Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkekler kizlardan daha hareketliler birazda yaramazlar galiba. Canim sana birsey sorucam bugun doktor bana amniyotik band var dedi bebek icin riakliymis bu konuda bir bilgin varmi? Sakin kalmaya calisiyorum ama olmuyor moralim cok bozuk
Başka ne dedi canım? Ayrıntılı ultrasonda buna netlik kazandırıp sıkı takip yapıyorlar benim bildiğim.. şu an değil belki 4.aydan sonra olabilir. Eşimin arkadaşının eşinde vardı ilk kez duymuştum bende, ayrıntılıdan sonra kesinleşti hep dikkat etti yürüyüş bile yasaklanmıştı ona mesela çok ağrısı kanaması falan olduğu için yasaklanmıştı herşey doğuma kadar yattı doğurdu ama geçen ay.. tek sıkıntısı hep diblendi yattı diye biliyorum ben bebek gayet sağlıklı ama sonraki gebelikte önlem alacağzı demişler

Alıp kullanmam sorun olmaz değil mi? Daha önce 1 ay kullandım değerlerim düşük olduğu için ama tabi gebelikle ilgili bir durum değildi o.. Sizler kullanmış mıydınız gebelik öncesi?
Drlar öneriyor kuzum hiç sıkıntı olmuyor merak etme ama ben içmeyi hep unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…