- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Ne kadar halsiz gebelik herkeste bu etkiyi yapıyormuş desene
İnşallah canım benim aminben korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu, sabret.. Başkasına söylerken 1 sene uzun değilmiş gibi geliyor ama aslında 1 ay bile uzun bekleyene
Ne kadar halsiz gebelik herkeste bu etkiyi yapıyormuş desene ☺
Ohhh hayat senin sipsine güzel ha mis gibi hamilelik geçiriyorBu kız devamlı yiyor içiyor kucağımıza devriliyor, sabah kusmaları da var yavrumun vallahi aynı
Zaten korunmayı bıraktıktan sonra ilk 3 ay bekleyin diyorlar yumurtalıkların toparlanması için, tabi bırakır bırakmaz gebe kalan da var kuzum bünye meselesi sakın moralini bozma bekle sabırla, bak benim bütün testlerim negatifti düne kadar ama sonra çıkıverdi şimdi de başka dertlerim korkularım var rabbim sana da yaşatsınAyy canım yaa benim de bu ay 3. Aydı olmadı bi daha ki ay 4.ay olacak bu söylediğin niyeyse içimi rahatlattıinşallah benim miniğim de bi daha ki aya gelir
Keşke bende sipsi olaydım pazartesi iş varOhhh hayat senin sipsine güzel ha mis gibi hamilelik geçiriyor
Evet kesinlikle. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin herkeseİnşallah canım benim aminben korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu, sabret.. Başkasına söylerken 1 sene uzun değilmiş gibi geliyor ama aslında 1 ay bile uzun bekleyene
Zaten korunmayı bıraktıktan sonra ilk 3 ay bekleyin diyorlar yumurtalıkların toparlanması için, tabi bırakır bırakmaz gebe kalan da var kuzum bünye meselesi sakın moralini bozma bekle sabırla, bak benim bütün testlerim negatifti düne kadar ama sonra çıkıverdi şimdi de başka dertlerim korkularım var rabbim sana da yaşatsın
İnşallah kuzum kalbim seninle, inşallah en hayırlı zamanda al evladını kucağınaAmin canımm inşallah öyle oluurben ilaç falan kullanmadım gerçi doğal korunduk ama inşallah bu gecikmeler rahimin hazırlığıdır
Bence bir görün doktora çok uzun Aralık var adetlerin arasında 28 gün normali. Yanlış anlamadıysam eğer 39 gün arası olan var. Ben mi okuyamadım canımKızlar sizce adetlerim çok mu düzensiz ben biraz endişe etmeye başladım
Amin inşallah canımİnşallah kuzum kalbim seninle, inşallah en hayırlı zamanda al evladını kucağına
Bence bir görün doktora çok uzun Aralık var adetlerin arasında 28 gün normali. Yanlış anlamadıysam eğer 39 gün arası olan var. Ben mi okuyamadım canım
Valla Bende ovi yaptım ama yinede test yapıyorumüstelik karnım çok ağrıyor erken adet olacam galiba
Canım 35 i geçince doktora görünmeli deniliyor nette biraz düzensizleşmiş sanırımEvet canım malesef bu ayda 40ben döngümü daha farklı hesaplıyodum adet bitiminden hesaplıyodum bu yanlışmış
Kist veya hormonal bir problem olabilirEvet canım malesef bu ayda 40ben döngümü daha farklı hesaplıyodum adet bitiminden hesaplıyodum bu yanlışmış
Hahaha istemezmiyiim
Ben motora binmedim hiç bu ara ama metro, metrobüs her türlü toplu taşıma kullanıyorum canım onun dışındaH E elçin aşkım bi şey sorucam, sen gebeliğini öğrendikten sonra motora bindin mi hiç? Binebilir miyim yani? Ben ümraniyede oturuyorum doktorum avrupa yakasında gültepede o da akşamları hastanede oluyor anca motorla gidebiliriz sanırım
Canım 35 i geçince doktora görünmeli deniliyor nette biraz düzensizleşmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?