Sen bu saatte uyanıkmısınayy yeni girebildim. çok çok iyi maşallah❤❤❤
kız uyku aklıma bile gelmiyorSen bu saatte uyanıkmısın
Sorma bende ne heyecanlıydıkız uyku aklıma bile gelmiyortv başındayım
vallahi ahahah. biri ağlıyo biri gülüyo bunlar bizi dalgaya mı alıyor yaSorma bende ne heyecanlıydı
Şuan ki muallak durum hele
Biri diyo kazandık biri diyo ben öndeyim
Mal olduk
vallahi ahahah. biri ağlıyo biri gülüyo bunlar bizi dalgaya mı alıyor yaama aşırı aşırı kıl payı resmen.
Yarınımı bekliyosun ?Kesinlikle kıl payı. Yarınki yorumları gör bak "Oy çalındı, biz kazanmıştık oyun oldu, başa baş giderken nasıl kazandı" vs.vs.vs.
aynen öyle kaybeden taraf yskya şikayet edecek eminim. atvyi açıyorsun bayram yeri foxu açıyorsun oy sayıyoKesinlikle kıl payı. Yarınki yorumları gör bak "Oy çalındı, biz kazanmıştık oyun oldu, başa baş giderken nasıl kazandı" vs.vs.vs.
Yarınımı bekliyosun ?
Bence hemen başlancak
Adam diyo ben %51 im diğer parti %46 diyo
aynen öyle kaybeden taraf yskya şikayet edecek eminim. atvyi açıyorsun bayram yeri foxu açıyorsun oy sayıyovatanımız, milletimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun
Insallah gecer mumkun mertebe dinlenmeye calisiyorum canim. Persembe gunu sehir gastanesine de gidicem bakalim orada ki dr ne diyecek. Ilgilendigin icin cok sagol canimİşte bunu anlamak için çok erken kuzum sen dua et ve dinlen uzun yürüyüşler yorucu iş yapma. Dr un dediği gibi sıkı takip yapılması gerekir. Bizim tanıdığıb bebekte hiç sorun yoktu yani sadece gebeliği dinlenerek yatarak geçti ama belki sana ona bile gerek olmaz ❣
Canim masallah testin cok guzel gorunuyorYahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
Cok cok sevindim canim bugunun en guzel haberi bu oldu benim icin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Cok cok sevindim canim bugunun en guzel haberi bu oldu benim icin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim
Canımm Allah kolaylığını vericektir inşallah..ama anlayabiliyorum seni..Yok kuzum eve gelemez ..
ankara konya arası gidicek .
:/
En kötüsü taksiye atlayıp yakınımdakı hastaneye gidicem inşallah gerek kalmazda işte bir panik benı aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?