- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ayy kuzum benim çok teşekkür ederim, 60a fırlayınca bende şaşırdım bi anWaoww süper canım hadiii martı uğurla kapattık o zaman seninleegayett güzel rakam ilk günlerde böyle çok katlı artar zaten.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Battan 1 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bat 3 gün gecikince çok silik çıktı kaset testte kanda da tescillendi. Bence o erken gebelik testleri değil de kasetler daha iyiBat dündü bugün elimde olan ovülasyon testini yaptım sonuç bu çıktı bata 5 gün kala erken gebelik negatifti olabilir mi sizce yarın gebelik testi de yapacağım
Darısı başına kuzum, amiinGözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah❤
Onunla deneyeyim bakalım negatif çıkınca pek umudum yoktu açıkçası ama cuma ve bugün cok az kahverengi akıntım oldu ilk kez yaşıyorum bunu farklı olarakBattan 1 gün sonra erken gebelik testi yaptım çıkmadı, bat 3 gün gecikince çok silik çıktı kaset testte kanda da tescillendi. Bence o erken gebelik testleri değil de kasetler daha iyi
İnşallah hamiş hanım dualarınızı bekliyorum artıkDarısı başına kuzum, amiin
Sen beklemeye kararlisin inşallah adet olmazsin cnm
Kararima yenik düşmezsem bekliycem bakalım canm :) 31. gün olurken 30. gün oldum martta 29. gün geldi bu ay da 1 gün geri gelirse yarın bat günü olması lazım ama ben 31. günü baz alarak 4 nisan diyorum bakalımm
Canimmmm
Ya bilmiyorum ya ben çok evhamlıyum ya eşim çok rahatAy bizimki de yok haftaya aynen o muhabetten biz de bi tartıştık geçen gün maalesef, aynı ben de gerginim genel manada bu aralar ama geçer herhalde ne diyelim
Elimde olsaBebişe zarar ama yapmasan mı ki
Hayırlısı olsun canim benim inşallah çift çizgileri görmek nasip olur
4 leyelim kuzumDörtlesek nolur sanki 1 nisan şaka gibi güzel haber paylaştırsa ne güzel olmaz mı
Canım eşin haftaici turda eve gelicek mi yoksa evde hepten mi yokYa bilmiyorum ya ben çok evhamlıyum ya eşim çok rahat
Ki öyle evde pinpirik yapan biride değilim .
İlk defa böyle bişey dedim .
1 hafta az değil ki .
Sadece kanamam falan olursa napcam dedim abartmıyosun mu diyo
Abartmak değilde işte herşey aklıma geliyo
Yok kuzum eve gelemez ..Canım eşin haftaici turda eve gelicek mi yoksa evde hepten mi yokbenim eşimde geçen üç gün seminerde görevliydi ama git gel yapınca sanki isteymis gibi düşündüm,tabı çağırsam geleceğim mesafede olamicakti hormonların oyununa gelmeyelim,heheyyyyt onlara haddini bildirelim
ayy yeni girebildim. çok çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?