- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Testi koyu insallah hamileliktendir canim
Ben 5 haftalığım hamile olduğumu bilmeden canım çorba var bizim bi onu çekti kii ben o kadar sevmem annem yaptı yedim ve 4-5 gün sonra çift cizgi:)10+3 haftalık hamıleyım daha şuana kadar canım bişey çekmedi ..
bence bu bir belirti değil inşallah hamileisndşr
Gerçi sende haklısın sen uzun zamandır bekliyordun
Aynen kuzum hayırlısı Allah'tan :)
Kızlar benim sol kasıktan bacağıma kramp lar giriyor normalmi?
Yani 1 ay ara ver dedi canım zaten depon doludur şu an hastalarıma 6 ay kullanıp gebe kalmazsa da 1 ay veridiriyorum foliki asiti dedi. Sende 1 ay ara vermiş olursund dedi. Sonuçta herşeyin fazlası zarar böbreklere zarar verebiliyormuş fazlası. Ben tam 1 sene içmedim zaten ara verdiğim aylar oldu, bazen 15 20 gün içtim karışık hep o yüzden dr iyi yapmışsın dedi. Normalde 1 sene aralıksız içip gebe kalmazsa 3 ay ara verdiriyorum folik asite dedi. Açıklayıcı olmuştur inşallah canımnormalde günlük yada 48 saat içinde fZlası vücuttan atılıyormuş ama 1 sene uzun zamanmış devamlı içince fazlalığı vücut atamazsa maalesef böbrek rahatsızlıkları çıkıyprmuş
İnofolic içinde hem folik asit+insitol du galiba bu var canım yumurta kalitesini ve rahim içinde faydalıymış gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bakalım faydası olacakmı
İnşallah hayırlısı ile geliyordur çok sevindimAyyyy inşallahhhhhhhh
Yumurtlsma döneminde de gaz olur mu ki ben de o hsldeyimKızlar ayıptır söylemesi 3 gündür nasıl bir gazım var, karnım hep şiş gazman gibi geziyorum evdeO beyaz akıntı da devam hala
İnşallah dilerim daha brkletmez seni gelir bebeğinAyy canım yaa benim de bu ay 3. Aydı olmadı bi daha ki ay 4.ay olacak bu söylediğin niyeyse içimi rahatlattıinşallah benim miniğim de bi daha ki aya gelir
İnşallah dilerim daha brkletmez seni gelir bebeğin
Canım bunlar kalmış ondan böyle olmuş çizgiler bi kaç gün kala tekrardan yap istersen
Aynıyız kuzu hamiş çıkarmiyiz
Hadi inşallah vardır canım rengi sarılık varya benimkiler durunca o renge geliyor ondan öyle dedim canımYok cok bekletmedim canm p.tesi erken gebelik testi denemeyi düşünüyorum
Canın yandı mı? Bizimde oldu akşam bi haftadır olmuyordu canim çok yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?