- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Zaten mümkün değil 7.haftaya kadar dayanamam, kalbim çıkıverir. 6. haftalarda doktor civanıma bir baskın düzenleyeyim. Gebe kalmadan gelme demişti aha geldim derimgenelde 6+3de kalp atısı derinden de olsa duyuluyor. 6. haftanın içinde herhangi bi gün ideal bence gitmek için
Kaçak kızımız geç döllendiBir türlü kızartmadım çizgimi teyze
Ben 6+2 de gittim kuzum biliyosun . Karında duyduk kalp atışını birde sat a göre 6+2 ydi ama ultrason da 6+0 çıkmıştı ..Zaten mümkün değil 7.haftaya kadar dayanamam, kalbim çıkıverir. 6. haftalarda doktor civanıma bir baskın düzenleyeyim. Gebe kalmadan gelme demişti aha geldim derim
Ayy desene aşkım benim kalp atışı için biraz daha beklemem gerekecek diyeBen 6+2 de gittim kuzum biliyosun . Karında duyduk kalp atışını birde sat a göre 6+2 ydi ama ultrason da 6+0 çıkmıştı ..
Sen sata göre 6 haftalık gidersen keseyi ve beebpi görürsün büyük ihtimalle geç döllendi yaa kalp atışı hemen alamayız
Ayyy içine kız mı doğduuuuuKaçak kızımız geç döllendi
Ohaaa kız dedim
Berden çıktı bu
Hemşerim bu mesajını görmedim çok ilginçnedemistimkibenn hemşerim sen şu cinsiyet teorilerini falan kontrol ettinmi hani kesenin sağındaysa kız soldaysa erkek falan diye
Canim kan testi sonucuna gore sende git. Sonucun 5000 lere geldigin de git keseyi karindan gorursun insallah kalp atisi icin doktor sana gun verir zatenAyy desene aşkım benim kalp atışı için biraz daha beklemem gerekecek diyeKeseyle bebeği görürüm inşallah bende o zaman ne edem
Korkunun ecele faydası yok hayırlısı dicen yapcenKorkuyorumm
Allah gönlündekini ve hayırlısını versinnn canım benimHemşerim bu mesajını görmedim çok ilginçkesenin duruşuna göre başı bir sağda bir solda üç güne yer değiştirmiş iki halini de görmüştüm canım,doktor kız mı geliyor yoksa dedi,hangi teorilere göre bilmiyorum,daha çok erken diye de sormadım çin takvimi dedikleri şeyde kız gözüküyor, ama hani şu hamile kaldığın aydan şunu çıkar sonuç tekse ciftse olayında da erkek ihtimal yüzde elli yani,bakalım noliciik
Bu konuda en güzel örnekNegatiff...
İnşallah kuzum daha değerim dün 60 küsürdü, bir an önce gelse de görsemCanim kan testi sonucuna gore sende git. Sonucun 5000 lere geldigin de git keseyi karindan gorursun insallah kalp atisi icin doktor sana gun verir zaten
Ay gerçekten benden ibret alın, adetim 2 gün geçince bile çizgim hayalettiBu konuda en güzel örnekRed Phoenix oldu,günü geçti güzel haberi de öyle geldi.Umudu yitirmeyelim ki canım
Amiin,sagliklica hayirlica gelsin girsin omrumuze inşallah hemseriimAllah gönlündekini ve hayırlısını versinnn canım benim
kız candırrrr ama yaaa hepimizin kız olsn
Güzel hayaletAy gerçekten benden ibret alın, adetim 2 gün geçince bile çizgim hayaletti
yaaaGüzel hayalet
senin adetin gecikmişmiydi aynı degilmiydik biz seninle ben yanlış mı hatırladımm
Benim bat 27 marttı kuzum 26-27 gibi bekliyordum, 3 gün önce testte çıkmadı 1 gün gecikince yine çıkmadı tam 3 gün geciktiğinde cuma hayalet çizgiyle beraber beta 9 çıktısenin adetin gecikmişmiydi aynı degilmiydik biz seninle ben yanlış mı hatırladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?