Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E elçin aşkım bi şey sorucam, sen gebeliğini öğrendikten sonra motora bindin mi hiç? Binebilir miyim yani? Ben ümraniyede oturuyorum doktorum avrupa yakasında gültepede o da akşamları hastanede oluyor anca motorla gidebiliriz sanırım

Ahh canım en güzelini yapıyorsun ama ben istesemde yapamıyorum psikolojik heralde

Senin evladını severiz biz ne çabuk büyüdü bugün kendini çizgi çizgi gösteriyor maşallah maşallah
Ya erken gebelikte yaptım ondada baya belli artık çok şükür, inşallah yarın akşam değerim de iyi çıkar dualarını eksik etme olur mu?

Ya erken gebelikte yaptım ondada baya belli artık çok şükür, inşallah yarın akşam değerim de iyi çıkar dualarını eksik etme olur mu?

Ediyorum canım inan ben de heyecanlıyım diyorum biran önce yarın olsada sonucu görsek ben sana demiştim kedinin hamişliği haber veriyor diyee

3 normal gebelik 3 erken gebelik var ama çıkmıycagibi bildigim icin kendimi heveslendirmek istemiyorum gibiyim :) Ovu yaptım çünkü fos

Valla Bende ovi yaptım ama yinede test yapıyorum üstelik karnım çok ağrıyor erken adet olacam galiba

Benim hala öyle kuzum sancı
İnşallah değerlerin güzel çıkar darısı başımıza Biz 3 aydır deniyoruz 2,5 yıllık evliyiz uzun süre korunduğumuz için mi olmuyor anlamadım. Normalde başkası bana dese dur bir bekle 1 seneye kadar normal olmaması derim. Kendim için diyemiyorum insan stres yapıyor gerçekten

İnşallah canım benim amin ben korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu, sabret.. Başkasına söylerken 1 sene uzun değilmiş gibi geliyor ama aslında 1 ay bile uzun bekleyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…