Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah, o zaman tam planladigim gibi olur Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
Benım ilkini kucğaıma almak nasip olmaıd maalesef .
2. Bebeğime yine hemen hamile kaldım .
Rabbım istediğiniz vakitte nasip etsin aratmasın inşallah .

Geç meç döllenmiş valla kuzum daha fazla düşünüp durmayacağım ayy evet bu görsel bana da iyi oldu teşekkür ederim arkadaşım

Anası ona kurban olsunnnnn Bu bebenin anası pimpirikli napsın yavrum bana düştü koskoca dünyada

Benimde gecikme baya oldu hani,inşallah güzel çıkar değer aşkım

Herhalde canım yaa ben takılıyorum boşver bende oğluma 71 le hamile kalmıştım dikkat edersin hiçbişey olmaz kuzum. Yeterki hamile kalalım da kg vermesek de olur bende hipertiroid var ya ilaç alıyorum sabah akşam ilk kullandığımda 3 kg aldım şişirmeye başladı sanki o yüzden dikkat ediyorum hamur işi ekmek şeker kestim yürüyüş faln da yapınca gidiyo 100 gr 200 gr yavaş yavaş ..

Kızlaaar folik asite bende başlayayım mı adetken de içilir heralde dimi bi sorun olmaz
İç iç tabi olmaz. Kaç aydır deniyosun ? Çok uzun süre içince arada ara vermek gerekebiliyor sadece ama bunu mutlaka dr unuza sorun canım ben meseka çok denedim en iyi gelen vücuda da zarar vermeyenler içinde folidoce vardı oğlumda da onu kullandım hep onuçiyorum gebe kalırsm yine onu alıcam

İşte bunu anlamak için çok erken kuzum sen dua et ve dinlen uzun yürüyüşler yorucu iş yapma. Dr un dediği gibi sıkı takip yapılması gerekir. Bizim tanıdığıb bebekte hiç sorun yoktu yani sadece gebeliği dinlenerek yatarak geçti ama belki sana ona bile gerek olmaz ❣

O ilacmiydi tam hatırlamıyorum ben bakmıştım sanki adet düzensizliği için yazıyordu benmi yanlış hatırlıyorum acaba nr içindi abla o yani ne tür olumlu etkisi var
Ay kız abla diyince tuhaf oldum
Hiç alışık değilim
Bende düzensizlik yok kuzum 26 27gğnde mutlaka olurum da dr a sordum valla tabi sebepsiz gebelik olmayanlara veriyorum ben 6 ay olmayanlara yani dedi. Benim geçen yıl mayısta kürtaj oldu e ara verdik ağustos eylülde kimyasal oldu sonra 2 3 ay daha ara verdik ama nisan ayına geldik olması toplamda aslında 3.4. Deneme olacak. Bizim bu ay
Dr içebilirsin sorun olmaz dedi bana şimdi size ne desem boş olur kuzum ben deniyim bu ay bakayım fayda görürsem söylerim. Zarar görsem de söylerim
Bende yumurtlama sorunu olmadığı için gğnde 1 içicem normalde pko lular günde 2 içiyomuş. 2 3 ay önce burada samimi sık konuştuüumuz arakadaş vardı bizim gibi sorunu yoktu. Ona dr u vermiş 2 ay iç diye ilk ay da hamile kaldı kız sonra gitti zaten bi daha konuşamadık ben kaçmam ama söz

Anası ona kurban olsunnnnn ❤❤ Bu bebenin anası pimpirikli napsın yavrum bana düştü koskoca dünyada

Benimde gecikme baya oldu hani,inşallah güzel çıkar değer aşkım
Kuzum ama senın geç döllenme oldu bak ben eminim.
Bıgun inşallah şöyle 20-40 arası bir değer hatta daha fazla

Bizden keyifflisi olmaz

İnşallah gçeer kuzum
Bişey diyemiyorum benımde minnak bir lekem var ama benı rahatsız etmiyor
Ben aslında uyarıyı yapmıştım grupta ama sen görmedin heralde ..

İnşallah geçer kuzum

İnşallah gçeer kuzum
Bişey diyemiyorum benımde minnak bir lekem var ama benı rahatsız etmiyor
Ben aslında uyarıyı yapmıştım grupta ama sen görmedin heralde ..

İnşallah geçer kuzum
Bendeki lekeler baya bı sayica fazla olmuş canım..iki yanagimda da var..gebelik sonrası geçtiğini öğrendim arkadaşlarımdan.o zamana kadar sabır ve önlemimi alayım inşallah..amaaan hallederiz,yeter ki sağlık tam olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…