Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat dündü bugün elimde olan ovülasyon testini yaptım sonuç bu çıktı bata 5 gün kala erken gebelik negatifti olabilir mi sizce yarın gebelik testi de yapacağım

Eklentiler

• IMG_20190331_125003425.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 44
Bat dündü bugün elimde olan ovülasyon testini yaptım sonuç bu çıktı bata 5 gün kala erken gebelik negatifti olabilir mi sizce yarın gebelik testi de yapacağım
Battan 1 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bat 3 gün gecikince çok silik çıktı kaset testte kanda da tescillendi. Bence o erken gebelik testleri değil de kasetler daha iyi

Battan 1 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bat 3 gün gecikince çok silik çıktı kaset testte kanda da tescillendi. Bence o erken gebelik testleri değil de kasetler daha iyi
Onunla deneyeyim bakalım negatif çıkınca pek umudum yoktu açıkçası ama cuma ve bugün cok az kahverengi akıntım oldu ilk kez yaşıyorum bunu farklı olarak

Sen beklemeye kararlisin inşallah adet olmazsin cnm

Kararima yenik düşmezsem bekliycem bakalım canm :) 31. gün olurken 30. gün oldum martta 29. gün geldi bu ay da 1 gün geri gelirse yarın bat günü olması lazım ama ben 31. günü baz alarak 4 nisan diyorum bakalımm

Hayırlısı olsun canim benim inşallah çift çizgileri görmek nasip olur

Kızlar size bir sorum var

Benim adetlerim en az 2 gün kanama olmak üzere 7 gün sürüyor kanama bazen 3 güne de çıkıyor. Dün sabah 10 gibi kanamam başladı bugün en son akşam 7 gibi oldu ve birden kesildi. Bu kimyasal gebelik hakkında hiç bilgim yok acaba öyle bi durum mu yaşadım testlerim de çok hafif siliklilkler vardı 4 gün gecikmeyle geldi biliyorsnuz :/ kimyasal gebelik de kısa mı sürüyor kanama ? Bilgisi olan varmı ?

Bide benim şiddetli adet ağrım olur bi kere başta sonra geçer. Ama dün şiddetli olmadan gün boyu ağrım oldu, şimdi de yine belimde karnımda ağrılar var :/ yani ağrım hafif olmakşa birlikte nerdeyse 3 gündür var

Ay bizimki de yok haftaya aynen o muhabetten biz de bi tartıştık geçen gün maalesef, aynı ben de gerginim genel manada bu aralar ama geçer herhalde ne diyelim
Ya bilmiyorum ya ben çok evhamlıyum ya eşim çok rahat

Ki öyle evde pinpirik yapan biride değilim .
İlk defa böyle bişey dedim .
1 hafta az değil ki .
Sadece kanamam falan olursa napcam dedim abartmıyosun mu diyo
Abartmak değilde işte herşey aklıma geliyo

Canım eşin haftaici turda eve gelicek mi yoksa evde hepten mi yok benim eşimde geçen üç gün seminerde görevliydi ama git gel yapınca sanki isteymis gibi düşündüm,tabı çağırsam geleceğim mesafede olamicakti hormonların oyununa gelmeyelim,heheyyyyt onlara haddini bildirelim

Ne çok heyecanlı bir gece oldu,hem bu sayfa için hem bizim şehrin seçim sonuclari seçimin en güzel yanı da yarın okullar yok,güzel bir uyku ardına depresyonumun hakkından gelmek için kendimi alışverişe vericem disarda herkese hayırlı geceler kızlar,kendinize iyi bakın

Yok kuzum eve gelemez ..
ankara konya arası gidicek .
:/

En kötüsü taksiye atlayıp yakınımdakı hastaneye gidicem inşallah gerek kalmazda işte bir panik benı aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…