyor merak etme ama ben içmeyi hep unutuyorumAlıp kullanmam sorun olmaz değil mi? Daha önce 1 ay kullandım değerlerim düşük olduğu için ama tabi gebelikle ilgili bir durum değildi o.. Sizler kullanmış mıydınız gebelik öncesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?