- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Doğru söylüyorsun arkadaşım, akşamı bir edersem inşallah görücezKorkma kuzu daha yeni kimi insanda farkediyor belliki sakin değerin katlanmış olsun boşver gerisini
Keşke ağrılarım var bu ay tutmadı anlaşılan1 seneye kadar bu bekleme sürecinin normal olduğunu duymuştum. İnşallah 7. adeti görmezsin kuzum, güzel haberlerini alırız
Doğru söylüyorsun arkadaşım, akşamı bir edersem inşallah görücez
Gebelik ağrısı da olabilir kötü düşünmeKeşke ağrılarım var bu ay tutmadı anlaşılanevet normal diyorlar bn doktora gittim kovdu beni ama yaza olmazsa tekrar gidicem
Nooo korkmak yok tatliisGünaydın canımın içikorkuyorum vallahi niye bir türlü kıpkırmızı olmadı bu çizgi
ayy bu daha belirgin. senin değerin varya 40 falan çıkıcak benceYahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
Yaa seni çok seviyorumNooo korkmak yok tatliisH E gebelik testleri vardı,ben çok benzettim onunkine.O erken öğrendi süreci öyle gelişti,seninki de geç döllenme diye düşünüyoruz ve aynı şekil gerçekleşiyor.rengini almış ki ne güzel pembelesmis düne göre,heyecanla kan sonucunu da güzel ogrenicez inanıyorum
Ay daha belirgin di mi gerçekten de? Ölücem heyecandan.ayy bu daha belirgin. senin değerin varya 40 falan çıkıcak bence
Daha belirginYahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
kesinlikle daha belirgin. sonucunh heyecanla bekliyorum beni de etiketleAy daha belirgin di mi gerçekten de? Ölücem heyecandan.
Yaa azcık daha pembe sanki di mi?Daha belirgin
Unutur muyum hiç seni 6’da vericem 8’de çıkar, bekle bekle bitmez şimdikesinlikle daha belirgin. sonucunh heyecanla bekliyorum beni de etiketle
Bende pek cookYaa seni çok seviyorum ❤❤ Adama söyleniyodum bende tam şimdi ağır adamsın spermin de ağır beni niye geç dölledin diyedöllenmişsin de erkenini arıyosun diyo daha pembe di mi testim ? Ayyy
ay aynen o zaman cidden hiç geçmiyor. sandık açılımını izlerken geçirirsin vaktiUnutur muyum hiç seni 6’da vericem 8’de çıkar, bekle bekle bitmez şimdi
Resmi açmadan gördüm , hatta eşime yakalandım o bile gördüYaa azcık daha pembe sanki di mi?
tekrar hcg yapsana sen. kan vereli kaç gün olmustu?Günaydın kızlar tavuğunuz geldiizerre siliklesme yok bu formun bütün ezberlerini sanırım ben bozucam
İnşallah sende benım gibi ilk denemede gebe kalırsınİlk denemede tutturmak zor anladığım kadarıylaHayırlı zamanda nasip olsun ya.. Rabbim biliyordur zamanını. Yıllardır farklı sebeplerden bekledik, bu sefer de nasip olmasını bekleriz. Ama tabi kasım ayında olursa aslan burcu olur, çok sevinirim o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?