- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ben kendimden emin değilimde seni de bilemedim
Yoo yanmadı kız niye yansın
Amin canım inşallah kaderde kısmette ne zaman varsa o vakit olucak artık dilerim en kısa zamanda olurİnşallah canımm çok sağol gecenin bu vakti yorumun beni çok mutlu ettiRabbim sanada bana da isteyen herkese se nasip etsin inşallah ❣
Ne biliyim benim ilk defa bu kdr cnm yndi
Amin canım inşallah kaderde kısmette ne zaman varsa o vakit olucak artık dilerim en kısa zamanda olur
Bir kızım var 4.5 ysşında
İnşallah seninde ilk mi olacak
Yaşım daha çok geçmeden kızıma kardeş istiyorum Allah nasip ederseBir kızım var 4.5 ysşında
Biraz tuhaf cikmis gercekten testler insallah sonu guzel olur. ☺Keşke ama baksana çok tuaf çıkıyor sonuçlar gerçi saatleri aynı yapamıyorum ama hiç su yok çünkü orucluyum bu haftadan beri bi hafta sonları tutmuyorum
O bence tesadüftür .Ben 5 haftalığım hamile olduğumu bilmeden canım çorba var bizim bi onu çekti kii ben o kadar sevmem annem yaptı yedim ve 4-5 gün sonra çift cizgi:)
Hadi inşallah vardır canım rengi sarılık varya benimkiler durunca o renge geliyor ondan öyle dedim canım ☺
Ne biliyim benim ilk defa bu kdr cnm yndi
İnşallah hayırlı vakitte bir kardeşi olurYaşım daha çok geçmeden kızıma kardeş istiyorum Allah nasip ederse
Kız boşversene temizliği yaa niye yoruyosun kendini daha ilk ayların dikkat et canımBugun iyiym diye azcık temizlik yapmıstım belim okdr ağrıyor ki ölcem sanırım
Birdaha töbee book götürse umrunda değil
Kız boşversene temizliği yaa niye yoruyosun kendini daha ilk ayların dikkat et canım
Kız dün sana cvp yazdm yazdm gitmediKaç kg düştün kız ikimiz zayıflıktan eridikbende baya yürüdüm bugün .. bu ay yumurtlama gününe kadar yarım kg daha verip 62yi görmek istiyorum inşallah
Tatlım yanma yaşayıp gebelik öğrenenini duydum ama yara faln da olabilir yada enfeksiyon olabilir dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?