İnşallah canım sağolİnşallah hayırlı vakitte bir kardeşi olur
Yahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
Aynen daha belirginAy daha belirgin di mi gerçekten de? Ölücem heyecandan.
Günaydın kızlar tavuğunuz geldiizerre siliklesme yok bu formun bütün ezberlerini sanırım ben bozucam
Hayirli olsun canim tebrik ederim cok sevindimUnutur muyum hiç seni 6’da vericem 8’de çıkar, bekle bekle bitmez şimdi
Gebelik ağrısı da olabilir kötü düşünmeTabi hayal kırıklığı yaşamamak adına çok umut da bağlama... Zamanı bellidir kuzum, bir an önce nasip olsun inşallah
Inşallah bakalım hergun test yapıyorum ama henüz bisi yok
Ay kız abla diyince tuhaf oldum
Hiç alışık değilim
Bende düzensizlik yok kuzum 26 27gğnde mutlaka olurum da dr a sordum valla tabi sebepsiz gebelik olmayanlara veriyorum ben 6 ay olmayanlara yani dedi. Benim geçen yıl mayısta kürtaj oldu e ara verdik ağustos eylülde kimyasal oldu sonra 2 3 ay daha ara verdik ama nisan ayına geldik olması toplamda aslında 3.4. Deneme olacak. Bizim bu ay
Dr içebilirsin sorun olmaz dedi bana şimdi size ne desem boş olur kuzum ben deniyim bu ay bakayım fayda görürsem söylerim. Zarar görsem de söylerim
Bende yumurtlama sorunu olmadığı için gğnde 1 içicem normalde pko lular günde 2 içiyomuş. 2 3 ay önce burada samimi sık konuştuüumuz arakadaş vardı bizim gibi sorunu yoktu. Ona dr u vermiş 2 ay iç diye ilk ay da hamile kaldı kız sonra gitti zaten bi daha konuşamadıkben kaçmam ama söz
5 mart cnm senden birgün sonraSenin regl ne zamandı canm :)
İç iç tabi olmaz. Kaç aydır deniyosun ? Çok uzun süre içince arada ara vermek gerekebiliyor sadece ama bunu mutlaka dr unuza sorun canım ben meseka çok denedim en iyi gelen vücuda da zarar vermeyenler içinde folidoce vardı oğlumda da onu kullandım hep onuçiyorum gebe kalırsm yine onu alıcam
3 ay oldu canım 3. ayda da adet oldum malesef
Bu folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?
5 mart cnm senden birgün sonra
Gebelik mi yapıyosun sen testi ovu mu :)
Ayy inşallah kuzum benim inşallah çok heyecanlıyımKuzum ama senın geç döllenme oldu bak ben eminim.
Bıgun inşallah şöyle 20-40 arası bir değer hatta daha fazla
Bizden keyifflisi olmaz ♥
Ay kuzumm
Çok teşekkür ederim kuzum benim darısı tez zamanda başınaHayirli olsun canim tebrik ederim cok sevindimsaglicakla gelsin ❤❤
ay ne güzel heyecanlar yaAy kuzumm ❤❤ Hele bi de sen beni gör kalbim yerinden çıkacak yerimde duramıyorum
Şu değeri bir görsem rabbimin izniyleay ne güzel heyecanlar ya9 ay böyle zor gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?