- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Biraz tuhaf cikmis gercekten testler insallah sonu guzel olur. ☺
Insallah bu da bi belirtidir diyelim kuzum
Herkese merhaba.Biz de nasip olursa yaz sonu için bebek planlıyoruz. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin
İnşallah kuzum inşallahAynen öyle kuzum yükselecek rahat ol oldu sonunda sevin üç havalara at çığlığını yes beeee
Heyecandan kalbim durucaaaak
İlk denemede tutturmak zor anladığım kadarıylaAmin inşallah ilk denemelerinde tutturursunuz
Yahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
İlk denemede tutturmak zor anladığım kadarıylaHayırlı zamanda nasip olsun ya.. Rabbim biliyordur zamanını. Yıllardır farklı sebeplerden bekledik, bu sefer de nasip olmasını bekleriz. Ama tabi kasım ayında olursa aslan burcu olur, çok sevinirim o ayrı
Aynen öyle oldu kuzum oldu bitti dedim bıraktım adetim geçti test yaptım onda da çıkmadı sonra bir anda çıkıverdiMaşallah anlaşılıyor ki seninki geç döllenmiş yüce rabbimin işi işte sn oldu sanıp bıraktın stressiz olunca tutmuş
Heyecandan kalbim durucaaaak
Diğer iki testine göre rengi daha belli tatlisimYahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
Aynen öyle oldu kuzum oldu bitti dedim bıraktım adetim geçti test yaptım onda da çıkmadı sonra bir anda çıkıverdiHergün bi öncekinden daha koyu testim ama ne zaman kıpkırmızı olucak korkuyorum
İnşallah kuzum benimSakinnnn sen artık taze anne adayısın iyi düşün iyi olsun annesi inşallah katlanmış olacak değerin strese yer yok şu sıralar
1 seneye kadar bu bekleme sürecinin normal olduğunu duymuştum. İnşallah 7. adeti görmezsin kuzum, güzel haberlerini alırızKısmet meselesi ya benim 6 ay oldu adet olursam 7. Ay olacak gelmeye niyeti yok sipanin tarih meselesi tutmuyor ya bende istedim ama olmuyor akışına bıraktım allah inşallah seni bekletmez
İnşallah kuzum benimTek düşündüğüm iki gündür değer, aklımda başka hiçbir şey yok inşallah yüksek çıkar
Günaydın canımın içiDiğer iki testine göre rengi daha belli tatlisimFazlasıyla inanıyorum akşam güzel bir değer gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?