Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah ilk denemelerinde tutturursunuz
İlk denemede tutturmak zor anladığım kadarıyla Hayırlı zamanda nasip olsun ya.. Rabbim biliyordur zamanını. Yıllardır farklı sebeplerden bekledik, bu sefer de nasip olmasını bekleriz. Ama tabi kasım ayında olursa aslan burcu olur, çok sevinirim o ayrı

H E he kuzum bildigimiz motor karada giden beyime söyleyeyim de yavaş gitsin madem her şeyden korkar oldum

Gaz olayı çok fena ya, bi kazan kuru fasülye yemişim gibi geziyorum evde

Kısmet meselesi ya benim 6 ay oldu adet olursam 7. Ay olacak gelmeye niyeti yok sipanin tarih meselesi tutmuyor ya bende istedim ama olmuyor akışına bıraktım allah inşallah seni bekletmez

Maşallah anlaşılıyor ki seninki geç döllenmiş yüce rabbimin işi işte sn oldu sanıp bıraktın stressiz olunca tutmuş
Aynen öyle oldu kuzum oldu bitti dedim bıraktım adetim geçti test yaptım onda da çıkmadı sonra bir anda çıkıverdi Hergün bi öncekinden daha koyu testim ama ne zaman kıpkırmızı olucak korkuyorum

Aynen öyle oldu kuzum oldu bitti dedim bıraktım adetim geçti test yaptım onda da çıkmadı sonra bir anda çıkıverdi Hergün bi öncekinden daha koyu testim ama ne zaman kıpkırmızı olucak korkuyorum

Korkma kuzu daha yeni kimi insanda farkediyor belliki sakin değerin katlanmış olsun boşver gerisini

Sakinnnn sen artık taze anne adayısın iyi düşün iyi olsun annesi inşallah katlanmış olacak değerin strese yer yok şu sıralar
İnşallah kuzum benim Tek düşündüğüm iki gündür değer, aklımda başka hiçbir şey yok inşallah yüksek çıkar

Kısmet meselesi ya benim 6 ay oldu adet olursam 7. Ay olacak gelmeye niyeti yok sipanin tarih meselesi tutmuyor ya bende istedim ama olmuyor akışına bıraktım allah inşallah seni bekletmez
1 seneye kadar bu bekleme sürecinin normal olduğunu duymuştum. İnşallah 7. adeti görmezsin kuzum, güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…