Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
genelde 6+3de kalp atısı derinden de olsa duyuluyor. 6. haftanın içinde herhangi bi gün ideal bence gitmek için
Zaten mümkün değil 7.haftaya kadar dayanamam, kalbim çıkıverir. 6. haftalarda doktor civanıma bir baskın düzenleyeyim. Gebe kalmadan gelme demişti aha geldim derim

Zaten mümkün değil 7.haftaya kadar dayanamam, kalbim çıkıverir. 6. haftalarda doktor civanıma bir baskın düzenleyeyim. Gebe kalmadan gelme demişti aha geldim derim
Ben 6+2 de gittim kuzum biliyosun . Karında duyduk kalp atışını birde sat a göre 6+2 ydi ama ultrason da 6+0 çıkmıştı ..
Sen sata göre 6 haftalık gidersen keseyi ve beebpi görürsün büyük ihtimalle geç döllendi yaa kalp atışı hemen alamayız

Ayy desene aşkım benim kalp atışı için biraz daha beklemem gerekecek diye Keseyle bebeği görürüm inşallah bende o zaman ne edem

nedemistimkibenn hemşerim sen şu cinsiyet teorilerini falan kontrol ettinmi hani kesenin sağındaysa kız soldaysa erkek falan diye
Hemşerim bu mesajını görmedim çok ilginç kesenin duruşuna göre başı bir sağda bir solda üç güne yer değiştirmiş iki halini de görmüştüm canım,doktor kız mı geliyor yoksa dedi,hangi teorilere göre bilmiyorum,daha çok erken diye de sormadımçin takvimi dedikleri şeyde kız gözüküyor, ama hani şu hamile kaldığın aydan şunu çıkar sonuç tekse ciftse olayında da erkek ihtimal yüzde elli yani,bakalım noliciik

Allah gönlündekini ve hayırlısını versinnn canım benim
kız candırrrr ama yaaa hepimizin kız olsn

senin adetin gecikmişmiydi aynı degilmiydik biz seninle ben yanlış mı hatırladımm
Benim bat 27 marttı kuzum 26-27 gibi bekliyordum, 3 gün önce testte çıkmadı 1 gün gecikince yine çıkmadı tam 3 gün geciktiğinde cuma hayalet çizgiyle beraber beta 9 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…