- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Allah razı olsun kuzum benim inşallah tez zamanda size de yaşatsın rabbimRed Phoenix canımmm çok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahhh
Ayyy nasıl heyecanlısın, ta burdan hissettim.. Güzel yengeYenge olduummAllahım sağa sola yenge oldum diye bagirasim var,cook kez teyze oldum ablalarimin çocukları,ama küçüktüm o yaşlarda.Suan hissederek bilerek ilk kez bir yakinimin doğumu oldu.Bekle bizi Perşembe, sana geliceezz
Allahım tüm hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahne güzel bir şey ya..bir canlı dünyaya gözlerini açıyor..o canlı senin en sevdiklerinden olucak bundan sonraki hayatında..cook şükür
Allah razı olsun kuzumCok cok sevindim canim bugunun en guzel haberi bu oldu benim icin gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim canım, yükseldi çok şükürHayırlı olsun kuzum çok sevindim
Gün gelicek sırayla burdaki arkadaşları yollicaz doğumaAyyy nasıl heyecanlısın, ta burdan hissettim.. Güzel yenge
Ben kafama göre 10 nisan diyorum ama dur bakalım bebeğim belki dayanamamGün gelicek sırayla burdaki arkadaşları yollicaz doğumahayali ne kadar güzel ya..cook sağol tatlisiim,evet cook heyecanlandım sende ilk doktora 10 nisan mi demiştin ilk görüşmenin heyecanını yasicaz
Gunaydiin canımm,inşallah senden de güzel haberler alicaazgünaydın canlarımmmm pazartesi sendromundan
ben akşam seçim falan beklemedim 10 buçuk da yattım uyudum
zaten istanbul hala karışık iki tarafta kendisinin kazandıgını söylüyorrr
hayırlısı neyse o olsunnn inşallah.
bugun testlerim gelri inşalalh iş yerne baktım az önce yolda diyo ama hangi yolda kimbilir
yarın sabah hemen bitane yaparımmm
Ben 5+3te gitmiştim tatlisim,sadece keseyi gördüm,bir yuvarlak tek,eşim onu gitmekten saymamisti bileBen kafama göre 10 nisan diyorum ama dur bakalım bebeğim belki dayanamam
inşallahhhhhhhhh yaaa çok heycanlıyım bendeeee bakalım bişi varmı yokmuGunaydiin canımm,inşallah senden de güzel haberler alicaazAllahım hayat ne güzel,kuşlar uçuyor,güneş ışıldıyor
Senemin tüm mutluluklarını bu araya sığdırmış gibilerBiran önce teslimatta olsun testler sonrada sabah olsun
6.haftada gitsem olur herhalde di mi kuzumkızlar en iyisi keseyle kalp atısını aynı anda görmek. dayanabilirseniz tabidiğer türlü keseyi görürsün acaba bebek varmı kalp atışı varmı stresine girersin. ki zaten Allah korusun bi terslik olsa bile yine 7. haftaları bekliyorlar müdahele icin.
Kuzum aslında ben gitmişken kalbini duyalım istiyorum inşallah, kaça kadar beklesek acaba?Ben 5+3te gitmiştim tatlisim,sadece keseyi gördüm,bir yuvarlak tek,eşim onu gitmekten saymamisti bileama olsundu gitmiş görmüştüm keseyi senin süreci de merak ediyorum fazlaca sabırsız olarak bakalım dayanican mi
Kuzum benim 5 gündür sağ bacağım iptal ara ara giren bir ağrı var kasığıma belime vuruyor, hatta ben bunu adet habercisi sanıp ped takmıştım testten önce
tekrar gözün aydın Allah kucağınıza almayıda nasip etsinKuzum benim 5 gündür sağ bacağım iptal ara ara giren bir ağrı var kasığıma belime vuruyor, hatta ben bunu adet habercisi sanıp ped takmıştım testten önceBaşka da bir belirtim yok küçük ya ondan herhalde, aşırı yiyorum sigarayı bıraktım ondan herhalde
Allah razı olsun canım darısı başınızatekrar gözün aydın Allah kucağınıza almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?