Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asidi doktor yazmadan da alabiliyor muyuz?
Ben 1 seneye yakın içtim geçen ay dr bırak artık dedi depon dolmuştur 1 2 ay içmezsen bişey olmaz diye. Ben inofolic i sordum regl olursan içebilirsin 1 2 iç dedi ay bugün aldjm çok şükür buldum yaa hiçbi yerde yok.. kalmıyo kadın diyo ay bu ilaç kapış kapış gidiyo yetiştiremiyoruz
Dündü regl ama bugün söküldüm ben anca, 2.gün başlayacağım yani İnofolic e .. eşime keçibpynuzu aldım..
Bir de incir yicem ..
Şimdi dr a sormayı unuttum bazısı gğnde 1 bazısı günde 2 içiyormuş inofolic ben nasıl içsem acaba yaa

Alıp kullanmam sorun olmaz değil mi? Daha önce 1 ay kullandım değerlerim düşük olduğu için ama tabi gebelikle ilgili bir durum değildi o.. Sizler kullanmış mıydınız gebelik öncesi?
Öncesi konumundayım henüz bana dr kullan dedi kimyasal zamanında.
Ama sen bi doktoruna sor tatlım yine sağlık oroblemin varya şu sıralar iyi derken kötü etmeyelim

Eczacı kadın bugün dedi valla yetiştiremiyoruz bu sene bu inofolic patlama yaşadı inşallah sizede faydssı olur hemen herkesden olumlu duyuyorum dedi göreceğiz ben 2 ay içmeyi düşünüyorum ..

Keçi boynuzunun suyunu kaynatıpta içir.

Kızlar nabersinizzz bn bugun gezdim bayaa bii 16.000 adım attımmm
Şimd cafedeyizz eşim falan çayy içioree :)
Bir an önce salı gelsede test yapsam:)
Cok heycanlıyımmmm :)
Kaç kg düştün kız ikimiz zayıflıktan eridik bende baya yürüdüm bugün .. bu ay yumurtlama gününe kadar yarım kg daha verip 62yi görmek istiyorum inşallah

Neden regl olursan dedi orayı anlamadım ben canım? Folbiol kullanmıştım daha önce, senin dediğinin ne farkı var?

Neden regl olursan dedi orayı anlamadım ben canım? Folbiol kullanmıştım daha önce, senin dediğinin ne farkı var?
Yani 1 ay ara ver dedi canım zaten depon doludur şu an hastalarıma 6 ay kullanıp gebe kalmazsa da 1 ay veridiriyorum foliki asiti dedi. Sende 1 ay ara vermiş olursund dedi. Sonuçta herşeyin fazlası zarar böbreklere zarar verebiliyormuş fazlası. Ben tam 1 sene içmedim zaten ara verdiğim aylar oldu, bazen 15 20 gün içtim karışık hep o yüzden dr iyi yapmışsın dedi. Normalde 1 sene aralıksız içip gebe kalmazsa 3 ay ara verdiriyorum folik asite dedi. Açıklayıcı olmuştur inşallah canım normalde günlük yada 48 saat içinde fZlası vücuttan atılıyormuş ama 1 sene uzun zamanmış devamlı içince fazlalığı vücut atamazsa maalesef böbrek rahatsızlıkları çıkıyprmuş

İnofolic içinde hem folik asit+insitol du galiba bu var canım yumurta kalitesini ve rahim içinde faydalıymış gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bakalım faydası olacakmı

Motor dediğin normal karada ki motor değil mi ?

Eğer oysa hız yapmayın tümseklerden falan geçerken çok dikkatli olun kuzum .
Ben araba da bile bağrış çağrış gidiyom yavas diye

Canim hersey gayet guzel hicbir sikinti yok dedi sadece bu amniyontik band var haftaya tekrar gel dedi takibe baslayalim dedi. Ben sadece tek doktorla yetinmek istemedim sehir hastanesinden randevu aldim persembe gunu oraya gidicem. Kanamam falan yok cok sukur baska hicbir yok bir o band korkuttu beni bir yerini dolarsa diye

Eczacı kadın bugün dedi valla yetiştiremiyoruz bu sene bu inofolic patlama yaşadı inşallah sizede faydssı olur hemen herkesden olumlu duyuyorum dedi göreceğiz ben 2 ay içmeyi düşünüyorum ..

O ilacmiydi tam hatırlamıyorum ben bakmıştım sanki adet düzensizliği için yazıyordu benmi yanlış hatırlıyorum acaba nr içindi abla o yani ne tür olumlu etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…