Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim amin ben korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu, sabret.. Başkasına söylerken 1 sene uzun değilmiş gibi geliyor ama aslında 1 ay bile uzun bekleyene

Ayy canım yaa benim de bu ay 3. Aydı olmadı bi daha ki ay 4.ay olacak bu söylediğin niyeyse içimi rahatlattı inşallah benim miniğim de bi daha ki aya gelir

Kızlar sizce adetlerim çok mu düzensiz ben biraz endişe etmeye başladım

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-30-18-30-09-1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 30
Ayy canım yaa benim de bu ay 3. Aydı olmadı bi daha ki ay 4.ay olacak bu söylediğin niyeyse içimi rahatlattı inşallah benim miniğim de bi daha ki aya gelir
Zaten korunmayı bıraktıktan sonra ilk 3 ay bekleyin diyorlar yumurtalıkların toparlanması için, tabi bırakır bırakmaz gebe kalan da var kuzum bünye meselesi sakın moralini bozma bekle sabırla, bak benim bütün testlerim negatifti düne kadar ama sonra çıkıverdi şimdi de başka dertlerim korkularım var rabbim sana da yaşatsın

Amin canımm inşallah öyle oluur ben ilaç falan kullanmadım gerçi doğal korunduk ama inşallah bu gecikmeler rahimin hazırlığıdır

Bence bir görün doktora çok uzun Aralık var adetlerin arasında 28 gün normali. Yanlış anlamadıysam eğer 39 gün arası olan var. Ben mi okuyamadım canım

Evet canım malesef bu ayda 40 ben döngümü daha farklı hesaplıyodum adet bitiminden hesaplıyodum bu yanlışmış

Valla Bende ovi yaptım ama yinede test yapıyorum üstelik karnım çok ağrıyor erken adet olacam galiba

Ay kendimi kaptırmak istemiyorum ben ya cok yaptım gebelik testi daha öncelerde ama hep bariz o tek çizgiyi görünce bıraktım artık yapmıyorum kaç aydır :)

Ben motora binmedim hiç bu ara ama metro, metrobüs her türlü toplu taşıma kullanıyorum canım onun dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…