Emin ol degerler asiri derecede hizli artiyor en gec 3 hafta icinde o degerleri gecersin bileİnşallah kuzum daha değerim dün 60 küsürdü, bir an önce gelse de görsem
İnşallahhhhEmin ol degerler asiri derecede hizli artiyor en gec 3 hafta icinde o degerleri gecersin bile
hımm ben o zaman umutlanmaya devam edeyim benım bata maximum 2 gün varBenim bat 27 marttı kuzum 26-27 gibi bekliyordum, 3 gün önce testte çıkmadı 1 gün gecikince yine çıkmadı tam 3 gün geciktiğinde cuma hayalet çizgiyle beraber beta 9 çıktı
Insallah saglikli bir sekilde artar kalbini ferah tutu insallah hicbir sonuc cikmiyacakİnşallahhhhBu hafta içi bir kez daha kan vericem inşallah bakalım kaç çıkacak
Senin bat bi geçsin de kesin test yap ya bu kadar da yumurtlamıyosundur herhal
millet eltisini çatlatır bende tavukları çatlatıyorumSenin bat bi geçsin de kesin test yap ya bu kadar da yumurtlamıyosundur herhal
Amin canım benim amin, iyi ki varsınız olmasanız ben düşüne düşüne deli olurdum herhalde tek başıma, inşallah sağ salim alırız kucaklarımızaInsallah saglikli bir sekilde artar kalbini ferah tutu insallah hicbir sonuc cikmiyacakSende ki heyecani endiseyi cok iyi anliyorum acaba kac oldu deger diye bizde bunlarin hepsini yasadik bak cok sukur cogumuz atlattik insallah sende sorunsuzca atlatirsin
Bat yakin mi canim senin? Eger bat yakinsa insallah hamilelikte bu sekilde cikmistir. Benin de batta yakin bu sekilde cikmisti insallah bir guzel haberi de senden duyariz
silikleşmiş 2 kez mi yumurtladın yav
Korkunun ecele faydası yok hayırlısı dicen yapcen
Atsana kuzum testiNegatif canm
Bu konuda en güzel örnekRed Phoenix oldu,günü geçti güzel haberi de öyle geldi.Umudu yitirmeyelim ki canım
Atsana kuzum testi
allah seniiimillet eltisini çatlatır bende tavukları çatlatıyorum
Daha bata 3 gün varmış kuzum sabret, benim 2 geçince bile çıkmadı. Erken gebelik testi di mi bu? Hele bunda hiç çıkmadı kaset daha iyi bence. Bat geçsin yine yaparsın testEkledim canm biraz bekledi ama
Daha bata 3 gün varmış kuzum sabret, benim 2 geçince bile çıkmadı. Erken gebelik testi di mi bu? Hele bunda hiç çıkmadı kaset daha iyi bence. Bat geçsin yine yaparsın test
2 3 4 5 artık kaç defa yumurtladıgımı bende bilmiyorummsilikleşmiş 2 kez mi yumurtladın yav
yani bat 2 3 nisan ama bilemiyoruz artıkk doktor kontrolüne göre 19 martta yumurtlama oldu çatladı ama 29 un da kan verdim 1,5 çıkmıştıBat yakin mi canim senin? Eger bat yakinsa insallah hamilelikte bu sekilde cikmistir. Benin de batta yakin bu sekilde cikmisti insallah bir guzel haberi de senden duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?