Ben 1 seneye yakın içtim geçen ay dr bırak artık dedi depon dolmuştur 1 2 ay içmezsen bişey olmaz diye. Ben inofolic i sordum regl olursan içebilirsin 1 2 iç dedi ay bugün aldjm çok şükür buldum yaa hiçbi yerde yok.. kalmıyo kadın diyo ay bu ilaç kapış kapış gidiyo yetiştiremiyoruzFolik asidi doktor yazmadan da alabiliyor muyuz?
Öncesi konumundayım henüzAlıp kullanmam sorun olmaz değil mi? Daha önce 1 ay kullandım değerlerim düşük olduğu için ama tabi gebelikle ilgili bir durum değildi o.. Sizler kullanmış mıydınız gebelik öncesi?
Keçi boynuzunun suyunu kaynatıpta içir.Ben 1 seneye yakın içtim geçen ay dr bırak artık dedi depon dolmuştur 1 2 ay içmezsen bişey olmaz diye. Ben inofolic i sordum regl olursan içebilirsin 1 2 iç dedi ay bugün aldjm çok şükür buldum yaa hiçbi yerde yok.. kalmıyo kadın diyo ay bu ilaç kapış kapış gidiyo yetiştiremiyoruz
Dündü regl ama bugün söküldüm ben anca, 2.gün başlayacağım yani İnofolic e .. eşime keçibpynuzu aldım..
Bir de incir yicem ..
Şimdi dr a sormayı unuttum bazısı gğnde 1 bazısı günde 2 içiyormuş inofolic ben nasıl içsem acaba yaa
Kaç kg düştün kız ikimiz zayıflıktan eridikKızlar nabersinizzz bn bugun gezdim bayaa bii 16.000 adım attımmm
Şimd cafedeyizz eşim falan çayy içioree :)
Bir an önce salı gelsede test yapsam:)
Cok heycanlıyımmmm :)
Öyle yapıyprum kuzum geçen ay içti 7 gün falan bu ay da yumurtlamaya kadar içiricem .. pekmez içmiyo zaten böyle kürü daha etkili .. 2 ay daha denicezKeçi boynuzunun suyunu kaynatıpta içir.
Neden regl olursan dedi orayı anlamadım ben canım? Folbiol kullanmıştım daha önce, senin dediğinin ne farkı var?Ben 1 seneye yakın içtim geçen ay dr bırak artık dedi depon dolmuştur 1 2 ay içmezsen bişey olmaz diye. Ben inofolic i sordum regl olursan içebilirsin 1 2 iç dedi ay bugün aldjm çok şükür buldum yaa hiçbi yerde yok.. kalmıyo kadın diyo ay bu ilaç kapış kapış gidiyo yetiştiremiyoruz
Dündü regl ama bugün söküldüm ben anca, 2.gün başlayacağım yani İnofolic e .. eşime keçibpynuzu aldım..
Bir de incir yicem ..
Şimdi dr a sormayı unuttum bazısı gğnde 1 bazısı günde 2 içiyormuş inofolic ben nasıl içsem acaba yaa
Ay kendimi kaptırmak istemiyorum ben ya cok yaptım gebelik testi daha öncelerde ama hep bariz o tek çizgiyi görünce bıraktım artık yapmıyorum kaç aydır :)
Yani 1 ay ara ver dedi canım zaten depon doludur şu an hastalarıma 6 ay kullanıp gebe kalmazsa da 1 ay veridiriyorum foliki asiti dedi. Sende 1 ay ara vermiş olursund dedi. Sonuçta herşeyin fazlası zarar böbreklere zarar verebiliyormuş fazlası. Ben tam 1 sene içmedim zaten ara verdiğim aylar oldu, bazen 15 20 gün içtim karışık hep o yüzden dr iyi yapmışsın dedi. Normalde 1 sene aralıksız içip gebe kalmazsa 3 ay ara verdiriyorum folik asite dedi. Açıklayıcı olmuştur inşallah canımNeden regl olursan dedi orayı anlamadım ben canım? Folbiol kullanmıştım daha önce, senin dediğinin ne farkı var?
İnofolic içinde hem folik asit+insitol du galiba bu var canım yumurta kalitesini ve rahim içinde faydalıymış gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bakalım faydası olacakmıNeden regl olursan dedi orayı anlamadım ben canım? Folbiol kullanmıştım daha önce, senin dediğinin ne farkı var?
10+3 haftalık hamıleyım daha şuana kadar canım bişey çekmedi ..Sürekli canim ekşi seyler istiyor acaba hamile belirtilermi bunlar
O gaz hüç bitmicekKızlar ayıptır söylemesi 3 gündür nasıl bir gazım var, karnım hep şiş gazman gibi geziyorum evdeO beyaz akıntı da devam hala
Motor dediğin normal karada ki motor değil mi ?H E elçin aşkım bi şey sorucam, sen gebeliğini öğrendikten sonra motora bindin mi hiç? Binebilir miyim yani? Ben ümraniyede oturuyorum doktorum avrupa yakasında gültepede o da akşamları hastanede oluyor anca motorla gidebiliriz sanırım
Canım bunlar kalmış ondan böyle olmuş çizgiler bi kaç gün kala tekrardan yap istersenKızlar kırmızı kart yememe 5 6 gün var ovu denedim bakar mısınız :)
Kızlar kırmızı kart yememe 5 6 gün var ovu denedim bakar mısınız :)
Sabah çalıştık da çocuk icin degildi açıkçası
Canim hersey gayet guzel hicbir sikinti yok dedi sadece bu amniyontik band var haftaya tekrar gel dedi takibe baslayalim dedi. Ben sadece tek doktorla yetinmek istemedim sehir hastanesinden randevu aldim persembe gunu oraya gidicem. Kanamam falan yok cok sukur baska hicbir yok bir o band korkuttu beni bir yerini dolarsa diyeBaşka ne dedi canım? Ayrıntılı ultrasonda buna netlik kazandırıp sıkı takip yapıyorlar benim bildiğim.. şu an değil belki 4.aydan sonra olabilir. Eşimin arkadaşının eşinde vardı ilk kez duymuştum bende, ayrıntılıdan sonra kesinleşti hep dikkat etti yürüyüş bile yasaklanmıştı ona mesela çok ağrısı kanaması falan olduğu için yasaklanmıştı herşey doğuma kadar yattı doğurdu ama geçen ay.. tek sıkıntısı hep diblendi yattı diye biliyorum ben bebek gayet sağlıklı ama sonraki gebelikte önlem alacağzı demişler
Eczacı kadın bugün dedi valla yetiştiremiyoruz bu sene bu inofolic patlama yaşadıinşallah sizede faydssı olur hemen herkesden olumlu duyuyorum dedi göreceğiz ben 2 ay içmeyi düşünüyorum ..
Testi koyu insallah hamileliktendir canimAynıyız kuzu hamiş çıkarmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?