Ay inşallah, o zaman tam planladigim gibi olurİnşallah sende benım gibi ilk denemede gebe kalırsın
Benım ilkini kucğaıma almak nasip olmaıd maalesef .Ay inşallah, o zaman tam planladigim gibi olurRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
Geç meç döllenmiş valla kuzum daha fazla düşünüp durmayacağımBende pek cookay ne güzel gec döllenme oldu ama güç döllenme olmadı diyelim tatlisim hem buldum da o testleri H E nin bana cook yardımcı olmuştu görseli ovulasyonda filanda.diger iki güne göre siliklesme asla yok ve kendini belli etmeye devam ediyor.yani hiiic korkmican,endişe ettirme minigi annesi
Selamlar enişteme sağ olsun darısı başınızaResmi açmadan gördüm , hatta eşime yakalandım o bile gördüaaa hadi hayırlı olsun dedi
Aynen dikkatimi başka şeylere veririm iki saatay aynen o zaman cidden hiç geçmiyor. sandık açılımını izlerken geçirirsin vakti
Anası ona kurban olsunnnnnRed Phoenix luuuzzzuummm bu çocuk daha napsın ana ben geldimmö görmiyon mu koyulaşmayıı diyyiii
Kuzumm renk olayı değişiyor .
Bak ben ilk gebelikte reglden 3 gun sonra bile kıpkırmızı görmedim
Ama bu gebeliğimde maşallaahh refl günü kopkoydu
Zeybltaslan bacım şimdi gördüm ağrılarım var bu ay demişsin benim hala var, hiç belli olmaz bata kaç gün var?
Çıkmadık candan ümit kesilmez
Hahah keşke adete bigun kala felan olurdu hiç cnm yanmazdı gerçi koca ayda 5 kere ilişki olmuş bu ay isteksizim
Herhalde canım yaa ben takılıyorum boşverKız dün sana cvp yazdm yazdm gitmedi
Net cekmedi oturdugumz yerde
Bn senin kadar zayıflayamadm 76 yımım
Ama bn evlenirkende 70 falandm68-70 arası olsam yeter bana boyum uzun çirkin durmuyo 70 bnde :)
Manken olmıcamya
Bu ayda hamile kalmazsam bi sonraki adete kdr 71-72 arası kalırm zaten :)
Ama bu ayda kalsam sıkıntı yok diyetisyene giderim direkkk :)
İç iç tabi olmaz. Kaç aydır deniyosun ? Çok uzun süre içince arada ara vermek gerekebiliyor sadece ama bunu mutlaka dr unuza sorun canım ben meseka çok denedim en iyi gelen vücuda da zarar vermeyenler içinde folidoce vardı oğlumda da onu kullandım hep onuçiyorum gebe kalırsm yine onu alıcamKızlaaar folik asite bende başlayayım mı adetken de içilir heralde dimi bi sorun olmaz
İşte bunu anlamak için çok erken kuzum sen dua et ve dinlen uzun yürüyüşler yorucu iş yapma. Dr un dediği gibi sıkı takip yapılması gerekir. Bizim tanıdığıb bebekte hiç sorun yoktu yani sadece gebeliği dinlenerek yatarak geçti ama belki sana ona bile gerek olmaz ❣Canim hersey gayet guzel hicbir sikinti yok dedi sadece bu amniyontik band var haftaya tekrar gel dedi takibe baslayalim dedi. Ben sadece tek doktorla yetinmek istemedim sehir hastanesinden randevu aldim persembe gunu oraya gidicem. Kanamam falan yok cok sukur baska hicbir yok bir o band korkuttu beni bir yerini dolarsa diye
Ay kız abla diyince tuhaf oldumO ilacmiydi tam hatırlamıyorum ben bakmıştım sanki adet düzensizliği için yazıyordu benmi yanlış hatırlıyorum acaba nr içindi abla o yani ne tür olumlu etkisi var
Kuzum ama senın geç döllenme oldu bak ben eminim.Anası ona kurban olsunnnnn❤❤ Bu bebenin anası pimpirikli napsın yavrum bana düştü koskoca dünyada
Benimde gecikme baya oldu hani,inşallah güzel çıkar değer aşkım
İnşallah gçeer kuzumAğlayacağım ,hatta ağlıyorumgüzelim cildim benek benek olmus,cil gibi.ama keşke çil gibi doğal ve güzel dursa..Güneş lekesi..en tezinden güneş kremi kullanmaya başlayacağım ama geçer mi ki bunlar ya..
Bendeki lekeler baya bı sayica fazla olmuş canım..iki yanagimda da var..gebelik sonrası geçtiğini öğrendim arkadaşlarımdan.o zamana kadar sabır ve önlemimi alayım inşallah..amaaan hallederiz,yeter ki sağlık tam olsun ne diyelimİnşallah gçeer kuzum
Bişey diyemiyorum benımde minnak bir lekem var ama benı rahatsız etmiyor
Ben aslında uyarıyı yapmıştım grupta ama sen görmedin heralde ..
İnşallah geçer kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?