Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke ağrılarım var bu ay tutmadı anlaşılan evet normal diyorlar bn doktora gittim kovdu beni ama yaza olmazsa tekrar gidicem
Gebelik ağrısı da olabilir kötü düşünme Tabi hayal kırıklığı yaşamamak adına çok umut da bağlama... Zamanı bellidir kuzum, bir an önce nasip olsun inşallah

Günaydın canımın içi korkuyorum vallahi niye bir türlü kıpkırmızı olmadı bu çizgi
Nooo korkmak yok tatliis H E gebelik testleri vardı,ben çok benzettim onunkine.O erken öğrendi süreci öyle gelişti,seninki de geç döllenme diye düşünüyoruz ve aynı şekil gerçekleşiyor.rengini almış ki ne güzel pembelesmis düne göre,heyecanla kan sonucunu da güzel ogrenicez inanıyorum

Yaa seni çok seviyorum Adama söyleniyodum bende tam şimdi ağır adamsın spermin de ağır beni niye geç dölledin diye döllenmişsin de erkenini arıyosun diyo daha pembe di mi testim ? Ayyy

Yaa seni çok seviyorum ❤❤ Adama söyleniyodum bende tam şimdi ağır adamsın spermin de ağır beni niye geç dölledin diye döllenmişsin de erkenini arıyosun diyo daha pembe di mi testim ? Ayyy
Bende pek cook ay ne güzel gec döllenme oldu ama güç döllenme olmadı diyelim tatlisim hem buldum da o testleri H E nin bana cook yardımcı olmuştu görseli ovulasyonda filanda.diger iki güne göre siliklesme asla yok ve kendini belli etmeye devam ediyor.yani hiiic korkmican,endişe ettirme minigi annesi

Eklentiler

• IMG_20190331_104441.webp
    18 KB · Görüntüleme: 48
İnşallah sende benım gibi ilk denemede gebe kalırsın

Red Phoenix luuuzzzuummm bu çocuk daha napsın ana ben geldimmö görmiyon mu koyulaşmayıı diyyiii
Kuzumm renk olayı değişiyor .
Bak ben ilk gebelikte reglden 3 gun sonra bile kıpkırmızı görmedim

Ama bu gebeliğimde maşallaahh refl günü kopkoydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…