anladm canımKuzum benim 5 gündür sağ bacağım iptal ara ara giren bir ağrı var kasığıma belime vuruyor, hatta ben bunu adet habercisi sanıp ped takmıştım testten önceBaşka da bir belirtim yok küçük ya ondan herhalde, aşırı yiyorum sigarayı bıraktım ondan herhalde
Kız sorma 1 gün aramız varanladm canım
ay hala inanamıyorummmm sipsiyle ikiniz aynı anda kaldınız
amin canım hayırlısı inş. benim bir oğlum var ikincide olursa çok güzel olurAllah razı olsun canım darısı başınıza
günaydınGünaydın çiçeklerimbahar gelmiş hoşgelmiş ammaaan şakalanmayın
Doktor beni 7.haftada çağırmıştı kalp için tatlisimKuzum aslında ben gitmişken kalbini duyalım istiyorum inşallah, kaça kadar beklesek acaba?
günaydn canım bütün gün odada bi başımayım kim şakalıcak beniGünaydın çiçeklerimbahar gelmiş hoşgelmiş ammaaan şakalanmayın
Keşke okulda olsam dedirttin cumlenlegünaydn canım bütün gün odada bi başımayım kim şakalıcak beni
kwşkw netten çift çizgi bi test bulup ataydım sizede ben şakalasaydım siziKeşke okulda olsam dedirttin cumlenleçocuklar şaka yapar bende sakalariyla dalga geçerdim.neyse güzel şaka bulursam ben sakalicam seni
genelde 6+3de kalp atısı derinden de olsa duyuluyor. 6. haftanın içinde herhangi bi gün ideal bence gitmek için6.haftada gitsem olur herhalde di mi kuzum
Öyle şakaya "Beni kalbimden vurduun gozunaaydiin " şarkısını yollardım sanakwşkw netten çift çizgi bi test bulup ataydım sizede ben şakalasaydım sizi
Heycandan öldürcen mi sen bizikwşkw netten çift çizgi bi test bulup ataydım sizede ben şakalasaydım sizi
Yap kızHiç beklentim yok aslında ama henüz wc ye gitmedim, gebelik testi yapsam mı sizce
yap gitsin ne kaybederizHiç beklentim yok aslında ama henüz wc ye gitmedim, gebelik testi yapsam mı sizce
Allah analı babalı büyütsünnn kuzummmYenge olduummAllahım sağa sola yenge oldum diye bagirasim var,cook kez teyze oldum ablalarimin çocukları,ama küçüktüm o yaşlarda.Suan hissederek bilerek ilk kez bir yakinimin doğumu oldu.Bekle bizi Perşembe, sana geliceezz
Allahım tüm hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahne güzel bir şey ya..bir canlı dünyaya gözlerini açıyor..o canlı senin en sevdiklerinden olucak bundan sonraki hayatında..cook şükür
Bir türlü kızartmadım çizgimi teyzeOyyyy silik çizgisi yediğimmm maşallaaahhh ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?