Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yenge olduumm Allahım sağa sola yenge oldum diye bagirasim var,cook kez teyze oldum ablalarimin çocukları,ama küçüktüm o yaşlarda.Suan hissederek bilerek ilk kez bir yakinimin doğumu oldu.Bekle bizi Perşembe, sana geliceezz
Allahım tüm hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ne güzel bir şey ya..bir canlı dünyaya gözlerini açıyor..o canlı senin en sevdiklerinden olucak bundan sonraki hayatında..cook şükür

Ayyy nasıl heyecanlısın, ta burdan hissettim.. Güzel yenge

Ayyy nasıl heyecanlısın, ta burdan hissettim.. Güzel yenge
Gün gelicek sırayla burdaki arkadaşları yollicaz doğuma hayali ne kadar güzel ya..cook sağol tatlisiim,evet cook heyecanlandım sende ilk doktora 10 nisan mi demiştin ilk görüşmenin heyecanını yasicaz

günaydın canlarımmmm pazartesi sendromundan
ben akşam seçim falan beklemedim 10 buçuk da yattım uyudum
zaten istanbul hala karışık iki tarafta kendisinin kazandıgını söylüyorrr
hayırlısı neyse o olsunnn inşallah.
bugun testlerim gelri inşalalh iş yerne baktım az önce yolda diyo ama hangi yolda kimbilir
yarın sabah hemen bitane yaparımmm

Gün gelicek sırayla burdaki arkadaşları yollicaz doğuma hayali ne kadar güzel ya..cook sağol tatlisiim,evet cook heyecanlandım sende ilk doktora 10 nisan mi demiştin ilk görüşmenin heyecanını yasicaz
Ben kafama göre 10 nisan diyorum ama dur bakalım bebeğim belki dayanamam

Gunaydiin canımm,inşallah senden de güzel haberler alicaaz Allahım hayat ne güzel,kuşlar uçuyor,güneş ışıldıyor
Senemin tüm mutluluklarını bu araya sığdırmış gibiler Biran önce teslimatta olsun testlersonrada sabah olsun

Ben kafama göre 10 nisan diyorum ama dur bakalım bebeğim belki dayanamam
Ben 5+3te gitmiştim tatlisim,sadece keseyi gördüm,bir yuvarlak tek,eşim onu gitmekten saymamisti bile ama olsundu gitmiş görmüştüm keseyi senin süreci de merak ediyorum fazlaca sabırsız olarak bakalım dayanican mi

inşallahhhhhhhhh yaaa çok heycanlıyım bendeeee bakalım bişi varmı yokmu
iyiki varsınız kızlar yaaaa iyikiii

kızlar en iyisi keseyle kalp atısını aynı anda görmek. dayanabilirseniz tabi diğer türlü keseyi görürsün acaba bebek varmı kalp atışı varmı stresine girersin. ki zaten Allah korusun bi terslik olsa bile yine 7. haftaları bekliyorlar müdahele icin.

6.haftada gitsem olur herhalde di mi kuzum

Kuzum aslında ben gitmişken kalbini duyalım istiyorum inşallah, kaça kadar beklesek acaba?

Red Phoenix artık kesinleştiğine göre taze hamile oalrak hissettiğin belirtileri bize anlat bakalım
Kuzum benim 5 gündür sağ bacağım iptal ara ara giren bir ağrı var kasığıma belime vuruyor, hatta ben bunu adet habercisi sanıp ped takmıştım testten önce Başka da bir belirtim yok küçük ya ondan herhalde, aşırı yiyorum sigarayı bıraktım ondan herhalde

tekrar gözün aydın Allah kucağınıza almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…