- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ya erken gebelikte yaptım ondada baya belli artık çok şükür, inşallah yarın akşam değerim de iyi çıkar dualarını eksik etme olur mu?Ahh canım en güzelini yapıyorsun ama ben istesemde yapamıyorum psikolojik heralde
Senin evladını severiz biz ne çabuk büyüdü bugün kendini çizgi çizgi gösteriyor maşallah maşallah
Dedim ya canım adetim 1 gün geçince erken gebelik yaptım çıkmadı, 3 gün geciktiğinde normal kaset test yaptım çıktıKaçıncı günde yaptın peki
Ya erken gebelikte yaptım ondada baya belli artık çok şükür, inşallah yarın akşam değerim de iyi çıkar dualarını eksik etme olur mu?
3 normal gebelik 3 erken gebelik var ama çıkmıycagibi bildigim icin kendimi heveslendirmek istemiyorum gibiyim :) Ovu yaptım çünkü fos
Anladım canım bekleyeyim o zaman arada bir adet olacakmışım gibi sancım oluyor çok hafif geçiyor sonraDedim ya canım adetim 1 gün geçince erken gebelik yaptım çıkmadı, 3 gün geciktiğinde normal kaset test yaptım çıktı
Benim hala öyle kuzum sancıAnladım canım bekleyeyim o zaman arada bir adet olacakmışım gibi sancım oluyor çok hafif geçiyor sonra
Canım fotosu gönder bakalım
Bende bilerek atmıyorum o çift çizgiyi hepsinin arasına koyup fotosunu çekme hayalim var inşallah
Yanımdan ayrılmıyor anlıyor herhalde yavrum yanıma yatıp karnını sevdiriyor sonrada patisini benim karnıma koyuyor
İnşallah değerlerin güzel çıkar darısı başımızaBenim hala öyle kuzum sancı
Kuruma izi cnm
Inşallah dileğin kabul olur canim
İnşallah canım benim aminİnşallah değerlerin güzel çıkar darısı başımızaBiz 3 aydır deniyoruz 2,5 yıllık evliyiz uzun süre korunduğumuz için mi olmuyor anlamadım. Normalde başkası bana dese dur bir bekle 1 seneye kadar normal olmaması derim. Kendim için diyemiyorum insan stres yapıyor gerçekten
Amin canım inşallahhepimizin gerçek olsun
Aynı benBugünkü ruh halim sürekli yattım ve hala daha kalkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?